Verplichte invoervelden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »
Ricardo Santanera

Ricardo Santanera

05/09/2011 16:36:16
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een website waarin een contact formulier moet komen alleen loop ik steeds tegen een probleem aan..
Ik krijg geen verplichte invoervelden. Ik heb 2 pagina's: contact.php en contact_send.php.

Als ik if (jes) toevoeg krijg ik een blanco pagina, zou iemand mij hier mee kunnen helpen?

Quote:
<form action="contact_send.php" method="post">
<table width="110%" cellpadding="2" cellspacing="2" border="0">
<tr>
<td colspan="2" ><h2>Uw gegevens:</h2></td>
</tr>
<tr>
<td width="209" class="tekst_719">Voornaam: *</td>
<td width="498" class="tekst_719"><input type="text" name="voornaam" size="53" /></td>
</tr>
<tr>
<td class="tekst_719">Achternaam: *</td>
<td class="tekst_719"><input type="text" name="achternaam" size="53" /></td>
</tr>
<tr>
<td class="tekst_719">Adres (+eventuele toevoeging): *</td>
<td class="tekst_719"><input type="text" name="adres" size="53" /></td>
</tr>
<tr>
<td class="tekst_719">Postcode: *</td>
<td class="tekst_719"><input type="text" name="postcode" size="53" maxlength="6" />
<i>bv 1234AA</i></td>
</tr>
<tr>
<td class="tekst_719">Woonplaats: *</td>
<td class="tekst_719"><input type="text" name="woonplaats" size="53" /></td>
</tr>
<tr>
<td class="tekst_719">Land:</td>
<td class="tekst_719"><input type="text" name="land" size="53" /></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2" class="kop_719">Contactgegevens:</td>
</tr>
<tr>
<td class="tekst_719">Telefoonnummer:</td>
<td class="tekst_719"><input type="text" name="telefoonnummer" size="53" maxlength="" />
<i>bv 0123456789</i></td>
</tr>
<tr>
<td class="tekst_719">Mobiel Telefoonnummer:</td>
<td class="tekst_719"><input type="text" name="mobiel" size="53" maxlength="" />
<i>bv 0612345678</i></td>
</tr>
<tr>
<td class="tekst_719">E-mail adres: *</td>
<td class="tekst_719"><input type="text" name="email" size="53" /></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2" class="h2">Uw vragen of opmerkingen</td>
</tr>
<tr>
<td valign="top" class="tekst_719">Opmerkingen/Vragen: *</td>
<td valign="top" class="tekst_719"><textarea name="opmerkingen" cols="54" rows="8"></textarea> </td>
</tr>
<tr>
<td class="tekst_719">&nbsp;</td>
<td class="tekst_719"><input name="submit" type="submit" value="Verzenden" /></td>
</tr>
</table>
</form>


Contact_send.php:
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?php

    $voornaam
=$_POST[voornaam];
    $achternaam=$_POST[achternaam];
    $adres=$_POST[adres];
    $postcode=$_POST[postcode];
    $woonplaats=$_POST[woonplaats];
    $land=$_POST[land];
    $telefoonnummer=$_POST[telefoonnummer];
    $mobiel=$_POST[mobiel];
    $email=$_POST[email];
    $opmerkingen=$_POST[opmerkingen];
    
    //Nieuw:
    $to = "Etsero <[email protected]>";

    $subject = "[$aanhef $voornaam $achternaam] - Reactie via de contact pagina";

    $message= "Deze vraag werd ingezonden via de contact pagina: \n\n";
    $message.= "Voornaam: $voornaam\n";
    $message.= "Achternaam: $achternaam\n";
    $message.= "Adres: $adres\n";
    $message.= "Postcode: $postcode\n";
    $message.= "Woonplaats: $woonplaats\n";
    $message.= "Land: $land\n\n";
    $message.= "Telefoon: $telefoonnummer\n";
    $message.= "Mobiel: $mobiel\n";
    $message.= "E-Mail adres: $email\n\n";
    $message.= "Vragen/opmerkingen:\n $opmerkingen\n";
    
    $headers .= 'From: Etsero <[email protected]>' . "\r\n";

    if ($email<>"")
    {

        $headers .= 'Reply-to: ' . $email . "\r\n";
    }

    mail($to, $subject, $message, $headers);
?>
Gewijzigd op 05/09/2011 16:41:07 door Ricardo Santanera
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 15:34:37
 
Bart Willemsen

Bart Willemsen

05/09/2011 22:51:59
Quote Anchor link
Je moet natuurlijk wel eerst een controle toevoegen op de velden die je verplicht in wilt vullen, ongeveer op deze manier:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
if (strlen($voornaam) < 0) {
    $error['voornaam'] = "Geen voornaam ingevuld";
}


if (strlen($achternaam) < 0 {
    $error['achternaam'] = "Geen achternaam ingevuld";
}

?>


Enzovoorts. Daarna kun je de foutmeldingen geven door gewoon te controleren of de $error array is aangemaakt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if (isset($error)) {
    foreach ($error as $value) {
        echo $value;
     }
}

?>
Gewijzigd op 05/09/2011 22:55:31 door Bart Willemsen
 
- SanThe -

- SanThe -

05/09/2011 23:09:45
Quote Anchor link
Bart Willemsen op 05/09/2011 22:51:59:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
if (strlen($voornaam) < 0) {
    $error['voornaam'] = "Geen voornaam ingevuld";
}


if (strlen($achternaam) < 0 {
    $error['achternaam'] = "Geen achternaam ingevuld";
}

?>


@Bart: Je bedoelt het goed, maar kleiner dan nul?
 
Bart Willemsen

Bart Willemsen

05/09/2011 23:12:03
Quote Anchor link
Ow sorry, dat kan niet inderdaad.. >.<

Ik bedoel
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
if (strlen($voornaam) == 0) {
    $error['voornaam'] = "Geen voornaam ingevuld";
}


if (strlen($achternaam) == 0 {
    $error['achternaam'] = "Geen achternaam ingevuld";
}

?>
Gewijzigd op 05/09/2011 23:14:04 door Bart Willemsen
 
- SanThe -

- SanThe -

05/09/2011 23:26:32
Quote Anchor link
Je hebt duidelijk de error_reporting(E_ALL) niet aanstaan. Anders had je bij de regels 3 t/m 12 op elke regel een Notice gezien. $_POST is een array() en dan gebruik je quotes om de key. Dus $_POST['bla']. Verder is het aan te raden om $vars buiten de quotes te houden. En voor \r\n heeft php een eigen invulling, namelijk PHP_EOL.
 
Ricardo Santanera

Ricardo Santanera

06/09/2011 13:38:31
Quote Anchor link
Bedankt trouwens voor jullie reactie!
Ik heb het nu aangepast maar ik ik krijg nog steeds een blanco pagina..
Ben helaas geen ster in php :P

Code ziet er nu zo uit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
<?php
    error_reporting(E_ALL)

    $voornaam=$_POST['voornaam'];
    $achternaam=$_POST['achternaam'];
    $adres=$_POST['adres'];
    $postcode=$_POST['postcode'];
    $woonplaats=$_POST['woonplaats'];
    $land=$_POST['land'];
    $telefoonnummer=$_POST['telefoonnummer'];
    $mobiel=$_POST['mobiel'];
    $email=$_POST['email'];
    $opmerkingen=$_POST['opmerkingen'];
    
    if (strlen($voornaam) == 0) {
        $error['voornaam'] = "Geen voornaam ingevuld";
    }

    if (strlen($achternaam) == 0 {
        $error['achternaam'] = "Geen achternaam ingevuld";
    }

    if (strlen($adres) == 0 {
        $error['adres'] = "Geen adres ingevuld";
    }

    if (strlen($postcode) == 0 {
        $error['postcode'] = "Geen postcode ingevuld";
    }

    if (strlen($woonplaats) == 0 {
        $error['woonplaats'] = "Geen woonplaats ingevuld";
    }

    if (strlen($email) == 0 {
        $error['email'] = "Geen geldig e-mail adres ingevuld";
    }

    if (strlen($opmerkingen) == 0 {
        $error['opmerkingen'] = "Geen opmerkingen ingevuld";
    }

        
    //Nieuw:
    $to = "Etsero <[email protected]>";

    $subject = "[$aanhef $voornaam $achternaam] - Reactie via de contact pagina";

    $message= "Deze vraag werd ingezonden via de contact pagina: \n\n";
    $message.= "Voornaam: $voornaam\n";
    $message.= "Achternaam: $achternaam\n";
    $message.= "Adres: $adres\n";
    $message.= "Postcode: $postcode\n";
    $message.= "Woonplaats: $woonplaats\n";
    $message.= "Land: $land\n\n";
    $message.= "Telefoon: $telefoonnummer\n";
    $message.= "Mobiel: $mobiel\n";
    $message.= "E-Mail adres: $email\n\n";
    $message.= "Vragen/opmerkingen:\n $opmerkingen\n";
    
    $headers .= 'From: Etsero <[email protected]>' . "\r\n";

    if ($email<>"")
    {

        $headers .= 'Reply-to: ' . $email . "\r\n";
    }

    mail($to, $subject, $message, $headers);
    
    if (isset($error)) {
    foreach ($error as $value) {
        echo $value;
     }
}

?>
 
Jacco Engel

Jacco Engel

06/09/2011 13:58:27
Quote Anchor link
Kleine tip :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
 $voornaam
=$_POST['voornaam'];
?>


veranderen in :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
 $voornaam
= trim($_POST['voornaam']);
?>


Anders kan ik gewoon allemaal spaties invullen ;)
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

06/09/2011 14:01:29
Quote Anchor link
je doet ook nog nieks met de errors
 
Jacco Engel

Jacco Engel

06/09/2011 14:03:16
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
    if (isset($error)) {
    foreach ($error as $value) {
        echo $value;
     }

?>


regel 62 - 65
 
- SanThe -

- SanThe -

06/09/2011 14:07:23
Quote Anchor link
Puntkomma op regel 2 mist.
 
Ricardo Santanera

Ricardo Santanera

06/09/2011 14:13:08
Quote Anchor link
oke heb het nu aangepast, moet alleen nog met de errors bezig neem ik aan.. Bedankt voor de tip trouwens ;)

haha die puntkomma was ook niet echt handig van mij! tnx ga het zo testen!


Toevoeging op 06/09/2011 14:31:40:

Ik loop nog steeds tegen een blanco pagina aan waar in mijn errors of wat dan ook niet kan zien.. iemand die weet waar het aan ligt? ( i know, me :P )

Bvd

Toevoeging op 06/09/2011 15:10:16:

Ik heb het probleem gevonden, miste haakjes bij :

if (strlen($achternaam) == 0 { ----> if (strlen($achternaam) == 0) {

iedereen toch nog bedankt!
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

06/09/2011 16:08:59
Quote Anchor link
-opgelost
Gewijzigd op 06/09/2011 16:09:13 door Jason van der Zeeuw
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.