Variabele gebruiken in include file

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Data Engineer/ ETL Developer/ Datawarehouse

Functieomschrijving WIl je data ontsluiten, transformeren en verwerken voor een organisatie die maatschappelijk een flinke steen bijdraagt? Ben je zelfstandig, ijverig en een echte teamplayer? Dan is deze functie voor jou! Reageer snel! Ontsluiten, transformeren en verwerken van data (ETL); Analyseren van verschillende bronsystemen; Plegen van overleggen met de business en leveranciers; Beheren van het data warehouse; Doorontwikkelen van de omgeving (kennis up to date houden). Functie-eisen HBO werk en denkniveau; Minimaal 5 jaar werkervaring met dataverwerking, waarvan minimaal 2 jaar als datawarehouse developer; Kennis van verschillende Microsoft tools als SSIS, SQL Server; Ervaren scripter (Powershell, cmd); Vloeiend Nederlands in

Bekijk vacature »

KrissCross

KrissCross

24/06/2008 21:10:00
Quote Anchor link
Ik heb een pagina index.php. Hier wordt dmv van de variabele $lang aangegeven in welke taal deze pagina moet worden weergegeven. In de pagina index.php wordt tevens dmv van een include het externe bestand "addon.inc.php" geinclude. Nu wil ik in deze addon.inc.php ook de variabele $lang aanroepen. Is er een andere mogelijkheid behalve het volgende
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    include_once('addon.inc.php?lang=nl');
?>

? Het liefste zou ik in het addon bestand namelijk meerdere variabelen van de file waarin deze wordt geinclude gebruiken dan alleen $lang.
 
PHP hulp

PHP hulp

13/08/2020 13:26:34
 
GaMer B

GaMer B

24/06/2008 21:14:00
Quote Anchor link
Als het goed is, dan kan file.php hieronder ook de variabelen zoals in het voorbeeld hieronder gebruiken in zijn eigen script.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$variabel
= 'test';

include('file.php');[/code]
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.