Verkeerde center naar rechts

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Wouter

Wouter

15/12/2006 22:59:00
Quote Anchor link
Hey
Ik heb een probleempje als ik mijn inlog naar rechts wil zetten.. dan komt de helft rechts zoals ik het wil en een deel van de maker "bravenet" links en het zou de bedoeling zijn dat de inlog rechts van de links komt
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<body bgcolor="black">
<ul>
<li><a href="index.htm">Home</a></li>
<li><a href="2.htm">Movies</a></li>
<li><a href="#">Links</a></li>
<li><a href="#">Special</a></li>
<li><a href="#">About me</a></li>
</ul>
<!-- Start Bravenet.com Service Code -->
<div align="right">
<script type="text/javascript" src="http://pub45.bravenet.com/passwd/jsinclude.php?usernum=3782219174&#38;amp;cpv=2"></script>
</div>
<!-- End Bravenet.com Service Code -->

Dit wordt de home even de link http://users.telenet.be/ronaldinho/homr.htm

Weet iemand raad voor jullie noobje hier ??(ikke he)
mvg
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 22:12:33
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

16/12/2006 06:10:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
    document.writeln('<form action="http://pub45.bravenet.com/passwd/show.php" method="post">');
    document.writeln('  <input type="hidden" name="usernum" value="3782219174" />');
    document.writeln('  <input type="hidden" name="cpv" value="" />');
    document.writeln('    <div align="center" style="width: 230px; border: 1px solid #DBE0F5; background-color: #F2F4FA;">');
    document.writeln('      <div style="padding:3px; font: 12px arial; color: #000000; font-weight: bold; background-color: #DBE0F5;">Enter Password Protected Area</div>');
    document.writeln('      <div style="background: url(\'http://\')">');
    document.writeln('        <table border="0" style="width: 190px;" cellpadding="3">');
    document.writeln('          <tr>');
    document.writeln('            <td style="font: 11px arial; color: #000000">User&nbsp;Name: </td>');
    document.writeln('            <td style="text-align: right;"><input type="text" name="uname" size="15" maxlength="254" style="border: 1px solid #cccccc; width: 100px" /></td>');
    document.writeln('          </tr>');
    document.writeln('          <tr>');
    document.writeln('            <td style="font: 11px arial; color: #000000">Password: </td>');
    document.writeln('            <td style="text-align: right;"><input type="password" name="passwd" size="15" maxlength="254" style="border: 1px solid #cccccc; width: 100px;" /></td>');
    document.writeln('          </tr>');
    document.writeln('        </table>');
    document.writeln('        <table border="0" style="width: 190px;">');
    document.writeln('          <tr>');
    document.writeln('            <td style="width: 50px; text-align: right;"><input type="submit" name="submit" value="Login" style="width: 45px;" /></td>');
    document.writeln('          </tr>');
    document.writeln('          <tr>');    

        document.writeln('          </tr>');
    document.writeln('        </table>');  
    document.writeln('      </div>');  
    document.writeln('    </div>');
    document.writeln('    <a style="font: bold 11px tahoma,arial;  color: #2200AA;  text-decoration: none;" href="http://www.bravenet.com/webtools/passwd" target="_new"><a style="display: block; padding-top: 4px; font: bold 10px tahoma, arial;  color: #2200AA;  text-decoration: none;" href="http://www.bravenet.com" target="_new">powered&nbsp;by&nbsp;<img src="http://assets.bravenet.com/bravenet/images/poweredby.gif" border="0" align="absmiddle" alt="Powered by Bravenet" />&nbsp;bravenet.com</a>');
    document.writeln('  </div>');
    document.writeln('</form>');
  

Dit is wat er in die JS staat, je kan proberen dmv CSS hem dan alsnog goed te krijgen maar denk niet dat het dan lukt.
Andere optie is om de HTML die erin staat gewoon zelf neer te zetten en aan te passen, nadeel is alleen, dat als hun iets veranderen in hun script, je kans hebt dat het bij jou niet meer werkt, omdat jouw script anders is. Maar die kans is niet zo heel erg groot denk ik.
 
Wouter

Wouter

16/12/2006 12:03:00
Quote Anchor link
En waar zet ik nou deze hele script tussen de style tags ??
en als ik dit tussen de style tags zet krijg ik het zelfde als bij html kit overal document ....

Check out http://users.telenet.be/ronaldinho/homr1.htm
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

16/12/2006 20:42:00
Quote Anchor link
Het is Javascript, moet je dus ook uitvoeren als Javascript.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<script type="text/javascript">Hier dan het javascript</script>

En dan in de HTML wat in de Javascript staat het nodige veranderen zodat het het gewenste resultaat krijgt. Gewoon een kwestie van HTML een CSS dus. Moet je zelf uit zien te komen, aangezien je de inlog ook goed hebt gekregen.
 
Wouter

Wouter

16/12/2006 23:11:00
Quote Anchor link
Dan moet je zien wat ik uitkom zeg
http://users.telenet.be/ronaldinho/homr.htm
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

17/12/2006 07:57:00
Quote Anchor link
Je hebt nog nooit met Javascript gewerkt?
Ik deed het notabene voor.

Ipv
<script type="text/javascript" src="bravenet.com/blabla"></script>

Doe je het stukje wat ik gaf, met daar tussen de Javascript. Dus niet bovenaan je pagina, maar op de plek waar je de JS al had staan.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 
Wouter

Wouter

17/12/2006 10:44:00
Quote Anchor link
WillemJan Zijderveld schreef op 17.12.2006 07:57:
Je hebt nog nooit met Javascript gewerkt?
Ik deed het notabene voor.

Ipv
<script type="text/javascript" src="bravenet.com/blabla"></script>

Doe je het stukje wat ik gaf, met daar tussen de Javascript. Dus niet bovenaan je pagina, maar op de plek waar je de JS al had staan.


Nee ik heb nog nooit met js gewerkt
en waarom src="bravenet.com/blabla" of is dat de link van de inlog ??

mvg wouter
 
GaMer B

GaMer B

17/12/2006 10:55:00
Quote Anchor link
Ten eerste: Je sluit een style tag af terwijl je niet eens een style tag begonnen bent, dus haal </style> (de eerste) weg.
Ten tweede: Je moet allemaal die document.writeIn's weghalen tussen de <head> en </head> en tussen de <body></body> zetten.
Ten derde:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
document.writeln('<form action="http://pub45.bravenet.com/passwd/show.php" method="post">');
    document.writeln('  <input type="hidden" name="usernum" value="3782219174" />');
    document.writeln('  <input type="hidden" name="cpv" value="" />');
    document.writeln('    <div align="center" style="width: 230px; border: 1px solid #DBE0F5; background-color: #F2F4FA;">');
    document.writeln('      <div style="padding:3px; font: 12px arial; color: #000000; font-weight: bold; background-color: #DBE0F5;">Enter Password Protected Area</div>');
    document.writeln('      <div style="background: url(\'http://\')">');
    document.writeln('        <table border="0" style="width: 190px;" cellpadding="3">');
    document.writeln('          <tr>');
    document.writeln('            <td style="font: 11px arial; color: #000000">User&nbsp;Name: </td>');
    document.writeln('            <td style="text-align: right;"><input type="text" name="uname" size="15" maxlength="254" style="border: 1px solid #cccccc; width: 100px" /></td>');
    document.writeln('          </tr>');
    document.writeln('          <tr>');
    document.writeln('            <td style="font: 11px arial; color: #000000">Password: </td>');
    document.writeln('            <td style="text-align: right;"><input type="password" name="passwd" size="15" maxlength="254" style="border: 1px solid #cccccc; width: 100px;" /></td>');
    document.writeln('          </tr>');
    document.writeln('        </table>');
    document.writeln('        <table border="0" style="width: 190px;">');
    document.writeln('          <tr>');
    document.writeln('            <td style="width: 50px; text-align: right;"><input type="submit" name="submit" value="Login" style="width: 45px;" /></td>');
    document.writeln('          </tr>');
    document.writeln('          <tr>');    

        document.writeln('          </tr>');
    document.writeln('        </table>');  
    document.writeln('      </div>');  
    document.writeln('    </div>');
    document.writeln('    <a style="font: bold 11px tahoma,arial;  color: #2200AA;  text-decoration: none;" href="http://www.bravenet.com/webtools/passwd" target="_new"><a style="display: block; padding-top: 4px; font: bold 10px tahoma, arial;  color: #2200AA;  text-decoration: none;" href="http://www.bravenet.com" target="_new">powered&nbsp;by&nbsp;<img src="http://assets.bravenet.com/bravenet/images/poweredby.gif" border="0" align="absmiddle" alt="Powered by Bravenet" />&nbsp;bravenet.com</a>');
    document.writeln('  </div>');
    document.writeln('</form>');

Deze lap tekst moet (zoals WillemJan al zei) tussen <script type="text/javascript"></script> tags tussen je body tags.

Veel succes :)
 
Wouter

Wouter

17/12/2006 10:57:00
Quote Anchor link
Ik zal proberen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.