Veilige cookies

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Mitch X

Mitch X

04/01/2006 17:25:00
Quote Anchor link
(1) Iedereen vind het makkelijk als hij/zij niet hoeft in te loggen als je een site bezoekt waarvan je lid bent.
(2) Maar niemand vind het leuk als iemand anders op zijn/haar account gaat lopen prutsen.

Je wilt je bezoekers dus graag helpen met 1, maar 2 is minstens net zo belangrijk.
Vertel ons eens wat JIJ zou doen?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 11:21:12
 
Bert Sinnema

Bert Sinnema

04/01/2006 17:29:00
Quote Anchor link
ik zou uitloggen zodra ik wist dat er een ander op de desbetreffende pc zou gaan surfen.

of een functie bouwen waarmee je de website kan locken :d.. maargoed uitloggen is net zo makkelijk
 
PHP erik

PHP erik

04/01/2006 17:32:00
Quote Anchor link
Cookies met user-id, encrypted password en timestamp (die ook in de DB staat) is toch een goede oplossing?
 

04/01/2006 17:34:00
Quote Anchor link
Ik zou gewoon voor 1 kiezen. Ik gebruik een BB parser die geen vreemde JavaScript codes toelaat.
Mm. Met cookies heb ik wel een vreemd geval op me site, uitloggen kan ik wel, maar de volgende pagina ben ik weer ingelogt, maar als ik opnieuw op me site komt dan ben ik wel uitgelogt :D
 
Eris -

Eris -

04/01/2006 17:36:00
Quote Anchor link
IP gebruiker
IP in de cookie opslaan gecodeer
Unieke code opslaan in database + cookie (elke login actie nieuw genereren
IP opslaan in database

En als er maar in ding niet klopt

--> kill_login();
 
Mitch X

Mitch X

04/01/2006 17:38:00
Quote Anchor link
Ik heb dmv een userid, encrypted pass en level hier accounts kunnen "misbruiken".
Er zal dus een controle moeten zijn om te zien of het echt het cookie is dat JIJ gemaakt hebt.


Edit: @Eris, als je toch het ip gebruikt ( DYNAMISCH bij sommige providers?! ) kun je net zo goed je sessies in je database regelen.
Dan KAN er niet mee geknoeid worden :)

Sebastiaan:
Ik zou gewoon voor 1 kiezen. Ik gebruik een BB parser die geen vreemde JavaScript codes toelaat.

Dat wil niet zeggen dat je geen ander lek hebt.
Dus is het wel degelijk een issue.
Gewijzigd op 04/01/2006 17:41:00 door Mitch X
 

04/01/2006 17:46:00
Quote Anchor link
Vraag hoe ze het bij phpfreakz gedaan hebben :p
 
Jelmer -

Jelmer -

04/01/2006 17:47:00
Quote Anchor link
Ik heb al eens gedacht aan zoiets, zie hier mijn ontwerp :)

@Sebastiaan: laten we PHPFreakz eens even gaan terroriseren >:)
Gewijzigd op 04/01/2006 17:47:00 door Jelmer -
 
Frank -

Frank -

04/01/2006 17:51:00
Quote Anchor link
Een random code in een cookie en in de database opslaan. In de database tevens het ip-adres opslaan.

Alleen met deze random code en vanaf dit ip-adres kan men inloggen. De unieke code wordt bij iedere login ververst.

Vanaf 1 (bekend!!!) ip-adres binnen 5 minuten meer dan 3 foutieve inlogpogingen? Dan een lock van x minuten. Brute-force hacking gaat dan een eeuwigheid duren, maar blijft altijd mogelijk. Daar doe je niets aan, dat hoort bij de functionaliteit van automatisch inloggen.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

04/01/2006 17:51:00
Quote Anchor link
Geef mensen de mogelijkheid bij het inloggen om hun 'inlog' te koppelen aan een ipadres. Geeft sommige gebruikers een net iets hoger gevoel van veiligheid.
 

04/01/2006 17:51:00
Quote Anchor link
@jelmer: Goed ideeeeeee :p Ik haat die site echt ze zijn daar zo streng weet je. (hoewel het hier ook ietsje strenger mag ivm de vele dubbelposts)
Gewijzigd op 04/01/2006 17:51:00 door
 
Mitch X

Mitch X

04/01/2006 17:53:00
Quote Anchor link
Een streng beleid is niet zozeer slecht, maar jaagt ook een deel van de doelgroep weg :(
Dat zou jammer zijn niet?
 
Steff   an

Steff an

04/01/2006 17:54:00
Quote Anchor link
Jelmer:
Ik heb al eens gedacht aan zoiets, zie hier mijn ontwerp :)

@Sebastiaan: laten we PHPFreakz eens even gaan terroriseren >:)


En jij denkt dat dan nog kan?
 

04/01/2006 18:05:00
Quote Anchor link
Mitch:
Een streng beleid is niet zozeer slecht, maar jaagt ook een deel van de doelgroep weg :(
Dat zou jammer zijn niet?
Hun idee is goed: Spampoints
Hun beleid niet: Je krijgt veel te snel spampoints
Hoe ze ermee omgaan ook niet: Bij iedere spampoint vertraagt de site x seconden. (dat hoeft hier niet :-D)

Toch wordt het wel tijd dat die spampoints ook hier ingevoerd gaan worden vind ik...
Gewijzigd op 04/01/2006 18:06:00 door
 
- SanThe -

- SanThe -

04/01/2006 18:09:00
Quote Anchor link
Goh, ben ik toch nog op een criminals-site beland.
PHPhulp tegen PHPFreakz.......
 
Steff   an

Steff an

04/01/2006 18:11:00
Quote Anchor link
Hun idee is goed: Spampoints
Hun beleid niet: Je krijgt veel te snel spampoints
Hoe ze ermee omgaan ook niet: Bij iedere spampoint vertraagt de site x seconden. (dat hoeft hier niet :-D)

Toch wordt het wel tijd dat die spampoints ook hier ingevoerd gaan worden vind ik...[/quote]

Dan krijg jij je eerste 50? En wat schiet je er dan mee op 'spam points'.
 
- SanThe -

- SanThe -

04/01/2006 18:17:00
Quote Anchor link
Steffan:
En wat schiet je er dan mee op 'spam points'.


Als je er 500 hebt mag je gratis een kwartiertje spammen zoveel je wilt.
 
Steff   an

Steff an

04/01/2006 18:19:00
Quote Anchor link
Mag dat echt? Dan geef ik de admin's hier heel veel werk.
 

04/01/2006 18:33:00
Quote Anchor link
Quote:
Dan krijg jij je eerste 50?
Hoe dat zo? Ik ben hier niet degene met de meeste dubbelposts.

Quote:
En wat schiet je er dan mee op 'spam points'?
Bestraffing voor dubbelposts en spammen (van script, tuts, etc)
 
Legolas

Legolas

04/01/2006 18:52:00
Quote Anchor link
ff denken over het probleem...

of je nou een code in de cookie zet en de daadwerkelijke info in de db, het geeft nog alle toegang, want dan heb je enkel de code nodig. Welk is dat een eerste stap want dan kun je de lifetime niet veranderen :).

Je wilt niet dat het zo is dat als de gebruiker z'n browser sluit en weer opent dat hij dan weer is uitgelogd, dan valt het idee weg...

Je kan wel aan een IP vast binden, maar dan zijn de dynamische gebruikers het slachtoffer :/.

Ik zou zeggen zorg dat de code in het cookie vaak genoeg vervangen wordt, zodat er geen tijd is voor misbruik? =S
 
Frank -

Frank -

04/01/2006 19:00:00
Quote Anchor link
Legolas:
ff denken over het probleem...

of je nou een code in de cookie zet en de daadwerkelijke info in de db, het geeft nog alle toegang, want dan heb je enkel de code nodig. Welk is dat een eerste stap want dan kun je de lifetime niet veranderen :).

Je wilt niet dat het zo is dat als de gebruiker z'n browser sluit en weer opent dat hij dan weer is uitgelogd, dan valt het idee weg...

Je kan wel aan een IP vast binden, maar dan zijn de dynamische gebruikers het slachtoffer :/.

Ik zou zeggen zorg dat de code in het cookie vaak genoeg vervangen wordt, zodat er geen tijd is voor misbruik? =S

Het grote probleem met cookies is dat ze onderschept kunnen worden en op een slecht beveiligde pc via internet uitgelezen kunnen worden. Wanneer een ander over het cookie beschikt, kan hij dus inloggen. Welliswaar een beperkte tijd, maar het kan. De koppeling met het ip-adres is, volgens mij, de enige manier om met enige zekerheid te kunnen stellen dat de gebruiker ook de eigenaar van het cookie is. Alle andere manieren zijn per definitie onveilig omdat alle benodige gegevens in het cookie staan. Iedereen die over dit cookie beschikt, kan zo inloggen.

Al blijft de vraag welke veiligheidsrisico's je loopt en wat de financieele schade is. Overigens is ook reputatieschade in geld uit te drukken.
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.