variable als image laten zien

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Uiid -

Uiid -

03/06/2011 17:26:00
Quote Anchor link
Ik weet niet of deze titel geweldig is maar..

Ik heb dit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
 $fotoquery
="SELECT * FROM fotos WHERE ....='...'";

      $fotoresult=mysql_query($fotoquery);

      while($fotorow = mysql_fetch_array($fotoresult))

    {

    $foto =  $fotorow['foto'];    
    }

?>


<img src=" fotos/
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $foto ?>
" alt="foto" />

weet iemand waarom hij geen plaatje laat zien?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 00:13:31
 
Rolf -

Rolf -

03/06/2011 17:35:03
Quote Anchor link
Probeer dit eens
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<img src=" fotos/<?php echo $foto ?>" alt="foto" />


En verder zo min mogelijk de wildcard (*) gebruiken, selecteer wat je wilt selecteren.
Tevens maak je ook een onnodige variable aan. Je kunt i.p.v. $foto ook gewoon $fotorow['foto'] gebruiken.
Gewijzigd op 03/06/2011 17:36:08 door Rolf -
 
Uiid -

Uiid -

03/06/2011 17:42:07
Quote Anchor link
werkt nog steeds niet

Toevoeging op 03/06/2011 17:43:04:

nvm te vroeg gereageerd thanks rolf
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.