Verschil als uitkomst?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

04/04/2020 19:10:16
Quote Anchor link
Ik heb onderstaande code om debet en credit te tonen.
Nu wil ik dus als einde beide van elkaar aftrekken om het verschil te zien, echter dit lukt me niet.
Zie code.:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
$sql1 = "SELECT SUM(`Bedrag_Debet`) AS Bedrag_Debet_Total FROM `Huishouden`";
  $result1 = mysqli_query($conn, $sql1);
  $row1 = mysqli_fetch_object($result1) ;
  echo "Totaal Debet: " . $row1->Bedrag_Debet_Total;
  echo "<br>" ;
  $sql2 = "SELECT SUM(`Bedrag_Credit`) AS Bedrag_Credit_Total FROM `Huishouden`";
  $result2 = mysqli_query($conn, $sql2);
  $row2 = mysqli_fetch_object($result2) ;
  $testje1 = $row1->Bedrag_Debet_Total;
 $testje2 = $row2->Bedrag_Credit_Total;
  echo "Totaal Credit: " . $row2->Bedrag_Credit_Total;

   echo "<br>" ;

  echo "Verschil Debet/Credit: " . ??;


Kan iemand me helpen hoe ik bij verschil debet/credit, dit nu kan doen?

Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/03/2024 15:04:42
 
- SanThe -

- SanThe -

04/04/2020 19:37:07
Quote Anchor link
Kan dat niet gewoon zo?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$sql
= "SELECT    SUM(`Bedrag_Debet`) AS Bedrag_Debet_Total,
        SUM(`Bedrag_Credit`) AS Bedrag_Credit_Total,
        (SUM(`Bedrag_Debet`) - SUM(`Bedrag_Credit`)) AS Bedrag_Verschil
        FROM `Huishouden`"
;
$result = mysqli_query($conn, $sql);
$row = mysqli_fetch_object($result);

echo "Totaal Debet: " . $row->Bedrag_Debet_Total;
echo "<br>" ;
echo "Totaal Credit: " . $row->Bedrag_Credit_Total;
echo "<br>" ;
echo "Verschil Debet/Credit: " . $row->Bedrag_Verschil;
?>
 
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

04/04/2020 22:39:48
Quote Anchor link
- SanThe - op 04/04/2020 19:37:07:
Kan dat niet gewoon zo?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$sql
= "SELECT    SUM(`Bedrag_Debet`) AS Bedrag_Debet_Total,
        SUM(`Bedrag_Credit`) AS Bedrag_Credit_Total,
        (SUM(`Bedrag_Debet`) - SUM(`Bedrag_Credit`)) AS Bedrag_Verschil
        FROM `Huishouden`"
;
$result = mysqli_query($conn, $sql);
$row = mysqli_fetch_object($result);

echo "Totaal Debet: " . $row->Bedrag_Debet_Total;
echo "<br>" ;
echo "Totaal Credit: " . $row->Bedrag_Credit_Total;
echo "<br>" ;
echo "Verschil Debet/Credit: " . $row->Bedrag_Verschil;
?>


TOP!!!! het werkt thx man.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.