veranderingen maken in een string?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Altin

Altin

18/03/2007 20:16:00
Quote Anchor link
Hallo,
Ik wil proberen een klein script te maken, die css bestanden opruimt.
Bv, moet er na elke "}" een nieuwe lijn komen. Nu lijkt het mij niet moeilik om dit te doen, eenmaal ik dat weet :p
Kan iemand helpen aub?
Bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 13:38:55
 
Barry

Barry

18/03/2007 20:30:00
Quote Anchor link
Je zult naar bestanden moeten gaan schrijven,

dus je (css) code in een string zetten, en die met fopen() en fwrite() schrijven.
Zie maar ff de tutorials hier op de site...

ik doe het zelf ook met een xml voor mn rss feed. Hij schrijft nieuws uit de db naar een xml bestand...

Groet,

Barry
 
Altin

Altin

18/03/2007 20:34:00
Quote Anchor link
Maar het bestand moet niet gegenereerd worden of zoiets.
Ik ga er gewoon van uit dat het een lange string is, die wordt bewerkt ...
 
Barry

Barry

18/03/2007 20:35:00
Quote Anchor link
je kan met str_replace() bijv. } laten vervangen door }\n (\n = linebreak)...
 
Ponzi

Ponzi

18/03/2007 21:08:00
Quote Anchor link
Letterlijk staat '\n' voor newline ;-) .
 
- -

- -

18/03/2007 21:12:00
Quote Anchor link
Ik denk dat je beter het hele bestand kunt uitlezen met een mooie parser (dus alles explode'n, preg_match'en, enz.) en dat in array pleuren. Vervolgens maak je vanuit die array weer een mooie stylesheet, d.m.v. een paar foreachloopjes.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.