Veiligste manier login script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Sander Z

Sander Z

11/10/2012 15:44:29
Quote Anchor link
Ik gebruik nu sowieso $_SERVER['HTTP_USER_AGENT']
Geeft bv "Mozilla/6.0 (Windows XP 3.2; rv:12.3) Gecko/20100201 Firefox/14.8"
IP adres zou je eventueel kunnen gebruiken. Voor bijvoorbeeld intern (intranet)

Maar ben ook aan het kijken welke info je nog meer los kunt peuteren. Google maar eens naar fingerprint, dan kom je meer tegen.

@Ozzie, ja, daarna bv hashen. Resultaat is iig dat je hacker exact dezelfde combi moet zien te genereren wbt browser ed. En dat maakt het bijna onmogelijk

Edit:
FYI Ik sla ook een timestamp op. Op die manier kan ik alle overige sessie gewoon zo lang als de browser open staat bewaren, maar de sessie mbt de login na een eigen bepaalde tijd laten verlopen.
Gewijzigd op 11/10/2012 15:51:29 door Sander Z
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 00:35:44
 
Mik PHP

Mik PHP

21/10/2012 16:48:48
Quote Anchor link
Sorry voor mijn late reactie, maar ik ben al wat wijzer geworden. Ik begrijp ook uit sommige reacties dat het niet mogelijk is voor een hacker om cookies uit te lezen? Geld dit ook voor sessies?
 
- SanThe -

- SanThe -

21/10/2012 17:24:21
Quote Anchor link
Zie session hijacking.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.