Versturen van text naar DB

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Joachim vanthuyne

joachim vanthuyne

06/05/2009 18:01:00
Quote Anchor link
Hallo , ik heb een klein formulier met een textarea waar nogal veel text in komt te staan. Ik wil deze tekst wegschrijven in mijn database, dat lukt ook maar niet mijn hele tekst wordt opgeslagen.

In mijn database gebruik ik dit type voor mijn record:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
links varchar(250) NOT NULL


Op deze manier haal ik mijn tekst uit mijn formulier:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$links = mysql_real_escape_string(htmlspecialchars($_POST['links']));

En dan doe ik gewoon mysql_query(instert into ... values ($links));
Nu vraag ik mij af wat ik verkeerd doe zodat niet mijn hele tekst wordt opgeslagen?

Met vriendelijke groet

Joachim vanthuyne
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 07:20:28
 
W W

W W

06/05/2009 18:13:00
Quote Anchor link
Maak van je links eens een TEXT of LONG TEXT ipv varchar.
 
Joachim vanthuyne

joachim vanthuyne

06/05/2009 18:17:00
Quote Anchor link
Is er een mogelijkheid om dat aan te passen in mijn database zonder dat mijn gegevens die nu in de DB zitten niet verloren gaan? In php code dan wel want ik heb geen phpmyadmin.
 
W W

W W

06/05/2009 18:18:00
Quote Anchor link
google op ALTER TABLE
 
Joachim vanthuyne

joachim vanthuyne

06/05/2009 18:25:00
Quote Anchor link
Ik heb het gevonden bedankt:
mysql_query("ALTER TABLE movie MODIFY links TEXT not null");
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.