Velden offerteformulier verplicht maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »
Davy janssens

davy janssens

08/03/2012 14:59:57
Quote Anchor link
Beste,

Ik heb voor een kameraad een website gemaakt. Hij wou ook een offerteformulier.
Ik heb ergens een script gedownload en het werkt wel. Maar ik krijg het niet voor mekaar om alle "list-menu's" ook verplicht te maken.
Hieronder het script dat ik heb:

<div class="post_content_left_left">
<h1 class="grootte"><strong>Beste klant vul dit formulier in als U graag een prijsofferte ontvangt.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met u.</strong></h1>
<br /><br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?php
/*****/
/*
Written by: Aziz S. Hussain
Email: [email protected]
Produced under GPL License
*/
/*****/

// Check email function

function checkEmail($string)
{
return preg_match('/^[.\w-]+@([\w-]+\.)+[a-zA-Z]{2,6}$/', $string); }

// Check username function
function checkUserName($string)
{
return ctype_alnum($string);}

// Check if post is made
if($_POST['Submit'] != NULL)
{

    if($_POST['Automerk'] == NULL){ $message = 'Veld "Automerk" is verplicht';}
    if($message == NULL && $_POST['Model'] == NULL){ $message = 'Veld "Model" is verplicht';}
    if($message == NULL && $_POST['Bouwjaar'] == NULL){ $message = 'Veld "Bouwjaar" is verplicht';}
    if($message == NULL && $_POST['Maand'] == NULL){ $message = 'Veld "Maand" is verplicht';}
    
    if($message == NULL && $_POST['Naam'] == NULL){ $message = 'Veld "Naam" is verplicht';}
    if($message == NULL && $_POST['Telefoonnummer'] == NULL){ $message = 'Veld "Telefoonnummer" is verplicht';}
    if($message == NULL && checkEmail($_POST['E-mailadres']) == false)
    {

        $message = 'Email Veld "E-mailadres" is niet geldig';
    }

    if($message == NULL)
    {

        foreach($_POST as $item => $value)
        {

            $emailMessage .= "$item = $value\n<br />";
        }

        
    $emailList = array('[email protected]');        
        foreach($emailList as $curEmail)
        {

            mail($curEmail,'Nieuwe offerteaanvraag',$emailMessage);
        }

        $message = 'Bedankt voor uw aanvraag. Wij zullen u zo spoedig mogelijk beantwoorden.';
    }
}

?>

<form name="contactus" id="contactus" target="_self" method="post" action="prijsofferte.php">
<table>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($message != NULL){?>

<tr bgcolor="#f08817">
<td colspan="2">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $message;?>
</td>
</tr>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } ?>

<tr>
<td>Automerk</td>
<td><input type="textbox" name="Automerk" id="Automerk" STYLE="width: 210px;" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_POST['Automerk'];?>
" /></td>
<td>Model</td>
<td><input type="textbox" name="Model" id="Model" STYLE="width: 210px;" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_POST['Model'];?>
" /></td>

</tr>
<tr>
<td>Bouwjaar</td>
<td><input type="textbox" name="Bouwjaar" id="Bouwjaar" STYLE="width: 210px;" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_POST['Bouwjaar'];?>
" /></td>
<td>Maand</td>
<td>
<select name="Maand" id="Maand" STYLE="width: 210px;" >
<option value="--Maak hier je keuze--"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['--Maak hier je keuze--'] == '--Maak hier je keuze--'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>--Maak hier je keuze--</option>
<option value="1"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['1'] == '1'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>1</option>
<option value="2"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['2'] == '2'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>2</option>
<option value="3"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['3'] == '3'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>3</option>
<option value="4"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['4'] == '4'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>4</option>
<option value="5"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['5'] == '5'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>5</option>
<option value="6"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['6'] == '6'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>6</option>
<option value="7"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['7'] == '7'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>7</option>
<option value="8"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['8'] == '8'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>8</option>
<option value="9"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['9'] == '9'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>9</option>
<option value="10"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['10'] == '10'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>10</option>
<option value="11"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['11'] == '11'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>11</option>
<option value="12"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['12'] == '12'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>12</option>
</select>


</td>
</tr>



<tr>
<td>Versie uitvoering</td>
<td size="30">
<select name="Versie uitvoering" id="Versie uitvoering" STYLE="width: 215px;" >

<option value="--Maak hier je keuze--"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['--Maak hier je keuze--'] == '--Maak hier je keuze--'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>--Maak hier je keuze--</option>

<option value="Sedan"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['Sedan'] == 'Sedan'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>Sedan</option>

<option value="Break"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['Break'] == ' Break'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>Break</option>

<option value=" Liftback"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['Liftback'] == ' Liftback'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>Liftback</option>

<option value="Hatchback"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['Hatchback'] == ' Hatchback'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>Hatchback</option>

<option value="Terreinwagen"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['Terreinwagen'] == ' Terreinwagen'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>Terreinwagen</option>

<option value="Bestelwagen"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['Bestelwagen'] == ' Bestelwagen'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>Bestelwagen</option>

<option value="Geen idee"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['Geen idee'] == ' Geen idee'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>Geen idee</option>

</select>
</td>
</tr>
<tr>
<td>Elektrische aansluiting</td>
<td size="30">
<select name="Electrische aansluiting" id="Electrische aansluiting" STYLE="width: 215px;" >

<option value="--Maak hier je keuze--"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['--Maak hier je keuze--'] == '--Maak hier je keuze--'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>--Maak hier je keuze--</option>

<option value="7 polige stekkerdoos"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['7 polige stekkerdoos'] == '7 polige stekkerdoos'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>7 polige stekkerdoos</option>

<option value=" 13 polige stekkerdoos"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['13 polige stekkerdoos'] == '13 polige stekkerdoos'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>13 polige stekkerdoos</option>

<option value=" Beide"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['Beide'] == ' Beide'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>Beide</option>

</select>
</td>
</tr>
<tr>
<td>Prijsopgave voor</td>
<td size="30">
<select name="Prijsopgave voor" id="Prijsopgave voor" STYLE="width: 215px;" >

<option value="--Maak hier je keuze--"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['--Maak hier je keuze--'] == '--Maak hier je keuze--'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>--Maak hier je keuze--</option>

<option value="Vaste trekhaak"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['Vaste trekhaak'] == 'Vaste trekhaak'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>Vaste trekhaak</option>

<option value=" Afneembare trekhaak"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['Afneembare trekhaak'] == ' Afneembare trekhaak'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>Afneembare trekhaak</option>

<option value=" Beide prijzen"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['Beide prijzen'] == ' Beide prijzen'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>Beide prijzen</option>

</select>
</td>
</tr>
<tr>
<td>Extra's</td>
<td size="30">
<select name="Extra\'s" id="Extra\'s" STYLE="width: 215px;" >

<option value="--Maak hier je keuze--"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['--Maak hier je keuze--'] == '--Maak hier je keuze--'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>--Maak hier je keuze--</option>

<option value="LPG tank in koffer"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['LPG tank in koffer'] == 'LPG tank in koffer'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>LPG tank in koffer</option>

<option value=" Tuning bumper"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['Tuning bumper'] == ' Tuning bumper'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>Tuning bumper</option>

<option value=" Muziekinstallatie in koffer"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['Muziekinstallatie in koffer'] == ' Muziekinstallatie in koffer'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>Muziekinstallatie in koffer</option>

<option value=" Geen"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['Geen'] == ' Geen'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>Geen</option>

</select>
</td>
</tr>
<tr>
<td>Andere extra's</td>
<td><textarea name="Andere extra\'s" id="Andere extra\'s" STYLE="width: 210px;" rows="3">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_POST['Andere extra\'s'];?>
</textarea></td>
</tr>
<tr>
<td>Naam</td>
<td><input type="textbox" name="Naam" id="Naam" STYLE="width: 210px;" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_POST['Naam'];?>
" /></td>
</tr>

<tr>
<td>Telefoon</td>
<td><input type="textbox" name="Telefoonnummer" id="Telefoonnummer" STYLE="width: 210px;" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_POST['Telefoonnummer'];?>
" /></td>
</tr>
<tr>
<td>E-mail</td>
<td><input type="textbox" name="E-mailadres" id="E-mailadres" STYLE="width: 210px;" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_POST['E-mailadres'];?>
" /></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2"><input type="submit" name="Submit" id="Submit" value="Verzenden"></td>
<td colspan="2"><input type="reset" name="Reset" id="Reset" value="Reset"></td>
</tr>

</table>
</form>


</div>


De bedoeling is dus dat alle velden met keuze mogelijkheden verplicht in te vullen zijn. En aangezien mijn kennis van php zo goed als nu is is mijn vraag of iemand mij hiermee kan helpen.

Alvast bedankt,

Groeten Davy
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 17:21:33
 
Gerhard l

gerhard l

08/03/2012 15:06:16
Quote Anchor link
De bedoeling is dat jij relevante code plaats, en alles even tussen [code] tags [/code] zet.
Gewijzigd op 08/03/2012 15:06:41 door gerhard l
 
Reshad F

Reshad F

08/03/2012 15:54:31
Quote Anchor link
na regel 47 hield ik op met lezen...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.