van , naar . met string_replace

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/09/2012 08:52:21
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een klein scriptje, waar ik iets moet omrekenen.

Maar als ik dat omgerekend heb, komt er altijd 2,40 of 4,80 uit, met een komma dus.

Maar mijn tabel staat ingesteld op FLOAT.

Hoe kan ik met str_replace er voor zorgen dat het een punt wordt?

Mvg,
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 14:25:47
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

13/09/2012 09:34:13
Quote Anchor link
http://nl3.php.net/str_replace

Als je dit goed doorleest moet je er uit komen.
 
Erik Rijk

Erik Rijk

13/09/2012 10:10:14
Quote Anchor link
Laat eens een stukje code zien
 
- SanThe -

- SanThe -

13/09/2012 12:01:45
Quote Anchor link
Kevin Blokzijl op 13/09/2012 08:52:21:
Maar als ik dat omgerekend heb, komt er altijd 2,40 of 4,80 uit, met een komma dus.


Een berekening geeft altijd een punt.
Er zal dus iets in je script moeten zitten wat er een komma van maakt.
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/09/2012 12:45:21
Quote Anchor link
$omrekenen = $klFetch['aantal'] * 2.40;]

en aantal is 30 of 20, dus hij maakt er een , van.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.