Variabele gebruiken in include file

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer / Innovatieve software / Virtual Re

Functieomschrijving Als .Net developer werken aan innovatieve software waar onder andere gebruik gemaakt wordt van Virtual Reality? Bijdragen aan een organisatie waar je uitgedaagd wordt om continu verbeteringen en ontwikkelpunten te ontdekken en door te voeren? Werken in de omgeving Putten? Reageer dan nu voor meer informatie! Het pro-actief aandragen van verbeteringen voor de bestaande applicatie; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Doorvoeren van aanpassingen en wijzigingen; Verantwoordelijk voor koppelingen met andere systemen; Op de hoogte blijven van technische ontwikkelingen. Functie-eisen Hbo werk- en denkniveau; Een afgeronde IT gerelateerde opleiding; Minimaal 1 jaar professionele ervaring als developer; Aantoonbare kennis van C#; Initiatiefrijke

Bekijk vacature »

KrissCross

KrissCross

24/06/2008 21:10:00
Quote Anchor link
Ik heb een pagina index.php. Hier wordt dmv van de variabele $lang aangegeven in welke taal deze pagina moet worden weergegeven. In de pagina index.php wordt tevens dmv van een include het externe bestand "addon.inc.php" geinclude. Nu wil ik in deze addon.inc.php ook de variabele $lang aanroepen. Is er een andere mogelijkheid behalve het volgende
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    include_once('addon.inc.php?lang=nl');
?>

? Het liefste zou ik in het addon bestand namelijk meerdere variabelen van de file waarin deze wordt geinclude gebruiken dan alleen $lang.
 
PHP hulp

PHP hulp

21/01/2020 03:34:07
 
GaMer B

GaMer B

24/06/2008 21:14:00
Quote Anchor link
Als het goed is, dan kan file.php hieronder ook de variabelen zoals in het voorbeeld hieronder gebruiken in zijn eigen script.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$variabel
= 'test';

include('file.php');[/code]
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.