Vergelijk Site

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

03/05/2011 18:59:50
Quote Anchor link
Beste Leden van PHPHulp,

Graag wil ik beroep doen op jullie kritische blik.
Vorige week heb ik een nieuwe website gelanceerd sim only aanbiedingen.

Nou heb ik al heel wat uren werk in het maken van de website zitten maar ik ben bang dat ik bedrijfsblindheid heb opgelopen :).
Dus mijn vraag is zijn er dingen die jullie zouden aanpassen?

Ik zie de feedback erg graag tegemoet!

Gr

Roy
Gewijzigd op 03/05/2011 19:03:36 door RvW Of toch niet
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 00:55:06
 
Jaron T

Jaron T

03/05/2011 19:36:58
Quote Anchor link
m.u.v. de typefouten best netjes.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

03/05/2011 19:37:50
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

03/05/2011 19:44:11
Quote Anchor link
@Jaron T
Tnx

@Jordi Kroon
Bedankt voor de tip, gaan we naar kijken!
 
Wouter J

Wouter J

03/05/2011 20:01:21
Quote Anchor link
RvW Of toch niet op 03/05/2011 19:44:11:
Bedankt voor de tip, gaan we naar kijken!

Dit zijn eigenlijk maar 4 fouten:
- checked="true" klopt niet, dit zou namelijk aantonen dat checked ook false kan zijn. Maar dat is niet mogelijk, alleen checked is goed. (dus <input type="checkbox" checked />)
- <option name="iets" />Iets</option klopt niet. Die /> geeft aan dat er geen sluit tag is, maar die is er wel degelijk.
- target="_blank" is geen attribute meer in XHTML. Hiervoor moet je javascript gebruiken.
- <p><h1>iets</h1></p> is geen goede constructie. Een kopje(heading) mag namelijk nooit in een alinea (paragraph). Een heading staat namelijk altijd erboven.
 
Aad B

Aad B

03/05/2011 20:13:09
Quote Anchor link
Zoek snel een goede reviewer/editor voor je teksten.
"....een hoop mensen die..." staat wel heel erg dom en kost je klandizie. Komt erg knullig over. Verder een mooie site en tevens een goed initiatief!!
Gewijzigd op 03/05/2011 20:14:05 door Aad B
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

03/05/2011 21:34:51
Quote Anchor link
Wouter J op 03/05/2011 20:01:21:
RvW Of toch niet op 03/05/2011 19:44:11:
Bedankt voor de tip, gaan we naar kijken!

Dit zijn eigenlijk maar 4 fouten:
- checked="true" klopt niet, dit zou namelijk aantonen dat checked ook false kan zijn. Maar dat is niet mogelijk, alleen checked is goed. (dus <input type="checkbox" checked />)
- <option name="iets" />Iets</option klopt niet. Die /> geeft aan dat er geen sluit tag is, maar die is er wel degelijk.
- target="_blank" is geen attribute meer in XHTML. Hiervoor moet je javascript gebruiken.
- <p><h1>iets</h1></p> is geen goede constructie. Een kopje(heading) mag namelijk nooit in een alinea (paragraph). Een heading staat namelijk altijd erboven.

Top bedankt!
 
P-ter AA

P-ter AA

03/05/2011 23:49:15
Quote Anchor link
Wouter J op 03/05/2011 20:01:21:
RvW Of toch niet op 03/05/2011 19:44:11:
Bedankt voor de tip, gaan we naar kijken!

Dit zijn eigenlijk maar 4 fouten:
- checked="true" klopt niet, dit zou namelijk aantonen dat checked ook false kan zijn. Maar dat is niet mogelijk, alleen checked is goed. (dus <input type="checkbox" checked />)
- <option name="iets" />Iets</option klopt niet. Die /> geeft aan dat er geen sluit tag is, maar die is er wel degelijk.
- target="_blank" is geen attribute meer in XHTML. Hiervoor moet je javascript gebruiken.
- <p><h1>iets</h1></p> is geen goede constructie. Een kopje(heading) mag namelijk nooit in een alinea (paragraph). Een heading staat namelijk altijd erboven.


Kijk, dit zijn nou dingen die ik interessant vind. Dit lees je niet overal op internet. Waar haal je deze informatie vandaan? (Ik doel vooral op ' target="_blank" is geen attribute meer in XHTML' en 'checked="true"')

Hoe zit het overigens met checked="checked"? Want dat geeft Dreamweaver wel eens aan?
Gewijzigd op 03/05/2011 23:51:29 door P-ter AA
 
Joey Drieling

Joey Drieling

04/05/2011 00:21:52
Quote Anchor link
Wouter J op 03/05/2011 20:01:21:
- target="_blank" is geen attribute meer in XHTML. Hiervoor moet je javascript gebruiken.


En target="_blank" is weer valid in HTML5 ;p
http://www.websiteadministrator.com.au/articles/target-blank.html
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.