var in een link

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Groovez acid

groovez acid

03/04/2012 21:48:52
Quote Anchor link
hallo, normaal geef ik men vars door in een link als volgt

pagina.php?id=$id;

maar nu probeer ik het in een succes message, en dat wil niet lukken
hij zegt, id must be a nr
en de var staat gewoon in de link bovenaan de pagina als pagina.php?id=$id
met '' en "" ook geen succes

dit is de succes message

if(mysql_query($sql))
{
$mes="$playerid U succesfully Checked In, Good Luck !";
return success($mes,'./ffamatch.php?matchid=$signupcheck');
}else{
die("SQL: ".$sql." >> ".mysql_error());
}
}

bedankt alvast voor eventuele hulp!

grtjs
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 12:35:27
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

03/04/2012 21:57:47
Quote Anchor link
Als ik jou was zou ik eens kijken in de php beginners handleiding.

Het werkt niet omdat je enkele quotes gebruikt. Variabelen buiten de quotes.
 
Groovez acid

groovez acid

04/04/2012 14:40:10
Quote Anchor link
is mss geen slecht idee nee :)

en bedankt, ik test het zo snel mogelijk uit
 
- SanThe -

- SanThe -

04/04/2012 15:17:17
Quote Anchor link
Geinig. Als de query is gelukt ben je blijkbaar ingelogd.

Als een query is gelukt wil dat nog niet zeggen dat er ook maar iets is gevonden. Er is enkel geen error.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.