Verwerken webformulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »
PHP ifelse

PHP ifelse

16/03/2012 16:24:26
Quote Anchor link
Ik heb een klein webformulier die verzonden wordt naar mail, echter is deze mail slecht te lezen aangezien alles achter elkaar staat.
Hoe kan ik de opmaak van de mail aanpassen?

Script:
$bericht = "Mijn voornaam is ".$_POST['naam'];
$bericht .= "Mijn achternaam is ".$_POST['land'];
$bericht .= "Speltak is ".$_POST['speltak'];
$bericht .= "Materiaal ".$_POST['materiaal'];
mail ("[email protected]", "Bestellen materiaal", $bericht, "FROM: Materiaal HKG");
Gewijzigd op 16/03/2012 16:25:08 door PHP ifelse
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 07:39:05
 
Willem L

Willem L

16/03/2012 16:32:41
Quote Anchor link
$bericht = "Mijn voornaam is ".$_POST['naam']"\r\n";
$bericht .= "Mijn achternaam is ".$_POST['land']"\r\n";
$bericht .= "Speltak is ".$_POST['speltak']"\r\n";
$bericht .= "Materiaal ".$_POST['materiaal']"\r\n";
mail ("[email protected]", "Bestellen materiaal", $bericht, "FROM: Materiaal HKG");
 
PHP ifelse

PHP ifelse

16/03/2012 16:34:54
Quote Anchor link
Bedankt voor je reactie.

Dit had ik geprobeerd maar dan krijg ik de volgende melding:
Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING
 
Willem L

Willem L

16/03/2012 16:38:44
Quote Anchor link
Ik was er toevallig ook mee bezig vanmiddag.
Dit is mijn uitkomst
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
$to = "[email protected]";    
        //headers and subject
        //$headers  = "MIME-Version: 1.0\r\n";
        //$headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n";
        $headers = "From: ".$naam." <".$email.">\r\n";
        
        $body = "Melding\r\n";
        $body .= "Naam        : ".$naam."\r\n";
        $body .= "Email         : ".$email."\r\n";
        $body .= "Straat        : ".$straat."\r\n";
        $body .= "Onderwerp: ".$onderwerp."\r\n";        
        $body .= "Bericht       : ".$bericht."\r\n";
        //$body .= "IP: ".$ip."\r\n";
        
            if (mail($to, $onderwerp, $body)) {
                $verzonden  = TRUE;
                $melding    = "Hartelijk dank voor uw reactie. ";
                
                //$melding   .= "U ontvangt zo snel mogelijk antwoord. ";
            } else {
                $verzonden  = FALSE;
                $melding    = "Uw bericht kon niet worden verzonden. ";
                $melding   .= "Wijzig het e-mailadres of probeer het later nog een keer. ";
            }
        }
[/CODE]
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

16/03/2012 16:45:26
Quote Anchor link
Je kan ook html gebruiken binnen je mail waardoor je <br> kunt gebruiken.
 
- SanThe -

- SanThe -

16/03/2012 17:14:12
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$bericht
  = "Mijn voornaam is ".$_POST['naam'].PHP_EOL;
        $bericht .= "Mijn achternaam is ".$_POST['land'].PHP_EOL;
    $bericht .= "Speltak is ".$_POST['speltak'].PHP_EOL;
    $bericht .= "Materiaal ".$_POST['materiaal'].PHP_EOL;
        mail ("[email protected]", "Bestellen materiaal", $bericht, "FROM: Materiaal HKG");
?>





Toevoeging op 16/03/2012 17:16:05:

Uit je andere post:
- SanThe - op 15/03/2012 19:02:43:
 
PHP ifelse

PHP ifelse

16/03/2012 17:21:53
Quote Anchor link
bedankt voor je reactie.
als ik het goed begrijp
en ik pas $bericht naar $headers komt het de mail niet meer aan in mijn spambox?
 
- SanThe -

- SanThe -

16/03/2012 17:26:01
Quote Anchor link
En nu in fatsoenlijk Nederlands.
 
PHP ifelse

PHP ifelse

16/03/2012 17:40:13
Quote Anchor link
haha sorry.

Het script werkt wel, komt alleen in mijn spambox terecht
 
- SanThe -

- SanThe -

16/03/2012 17:42:17
Quote Anchor link
- SanThe - op 16/03/2012 17:14:12:
Uit je andere post:
- SanThe - op 15/03/2012 19:02:43:


Heb je dit al in orde?
 
PHP ifelse

PHP ifelse

16/03/2012 17:45:17
Quote Anchor link
Nee maar snap ook niet precies.

heb nog steeds dit wat poet ik precies veranderen.
sorry maar heb er echt geen verstand van

script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php
// in style.css staat de opmaak van deze pagina
include 'style.html';

//Als men op de Submit knop heeft gedrukt van het formulier...
if (isset($_POST['verzenden'])) {
    if (!isset($_POST['naam'])) {
        $error = "Naam is niet ingevuld<BR />";      
    }
if (!isset($_POST['land'])) {
        $error .= "Land is niet ingevuld";
    }

  
     if (!isset($_POST['speltak'])) {
        $error .= "Speltak is niet ingevuld";
    }

     if (!isset($_POST['materiaal'])) {
        $error .= "Materiaal is niet ingevuld";
    }

    
    if (!isset($error)) {

        $bericht  = "Mijn voornaam is ".$_POST['naam'];
        $bericht .= "Mijn achternaam is ".$_POST['land'];
    $bericht .= "Speltak is ".$_POST['speltak'];
    $bericht .= "Materiaal ".$_POST['materiaal'];
        mail ("[email protected]", "Bestellen materiaal", $bericht, "FROM: Materiaal HKG");
 
// hieronder wordt er een bedankje gegeven
        echo "Bedankt voor het bestellen van het materiaal!";

    }
else {
    
        echo "Gelieve alle formuliervelden netjes in te vullen !<BR /><BR />";
        echo "<FONT COLOR=\"#FF0000\">".$error."</FONT>";
        
    }
    
}
else {

    echo "U moet eerst het formulier invullen !";

}

?>
 
- SanThe -

- SanThe -

16/03/2012 17:49:09
Quote Anchor link
Jij hebt dit in je mailcommando:
mail ("...", "...", $bericht, "FROM: Materiaal HKG");
Die vierde parameter: "FROM: Materiaal HKG" is compleet onzinnig.
Kijk op die link, daar staat wat er wél moet staan.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.