Vernieuwd ontwerp van website

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Pro-Soft Web Development

Pro-Soft Web Development

14/07/2015 01:28:28
Anchor link
Wat vinden jullie van het ontwerp, de teksten en de semantiek van de HMTL?
link
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 11:28:01
 
Randy vsf

Randy vsf

14/07/2015 09:23:30
Anchor link
Net ff snel met mobiel gecheckt. Ziet er goed uit!!
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

14/07/2015 10:49:29
Anchor link
Even snel op ipad gecheckt en ziet er erg mooi uit!
 
Eddy E

Eddy E

14/07/2015 16:40:39
Anchor link
Menuknop "Techniek" gaat naar alinea "Ontwikkeling"?

Netjes gemaakt.
Goed leesbaar, wel een beetje generiek. Dit past bij elke website-bouwer. 13 in een dozijn zeg maar. Of eigenlijk 165 in een gros ;).

Je 'beschikbaarheid' bij contact zal ik niet vermelden.
Nu sluit je echt buiten, terwijl als je niets vermeld, dan kan je er altijd buiten vallen.
Maar je hoeft niet te reageren om 03:00 als je wilt ;)
Het is en blijft maar een mailtje.

Toevoeging op 14/07/2015 16:42:52:

En hoef jij geen cookie-wall of waarschuwing te plaatsen? :lol:
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

14/07/2015 17:02:17
Anchor link
De contact textarea heeft geen lettertype.
Vind de animatie tijd van transparant menu naar zwart menu beetje lang duren, of ik ben te ongeduldig.

Voorderest perfect! :)
 
Pro-Soft Web Development

Pro-Soft Web Development

14/07/2015 17:10:30
Anchor link
@Eddy
Ik heb alles aangepast wat je hebt vermeld. Kopje 'ontwikkeling' vervangen met 'techniek', en beschikbaarheid verandert in 'wij beantwoorden alle berichten binnen 24 uur'. Zit zo wel weer iets beter in elkaar.

Ik gebruik geen cookies dus ik dacht dat ik het niet nodig had. Ik zal even kijken of dat daadwerkelijk verplicht is.

@Maarten
Opgelost :)
 
Eddy E

Eddy E

14/07/2015 20:21:51
Anchor link
Jawel:

Afbeelding

Juist die Google-Analystics-cookies wil ik niet ;)
Juist om die cookies is die wet gekomen.
Als het bleef bij puur eigen cookies om in te loggen (etc), dan zou het geen probleem zijn.

Nu heb ik voor dit screenshot wel even Ghostery uitgezet, die blokkeert die gewoon.
Maar mijn browser zend wel een track-me-not-verzoek uit...
 
Pro-Soft Web Development

Pro-Soft Web Development

14/07/2015 20:58:06
Anchor link
Ja Eddy, ik zag net ook al in de inspector de analytics cookies. Ik ga maar even een cookie waarschuwing maken dan maar...
 
Eddy E

Eddy E

14/07/2015 22:55:31
Anchor link
Nee joh, doe niet zo gek.
Iedereen gebruikt ze, en alleen grote (publieke) websites hebben zo'n stomme melding.
Heb je die van GeenStijl wel eens gezien? Belachelijk.

Niet doen, het is gelijk een afbreuk aan je website.
Gewoon ergens klein onderin iets tonen en klaar.
 
Pro-Soft Web Development

Pro-Soft Web Development

15/07/2015 00:16:38
Anchor link
Ja klopt Eddy. Ik heb bovenin maar een dun balkje gezet. Alleen ziet dat er op mobile nog wel lelijk uit omdat de tekst natuurlijk langer lijkt op zo'n klein scherm en die waarschuwing best groot lijkt daardoor. Moet ik even fixen voor mobile en dan moet het wel goed zijn. Bedankt voor de tip :)
 
- SanThe -

- SanThe -

15/07/2015 00:26:33
Anchor link
Heeft niet zo veel nut volgens mij.
Ik heb nergens op geklikt en ik heb toch 2 cookies.

Toevoeging op 15/07/2015 00:28:38:

En als ik er wel op klik en ik klik F5 verschijnt dezelfde melding gewoon weer.
 
Pro-Soft Web Development

Pro-Soft Web Development

15/07/2015 01:12:17
Anchor link
-SanThe-
Klopt, ik ga morgen pas de functionaliteit erachter plakken. Ik dacht ik zet hem even online zodat mensen het ontwerp ervan alvast kunnen zien.
 
Eddy E

Eddy E

15/07/2015 14:02:36
Anchor link
Vormgeving is prima. Duidelijk zichtbaar, passend in kleur en niet lastig.
 
Danny von Gaal

Danny von Gaal

16/07/2015 09:15:21
Anchor link
Ziet er erg mooi uit!
Alleen werkt de underline in je menu niet helemaal lekker.
Wanneer je op "Over Ons" klikt blijft de underline bij "Onze diensten" en wanneer je op "Design" klikt blijft die bij "Over Ons" en etc.

De opmaak ziet er goed uit maar zelf heb ik een hekel aan die standaard browser alert boxjes. Dat kan je misschien vervangen door JQueryUI?

Edit: Het is ook netter om wanneer je met JQuery een link gebruikt voor een actie de standaard URL "#" blokkeert.
Dit kan dmv preventdefault();

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$( ".goto-services" ).click(function(e){
     e.preventDefault();
});
Gewijzigd op 16/07/2015 09:18:38 door Danny von Gaal
 
Pro-Soft Web Development

Pro-Soft Web Development

16/07/2015 16:37:50
Anchor link
Bedankt voor de tips Danny. Dat van het menu met de underlines gaat inderdaad fout. Ik gebruik er jQuery Waypoints voor en dat moet ik nog even wat beter uitvogelen. De standaard alert boxen zal ik ook wel aanpassen. Ik denk dat het beter is om dat zelf gewoon met HTML en jQuery te doen ipv het implementeren van jQuery UI. Bespaard me heel wat lijntjes Javascript code.
 
Eddy E

Eddy E

16/07/2015 20:16:04
Anchor link
Precies, gewoon als statische tekst (HTML) tonen die je eventueel met PHP verbergt zodra er toestemming geven.
Klik op akkoord => php maakt cookie aan >> op je home-pagina kijk je met PHP of de cookie er is: zo ja, niets doen. Zo nee, balk tonen.
 
Jan terhuijzen

jan terhuijzen

16/07/2015 22:40:48
Anchor link
@Pro-Soft Ik neem aan dat jij ook een medewerker bent in dat bedrijf? (Of ondernemer / directie / etc.)
Oja er staan wel nog een aantal typo's in de site.

Onder "Onze diensten":
Design dat communiceert met de gebruiker en een uitstekende ervaring biedt.
(moet met dt)

Techniek die u en uw klanten niet in de weg zit en zodoende uw processen versimpel d t. (versimpeld moet met een t, gewoon tegenwoordige tijd)


Onder kopje "Design":
PROFESSIONEEL, RESPONSIVE & GEBRUIKSERVRIENDELIJK (foutje)

Is het nog gelukt met de cookie melding?
Gewijzigd op 16/07/2015 22:49:50 door jan terhuijzen
 
Pro-Soft Web Development

Pro-Soft Web Development

17/07/2015 01:36:20
Anchor link
Bedankt voor de typo's Jan, ik had ze gewoon echt niet gezien. De cookie-melding werkt door net zoals Eddy zegt, te kijken of er een cookie is van Pro-Soft. Zo ja, cookie balk verstoppen, of anders de balk tonen. Wanneer de gebruiker op de accepteer-knop klikt wordt dus een cookie aangemaakt van Pro-Soft en blijft de balk weg.
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

17/07/2015 21:24:17
Anchor link
Als ik op bij de contact ben komt er in het menu een grijs streepje inplaats van een witte van die rechthoekje om Contact.
 
Daphne van caem

daphne van caem

27/10/2016 16:52:23
Anchor link
Ziet er goed uit!

Hebben jullie tips over het design van mijn kapsalon platform? Hieronder vinden jullie de link ernaar toe.

https://www.wiewathaar.nl

Hoor graag jullie mening!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/10/2016 17:41:26
Anchor link
Beste Daphne, zou je zelf even je eigen nieuwe topic willen aanmaken?

Het is niet de bedoeling dat je het topic van iemand anders kaapt.
 

Pagina: 1 2 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.