Variabel setten met een '&' ervoor

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jeroen Langenberg

Jeroen Langenberg

25/07/2007 11:52:00
Quote Anchor link
Beste mensen,

een zeer snelle vraag.... Ik hoop ook op een snel antwoord. Ik zat onlangs een source door te bladeren, en ik zag dat iemand variabelen wegzette zoals dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$this
->Blaat = &$Blaat;
?>


Nu snap ik dit stukje code wel, je defineerd een class variabel. Met $Blaat, maar waarom staat die '&' ervoor?

Ik heb gezocht op Google, maar ik zou ook niet weten op welk woord.

Bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 01:38:20
 
Winston Smith

Winston Smith

25/07/2007 11:56:00
 
Arend a

Arend a

25/07/2007 12:10:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$this
->Blaat = &$Blaat;
?>


Hierbij wordt dit &$Blaat precies het zelfde als $this->Blaat (geen copie, maar een verwijzing, reference) naar de variabele $Blaat. Kortom: pas je $this->Blaat aan, dan krijgt $Blaat dezelfde waarde.
 
Jeroen Langenberg

Jeroen Langenberg

25/07/2007 12:53:00
Quote Anchor link
Ah, werkt het zo :) Bedankt beide !
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.