Verplichte invoervelden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »
Ricardo Santanera

Ricardo Santanera

05/09/2011 16:36:16
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een website waarin een contact formulier moet komen alleen loop ik steeds tegen een probleem aan..
Ik krijg geen verplichte invoervelden. Ik heb 2 pagina's: contact.php en contact_send.php.

Als ik if (jes) toevoeg krijg ik een blanco pagina, zou iemand mij hier mee kunnen helpen?

Quote:
<form action="contact_send.php" method="post">
<table width="110%" cellpadding="2" cellspacing="2" border="0">
<tr>
<td colspan="2" ><h2>Uw gegevens:</h2></td>
</tr>
<tr>
<td width="209" class="tekst_719">Voornaam: *</td>
<td width="498" class="tekst_719"><input type="text" name="voornaam" size="53" /></td>
</tr>
<tr>
<td class="tekst_719">Achternaam: *</td>
<td class="tekst_719"><input type="text" name="achternaam" size="53" /></td>
</tr>
<tr>
<td class="tekst_719">Adres (+eventuele toevoeging): *</td>
<td class="tekst_719"><input type="text" name="adres" size="53" /></td>
</tr>
<tr>
<td class="tekst_719">Postcode: *</td>
<td class="tekst_719"><input type="text" name="postcode" size="53" maxlength="6" />
<i>bv 1234AA</i></td>
</tr>
<tr>
<td class="tekst_719">Woonplaats: *</td>
<td class="tekst_719"><input type="text" name="woonplaats" size="53" /></td>
</tr>
<tr>
<td class="tekst_719">Land:</td>
<td class="tekst_719"><input type="text" name="land" size="53" /></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2" class="kop_719">Contactgegevens:</td>
</tr>
<tr>
<td class="tekst_719">Telefoonnummer:</td>
<td class="tekst_719"><input type="text" name="telefoonnummer" size="53" maxlength="" />
<i>bv 0123456789</i></td>
</tr>
<tr>
<td class="tekst_719">Mobiel Telefoonnummer:</td>
<td class="tekst_719"><input type="text" name="mobiel" size="53" maxlength="" />
<i>bv 0612345678</i></td>
</tr>
<tr>
<td class="tekst_719">E-mail adres: *</td>
<td class="tekst_719"><input type="text" name="email" size="53" /></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2" class="h2">Uw vragen of opmerkingen</td>
</tr>
<tr>
<td valign="top" class="tekst_719">Opmerkingen/Vragen: *</td>
<td valign="top" class="tekst_719"><textarea name="opmerkingen" cols="54" rows="8"></textarea> </td>
</tr>
<tr>
<td class="tekst_719">&nbsp;</td>
<td class="tekst_719"><input name="submit" type="submit" value="Verzenden" /></td>
</tr>
</table>
</form>


Contact_send.php:
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?php

    $voornaam
=$_POST[voornaam];
    $achternaam=$_POST[achternaam];
    $adres=$_POST[adres];
    $postcode=$_POST[postcode];
    $woonplaats=$_POST[woonplaats];
    $land=$_POST[land];
    $telefoonnummer=$_POST[telefoonnummer];
    $mobiel=$_POST[mobiel];
    $email=$_POST[email];
    $opmerkingen=$_POST[opmerkingen];
    
    //Nieuw:
    $to = "Etsero <[email protected]>";

    $subject = "[$aanhef $voornaam $achternaam] - Reactie via de contact pagina";

    $message= "Deze vraag werd ingezonden via de contact pagina: \n\n";
    $message.= "Voornaam: $voornaam\n";
    $message.= "Achternaam: $achternaam\n";
    $message.= "Adres: $adres\n";
    $message.= "Postcode: $postcode\n";
    $message.= "Woonplaats: $woonplaats\n";
    $message.= "Land: $land\n\n";
    $message.= "Telefoon: $telefoonnummer\n";
    $message.= "Mobiel: $mobiel\n";
    $message.= "E-Mail adres: $email\n\n";
    $message.= "Vragen/opmerkingen:\n $opmerkingen\n";
    
    $headers .= 'From: Etsero <[email protected]>' . "\r\n";

    if ($email<>"")
    {

        $headers .= 'Reply-to: ' . $email . "\r\n";
    }

    mail($to, $subject, $message, $headers);
?>
Gewijzigd op 05/09/2011 16:41:07 door Ricardo Santanera
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 09:47:33
 
Bart Willemsen

Bart Willemsen

05/09/2011 22:51:59
Quote Anchor link
Je moet natuurlijk wel eerst een controle toevoegen op de velden die je verplicht in wilt vullen, ongeveer op deze manier:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
if (strlen($voornaam) < 0) {
    $error['voornaam'] = "Geen voornaam ingevuld";
}


if (strlen($achternaam) < 0 {
    $error['achternaam'] = "Geen achternaam ingevuld";
}

?>


Enzovoorts. Daarna kun je de foutmeldingen geven door gewoon te controleren of de $error array is aangemaakt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if (isset($error)) {
    foreach ($error as $value) {
        echo $value;
     }
}

?>
Gewijzigd op 05/09/2011 22:55:31 door Bart Willemsen
 
- SanThe -

- SanThe -

05/09/2011 23:09:45
Quote Anchor link
Bart Willemsen op 05/09/2011 22:51:59:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
if (strlen($voornaam) < 0) {
    $error['voornaam'] = "Geen voornaam ingevuld";
}


if (strlen($achternaam) < 0 {
    $error['achternaam'] = "Geen achternaam ingevuld";
}

?>


@Bart: Je bedoelt het goed, maar kleiner dan nul?
 
Bart Willemsen

Bart Willemsen

05/09/2011 23:12:03
Quote Anchor link
Ow sorry, dat kan niet inderdaad.. >.<

Ik bedoel
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
if (strlen($voornaam) == 0) {
    $error['voornaam'] = "Geen voornaam ingevuld";
}


if (strlen($achternaam) == 0 {
    $error['achternaam'] = "Geen achternaam ingevuld";
}

?>
Gewijzigd op 05/09/2011 23:14:04 door Bart Willemsen
 
- SanThe -

- SanThe -

05/09/2011 23:26:32
Quote Anchor link
Je hebt duidelijk de error_reporting(E_ALL) niet aanstaan. Anders had je bij de regels 3 t/m 12 op elke regel een Notice gezien. $_POST is een array() en dan gebruik je quotes om de key. Dus $_POST['bla']. Verder is het aan te raden om $vars buiten de quotes te houden. En voor \r\n heeft php een eigen invulling, namelijk PHP_EOL.
 
Ricardo Santanera

Ricardo Santanera

06/09/2011 13:38:31
Quote Anchor link
Bedankt trouwens voor jullie reactie!
Ik heb het nu aangepast maar ik ik krijg nog steeds een blanco pagina..
Ben helaas geen ster in php :P

Code ziet er nu zo uit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
<?php
    error_reporting(E_ALL)

    $voornaam=$_POST['voornaam'];
    $achternaam=$_POST['achternaam'];
    $adres=$_POST['adres'];
    $postcode=$_POST['postcode'];
    $woonplaats=$_POST['woonplaats'];
    $land=$_POST['land'];
    $telefoonnummer=$_POST['telefoonnummer'];
    $mobiel=$_POST['mobiel'];
    $email=$_POST['email'];
    $opmerkingen=$_POST['opmerkingen'];
    
    if (strlen($voornaam) == 0) {
        $error['voornaam'] = "Geen voornaam ingevuld";
    }

    if (strlen($achternaam) == 0 {
        $error['achternaam'] = "Geen achternaam ingevuld";
    }

    if (strlen($adres) == 0 {
        $error['adres'] = "Geen adres ingevuld";
    }

    if (strlen($postcode) == 0 {
        $error['postcode'] = "Geen postcode ingevuld";
    }

    if (strlen($woonplaats) == 0 {
        $error['woonplaats'] = "Geen woonplaats ingevuld";
    }

    if (strlen($email) == 0 {
        $error['email'] = "Geen geldig e-mail adres ingevuld";
    }

    if (strlen($opmerkingen) == 0 {
        $error['opmerkingen'] = "Geen opmerkingen ingevuld";
    }

        
    //Nieuw:
    $to = "Etsero <[email protected]>";

    $subject = "[$aanhef $voornaam $achternaam] - Reactie via de contact pagina";

    $message= "Deze vraag werd ingezonden via de contact pagina: \n\n";
    $message.= "Voornaam: $voornaam\n";
    $message.= "Achternaam: $achternaam\n";
    $message.= "Adres: $adres\n";
    $message.= "Postcode: $postcode\n";
    $message.= "Woonplaats: $woonplaats\n";
    $message.= "Land: $land\n\n";
    $message.= "Telefoon: $telefoonnummer\n";
    $message.= "Mobiel: $mobiel\n";
    $message.= "E-Mail adres: $email\n\n";
    $message.= "Vragen/opmerkingen:\n $opmerkingen\n";
    
    $headers .= 'From: Etsero <[email protected]>' . "\r\n";

    if ($email<>"")
    {

        $headers .= 'Reply-to: ' . $email . "\r\n";
    }

    mail($to, $subject, $message, $headers);
    
    if (isset($error)) {
    foreach ($error as $value) {
        echo $value;
     }
}

?>
 
Jacco Engel

Jacco Engel

06/09/2011 13:58:27
Quote Anchor link
Kleine tip :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
 $voornaam
=$_POST['voornaam'];
?>


veranderen in :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
 $voornaam
= trim($_POST['voornaam']);
?>


Anders kan ik gewoon allemaal spaties invullen ;)
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

06/09/2011 14:01:29
Quote Anchor link
je doet ook nog nieks met de errors
 
Jacco Engel

Jacco Engel

06/09/2011 14:03:16
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
    if (isset($error)) {
    foreach ($error as $value) {
        echo $value;
     }

?>


regel 62 - 65
 
- SanThe -

- SanThe -

06/09/2011 14:07:23
Quote Anchor link
Puntkomma op regel 2 mist.
 
Ricardo Santanera

Ricardo Santanera

06/09/2011 14:13:08
Quote Anchor link
oke heb het nu aangepast, moet alleen nog met de errors bezig neem ik aan.. Bedankt voor de tip trouwens ;)

haha die puntkomma was ook niet echt handig van mij! tnx ga het zo testen!


Toevoeging op 06/09/2011 14:31:40:

Ik loop nog steeds tegen een blanco pagina aan waar in mijn errors of wat dan ook niet kan zien.. iemand die weet waar het aan ligt? ( i know, me :P )

Bvd

Toevoeging op 06/09/2011 15:10:16:

Ik heb het probleem gevonden, miste haakjes bij :

if (strlen($achternaam) == 0 { ----> if (strlen($achternaam) == 0) {

iedereen toch nog bedankt!
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

06/09/2011 16:08:59
Quote Anchor link
-opgelost
Gewijzigd op 06/09/2011 16:09:13 door Jason van der Zeeuw
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.