Var in cookie plaatsen ipv tekstveld

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Wouterjan Muchu

Wouterjan Muchu

24/03/2011 16:43:15
Quote Anchor link
Ik heb nu dit script <php>
<iframe name='frmExternal' id='frmExternal' src='http://www.stackoverflow.com'></frame>
<input type='text' id='txtUrl' />
<input type='button' id='btnGetUrl' value='Get URL' onclick='GetIFrameUrl();' />

<script language='javascript' type='text/javascript'>
function GetIFrameUrl()
{
if (!document.getElementById)
{
return;
}

var frm = document.getElementById("intro");
var txt = document.getElementById("txtUrl");

if (frm == null || txt == null)
{
// not great user feedback but slightly better than obnoxious script errors
alert("There was a problem with this page, please refresh.");
return;
}

txt.value = frm.src;
}
</script>
</php>

Nu wil ik dat hij de current url van de iframe in een cookie zet ipv in het tesktveld. Hoe doe ik dat?
Gewijzigd op 24/03/2011 16:45:52 door Wouterjan Muchu
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 09:14:35
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

24/03/2011 18:25:16
Quote Anchor link
als je blieft zeg......

leer nu toch eens verder te zoeken dan dat je neus lang is
http://www.google.nl/search?hl=en&rls=com.microsoft%3Aen-US&q=w3schools+javascript&aq=f&aqi=g10&aql=&oq=

kill -9 geposte code
 
Wouterjan Muchu

Wouterjan Muchu

24/03/2011 18:49:16
Quote Anchor link
Jemig, ik doe mij best en ik zoek ook. En het is wel heel algemeen om gewoon aleen javascript te zoeken. Als iemand concreet hulp kan geven graag. Maar mij nutteloze zoeklinks geven heb ik niks aan.
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

24/03/2011 19:05:54
Quote Anchor link
Je toont in totaal niet aan dat je gezocht hebt, want dan was je wel met andere javascript code gekomen.

Zo beter dan:
http://www.google.nl/search?q=javascript+cookie&rls=com.microsoft:en-US&ie=UTF-8&oe=UTF-8&startIndex=&startPage=1&redir_esc=&ei=q4aLTdSoGMaVOtaHmPsN

http://www.w3schools.com/JS/js_cookies.asp

En vanwaar deze oplossing, je was toch bezig met het uitwerken van een plan om urls in de database te plaatsen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.