Var in functie?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

09/02/2005 19:23:00
Quote Anchor link
Ik gebruik een functie om pagina's af te sluiten voor mensen, als ik nog met die pagina bezig ben.

In die functie include ik de footer en exit ik.
Maar de var ($user) wordt niet meegestuurd, een aangezien er in de footer nog dingen daaruit worden opgevraagd, krijg ik allemaal errors...

Is er niets waarmee je dat doorstuurt?
Zonder dat je het in de functie moet doen?
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 14:04:36
 
DaeDaluz

DaeDaluz

09/02/2005 19:24:00
Quote Anchor link
via
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
Global $user;
?>


ik weet niet precies waar het moet staan, misschien dat iemand anders dat weet maar het moet iig binnen de function :)
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

09/02/2005 19:32:00
Quote Anchor link
Ah, khad hem bovenaan functions.php gezet, maar moet blijkbaar ook in de functie zelf :P.

Danku :).
 
Legolas

Legolas

09/02/2005 20:29:00
Quote Anchor link
global moet gewoon boven aan, anders in de functie
 
Bram Z

Bram Z

09/02/2005 21:05:00
Quote Anchor link
en hoe zet je in een funtie een array die global is :S

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$php
=array('p','h','p');
function
php(){
$GLOBALS['php['a']']='Hallo';
}

?>

Dit zal niet werken
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

09/02/2005 21:12:00
Quote Anchor link
Ik heb gewoon

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
$array
= array('p','h','p');

function
bla($arnr)
{

global $array;
return($array[$arnr]);
}

?>


Ofoz :).
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.