variabel in include

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

John van der Linden

John van der Linden

07/06/2013 14:03:25
Quote Anchor link
Hoi!

Ik kom er niet uit, ook niet met google...

is het mogelijk op een variable in een include te gebruiken, iets van :

include test/$xxxx.php
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 18:00:12
 
Roy -

Roy -

07/06/2013 14:06:40
Quote Anchor link
Zeker!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<php
$var = 'pagina';
require_once('test/'.$var.'.php');
?>

Gewijzigd op 07/06/2013 14:08:38 door Roy -
 
John van der Linden

John van der Linden

07/06/2013 14:10:41
Quote Anchor link
top, werkt ook nog !!!
Anders dan waar ik de oplossing in zocht !

Bedankt !
 
Kris Peeters

Kris Peeters

07/06/2013 15:17:46
Quote Anchor link
Pas nu heel goed op wat je daarmee gaat doen.
Als die variabele een $_GET of $_POST is, zet je je deur wagenwijd open voor hackers.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.