Variable in een array

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bo az

Bo az

13/09/2003 13:02:00
Quote Anchor link
Ik probeer om iets wat gepost is in een array te krijgen en je raad het al het lukt niet!

Ik post met:
<input type='text' name='1' size='2' maxlength='1'>

Dan ziet de var er dus zo uit: $1

En dan doe ik het zo in een array:
$code[0] = $1;

Ik heb het ook al op een andere manier geprobeerd:

$code = array($1,$2);

ook die doet ie niet ik krijg de volgende fout melding:

Parse error: parse error, expecting `T_VARIABLE' or `'$'' in C:\apache\htdocs\safe\safe.php on line 35

Wat doe ik fout?

Al vast bedankt!

mzzl Boaz
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 23:20:09
 
Witgatje

witgatje

13/09/2003 13:06:00
Quote Anchor link
volgens mij mogen variabelen niet een cijfer heeten :)

dus probeer eens gewoon een naam voor je input field $naam dus..

en dan:
$code = array($naam, $blaat); zo moet dat wel lukken denk ik..
 
Bo az

Bo az

13/09/2003 13:27:00
Quote Anchor link
Zo snel en nog een oplossing ook....

Bedankt!
 
Witgatje

witgatje

13/09/2003 15:50:00
Quote Anchor link
alstjeblieft :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.