variabele in loop

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Peter  paul

peter paul

07/07/2011 15:00:07
Quote Anchor link
Ik zit met een klein probleempje.

Ik heb een for loop. Hier in wil ik elke keer een nieuwe variabele iets mee geven, klein voorbeeldje. Zo zou ik het graag zien. Maar dit werkt niet hoe kan ik dit oplossen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
for ($x = 1; $x <= 3; $x++){
$variable$x = test variabele;
}
Echo $variable1;
Echo $variable2;
Echo $variable3;
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 08:32:03
 
- Mark -

- Mark -

07/07/2011 15:07:12
Quote Anchor link
Je kunt er sowieso beter een array van maken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php

    $array
= array();

    for ($x = 1; $x <= 3; $x++){
        
        $array[] = 'test variabele'.$x;
    }


    echo $array[0];
    echo $array[1];
    echo $array[2];

?>
 
Peter  paul

peter paul

07/07/2011 15:16:17
Quote Anchor link
Is er geen andere mogelijkheid? want het is voor handels van een multi cURL.
 
- SanThe -

- SanThe -

07/07/2011 15:23:08
Quote Anchor link
Ik geloof dat het zoiets was: ${'var'.$x} = '....';
 
- Mark -

- Mark -

07/07/2011 15:23:37
Quote Anchor link
Op wat voor manier geeft dit dan problem in je cURL script?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.