Vergelijk Site

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

03/05/2011 18:59:50
Quote Anchor link
Beste Leden van PHPHulp,

Graag wil ik beroep doen op jullie kritische blik.
Vorige week heb ik een nieuwe website gelanceerd sim only aanbiedingen.

Nou heb ik al heel wat uren werk in het maken van de website zitten maar ik ben bang dat ik bedrijfsblindheid heb opgelopen :).
Dus mijn vraag is zijn er dingen die jullie zouden aanpassen?

Ik zie de feedback erg graag tegemoet!

Gr

Roy
Gewijzigd op 03/05/2011 19:03:36 door RvW Of toch niet
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 09:49:57
 
Jaron T

Jaron T

03/05/2011 19:36:58
Quote Anchor link
m.u.v. de typefouten best netjes.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

03/05/2011 19:37:50
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

03/05/2011 19:44:11
Quote Anchor link
@Jaron T
Tnx

@Jordi Kroon
Bedankt voor de tip, gaan we naar kijken!
 
Wouter J

Wouter J

03/05/2011 20:01:21
Quote Anchor link
RvW Of toch niet op 03/05/2011 19:44:11:
Bedankt voor de tip, gaan we naar kijken!

Dit zijn eigenlijk maar 4 fouten:
- checked="true" klopt niet, dit zou namelijk aantonen dat checked ook false kan zijn. Maar dat is niet mogelijk, alleen checked is goed. (dus <input type="checkbox" checked />)
- <option name="iets" />Iets</option klopt niet. Die /> geeft aan dat er geen sluit tag is, maar die is er wel degelijk.
- target="_blank" is geen attribute meer in XHTML. Hiervoor moet je javascript gebruiken.
- <p><h1>iets</h1></p> is geen goede constructie. Een kopje(heading) mag namelijk nooit in een alinea (paragraph). Een heading staat namelijk altijd erboven.
 
Aad B

Aad B

03/05/2011 20:13:09
Quote Anchor link
Zoek snel een goede reviewer/editor voor je teksten.
"....een hoop mensen die..." staat wel heel erg dom en kost je klandizie. Komt erg knullig over. Verder een mooie site en tevens een goed initiatief!!
Gewijzigd op 03/05/2011 20:14:05 door Aad B
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

03/05/2011 21:34:51
Quote Anchor link
Wouter J op 03/05/2011 20:01:21:
RvW Of toch niet op 03/05/2011 19:44:11:
Bedankt voor de tip, gaan we naar kijken!

Dit zijn eigenlijk maar 4 fouten:
- checked="true" klopt niet, dit zou namelijk aantonen dat checked ook false kan zijn. Maar dat is niet mogelijk, alleen checked is goed. (dus <input type="checkbox" checked />)
- <option name="iets" />Iets</option klopt niet. Die /> geeft aan dat er geen sluit tag is, maar die is er wel degelijk.
- target="_blank" is geen attribute meer in XHTML. Hiervoor moet je javascript gebruiken.
- <p><h1>iets</h1></p> is geen goede constructie. Een kopje(heading) mag namelijk nooit in een alinea (paragraph). Een heading staat namelijk altijd erboven.

Top bedankt!
 
P-ter AA

P-ter AA

03/05/2011 23:49:15
Quote Anchor link
Wouter J op 03/05/2011 20:01:21:
RvW Of toch niet op 03/05/2011 19:44:11:
Bedankt voor de tip, gaan we naar kijken!

Dit zijn eigenlijk maar 4 fouten:
- checked="true" klopt niet, dit zou namelijk aantonen dat checked ook false kan zijn. Maar dat is niet mogelijk, alleen checked is goed. (dus <input type="checkbox" checked />)
- <option name="iets" />Iets</option klopt niet. Die /> geeft aan dat er geen sluit tag is, maar die is er wel degelijk.
- target="_blank" is geen attribute meer in XHTML. Hiervoor moet je javascript gebruiken.
- <p><h1>iets</h1></p> is geen goede constructie. Een kopje(heading) mag namelijk nooit in een alinea (paragraph). Een heading staat namelijk altijd erboven.


Kijk, dit zijn nou dingen die ik interessant vind. Dit lees je niet overal op internet. Waar haal je deze informatie vandaan? (Ik doel vooral op ' target="_blank" is geen attribute meer in XHTML' en 'checked="true"')

Hoe zit het overigens met checked="checked"? Want dat geeft Dreamweaver wel eens aan?
Gewijzigd op 03/05/2011 23:51:29 door P-ter AA
 
Joey Drieling

Joey Drieling

04/05/2011 00:21:52
Quote Anchor link
Wouter J op 03/05/2011 20:01:21:
- target="_blank" is geen attribute meer in XHTML. Hiervoor moet je javascript gebruiken.


En target="_blank" is weer valid in HTML5 ;p
http://www.websiteadministrator.com.au/articles/target-blank.html
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.