Variabele in html input

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lex van Hees

Lex van Hees

12/01/2012 20:27:18
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik ben al een tijd bezig met het volgende:

Ik wil graag de coördinaten (lon/lat) in een html text input hebben van het hier onderstaande stukje code.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
// Place the player
player = new google.maps.Marker({
position: myLatlng,
map: map,
icon: image2,
title:"Location"
});

<form action="" method="post">
<input type="text" name="coordinaten" value="<--Hier de cordinaten-->" />
</form>

De rest van het script heb ik ook nog. Deze is echter behoorlijk groot. Mochten jullie dat willen zien, dan post ik hem alsnog.
Is er iemand die mij hierbij kan helpen?

Alvast hartelijk dank!
Gewijzigd op 12/01/2012 20:37:24 door Lex van Hees
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 08:26:03
 
Wouter J

Wouter J

12/01/2012 20:30:20
Quote Anchor link
Hallo Lex!

Zou je misschien [code] tags om je code willen heenzetten? Dan ziet je post er wat beter uit.

Je wilt myLatlng in een input hebben? Dan geef je die input een id mee (bijv. coordinaten), vervolgens kun je doormiddel van JavaScript en document.getElementById() dit element selecteren en dan het element .value = myLatlng;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
document.getElementById('het-id').value = myLatlng;
 
Lex van Hees

Lex van Hees

12/01/2012 20:37:50
Quote Anchor link
Hallo Wouter!

Ontzettend bedankt! Het probleem lijkt bij deze opgelost te zijn!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.