Variable in Variable zetten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Erhnam Nickname

Erhnam Nickname

29/09/2010 19:05:48
Quote Anchor link
Weet iemand hoe je dit op een juiste manier kan doen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$location
= "/home/xbmc/Music";
echo $location;

  $data = '{"jsonrpc": "2.0", "method": "Files.GetDirectory", "params" : { "directory" : \" $location \" }, "id": 1}';
  echo $data;

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 00:16:20
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

29/09/2010 19:12:06
Quote Anchor link
Ja, je dient je variablen ten alle tijden buiten de quotes te halen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$location
= "/home/xbmc/Music";

$data = '{"jsonrpc": "2.0", "method": "Files.GetDirectory", "params" : { "directory" : "' . $location . '" }, "id": 1}';
echo $data;

?>
Gewijzigd op 29/09/2010 19:19:48 door SilverWolf NL
 
Martijn B

Martijn B

29/09/2010 19:12:52
Quote Anchor link
Je bedoelt dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$data
= '{"jsonrpc": "2.0", "method": "Files.GetDirectory", "params" : { "directory" : \"' .
$location .
' \" }, "id": 1}';
  

?>
Gewijzigd op 29/09/2010 19:13:04 door Martijn B
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

29/09/2010 19:20:34
Quote Anchor link
Ja, maar waarom die nutteloze enters? het maakt het geheel niet beter leesbaar ofzo. Ook kan je de slashes weghalen, omdat er enkele quotes gebruikt worden voor de variable.
 

29/09/2010 19:23:11
Quote Anchor link
Volgens mij moet je gewoon json_encode gebruiken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.