variabele gebruiken in een ander document.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Joop

Joop

09/09/2004 08:46:00
Quote Anchor link
Ik heb in het forum script gezien dat je met een a href link een variabele kunt meesturen naar een ander php document.
Maar hoe doe je dit nu als je een document "included"?
kun je dan gewoon de variabelen gebruiken uit het bron document ?
Voorbeeld:
$sql= "SELECT naam,id FROM topics ORDER by id DESC";
$res =mysql_query ($sql);
include ("tel-replys.php");

Mag nu het script in tel-replys.php gewoon gebruik maken van id uit de tabel topics ?

med
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 17:23:21
 
Frisbee

Frisbee

09/09/2004 10:17:00
Quote Anchor link
als je een script include gedraagt het zich hetzelfde als dat het er gewoon tussen zou staan. dus de variabelen kun je daar gewoon in gebruiken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.