Verstuurde lege form geeft geen errors terug

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Superky rickoz

superky rickoz

14/08/2014 14:58:24
Quote Anchor link
Hoi een vraagje ik zit het boek " PHP, MySQL, JavaScript & HTML5 All-in-One For Dummies" te lezen hehe. En daarin volg ik een tutorial hoe je wat javascript validatie kan schrijven voor een form. Alleen wanneer ik een regel leeg laat, dan hoort hij een error te laten zien zoals op deze afbeelding weergegeven link:
http://i.imgur.com/Vo6FRd1.png

De afbeelding komt trouwens van het pdf.

Het probleem is wanneer ik een lege form verstuur dat ik die errors niet krijg. Hier is mijn code:

form.php link:
http://pastebin.com/j3v8AWVB

form.js link:
http://pastebin.com/2YCbPDqH

Naar mijn mening ziet de code er goed uit. En ik weet echt niet waar het aan ligt. Kan iemand me misschien helpen? Alvast bedankt voor uw antwoord :) !
Gewijzigd op 14/08/2014 14:59:08 door Superky rickoz
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:35:16
 
Peter  Flos

Peter Flos

14/08/2014 16:26:28
Quote Anchor link
Geen idee of hier de fout ligt, maar kijk eens bijvoorbeeld naar de quotes in de volgende 2 scripts:

(Regel 2, Jouw script)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$(#userForm).submit(function(e) {


(Regel 2, Mijn script)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$("#userForm").submit(function(e) {


Wat mij gelijk opviel is dat de quotes anders zijn. No offense als hier de fout niet ligt.
 
Superky rickoz

superky rickoz

14/08/2014 17:18:33
Quote Anchor link
Peter Flos op 14/08/2014 16:26:28:
Geen idee of hier de fout ligt, maar kijk eens bijvoorbeeld naar de quotes in de volgende 2 scripts:

(Regel 2, Jouw script)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$(#userForm).submit(function(e) {


(Regel 2, Mijn script)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$("#userForm").submit(function(e) {


Wat mij gelijk opviel is dat de quotes anders zijn. No offense als hier de fout niet ligt.


Ja dit was de fout xD. Echt stom van me..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.