Van: in emailbericht is niet correct

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Appz

Appz

07/09/2004 09:08:00
Quote Anchor link
Ik probeer een html-email te versturen met php, alleen de afzender van de mail is bij mij altijd apache ipv: [email protected]

wie ziet wat ik verkeerd doe?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php
/* subject */
$subject = "groepsmail";

/* message */
$message = 'het bericht';

/* HTML-bericht mogelijk maken. */
$headers  = "MIME-Version: 1.0\r\n";
$headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n";

/* extra headers */
$headers .= "To: [email protected]!";

// om de onderstaande regel gaat het denk ik.
$headers .= "From: deliefhebbers.nl <[email protected]>\r\n";

$headers .= "Bcc: [email protected]\r\n";

/* emailen*/
mail($to, $subject, $message, $headers);
 

//mail verzonden?
if(mail)
      echo("Email succesvol verzonden!");
   else
      echo("Emailen mislukt!");    

?>
Gewijzigd op 07/09/2004 09:37:00 door Appz
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 20:57:02
 
B a s
Beheerder

B a s

07/09/2004 09:20:00
Quote Anchor link
ga eens naar je php.ini en zoek op smtp en dan moet daar ook in de buurt een afzender staan.. die pakt hij automatisch dacht ik.. zet een ; voor de regel.. dat moet het oplossen volgens mij..
 
B a s
Beheerder

B a s

07/09/2004 10:00:00
Quote Anchor link
sendmail_from = [email protected]

die.. die moet je ff zo doen:

;sendmail_from = [email protected]

:) vlgns mij paktie hem dan van de mail functie
 
Jamie A

Jamie A

07/09/2004 14:03:00
Quote Anchor link
Ik heb dit probleem ook
PHPBB doet ie het wel goed :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.