Vanuit een query naar array

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Steef

Steef

01/12/2008 19:29:00
Quote Anchor link
Hallo PHPhulp,

Ik zit met een brandende vraag: Ik maak een mysql_query() en hierna kan je de gevonden rijen uit die query in een mysql_* array zetten. Alleen nu is mijn vraag hoe kan ik dit in een array( ); zetten?

$scheldwoorden = array(
'poep',
'kut',
);

en hiermee filtert hij scheldwoorden eruit. Nu wil ikd eze in de database zetten alleen hoe controleer ik hierna weer of er scheldworoden in staan middels een array?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 11:26:05
 
Eddy E

Eddy E

01/12/2008 19:41:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$array
= implode($scheldwoorden, ", ");

mysql_query("INSERT INTO censuur VALUES ('".$array."'); ");
?>


Zeer fout, zonder fout-afhandeling etc, maar zoiets kan best werken.
Beetje afhankelijk van je opzet van je database natuurlijk.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.