VERWIJDER MIJN ALLE TOPICS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kadir

kadir

02/04/2008 00:38:00
Quote Anchor link
VERWIJDER MIJN ALLE TOPICS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HIER ZIJN ALLEEN MAAR SUKKELS, HUN KUNNEN NIET EENS NORMAAL REAGEREN.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kadir
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 19:32:29
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

02/04/2008 00:56:00
 
Kadir

kadir

02/04/2008 01:19:00
Quote Anchor link
VERWIJDER MIJN ALLE TOPICS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HIER ZIJN ALLEEN MAAR SUKKELS, HUN KUNNEN NIET EENS NORMAAL REAGEREN.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door kadir
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

02/04/2008 08:19:00
Quote Anchor link
als je niet aantoont dat je beetje moeite doet om zelf te uitzoeken, dan word je geacht te googlen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wout van der Burg
 
Robert Deiman

Robert Deiman

02/04/2008 08:27:00
Quote Anchor link
@Kadir

Omdat iedereen hier sterk het idee heeft dat je 0,0 kennis hebt van PHP en je daar zelf ook geen moeite voor wil doen. Je stelt vragen over dingen waar je duidelijk geen kennis van hebt. (dat een bepaalde pagina niet goed wordt opgeslagen, kan zijn omdat het een scripttaal is die gebruikt is, of bijvoorbeeld ook omdat bepaalde delen niet toegankelijk zijn, zonder die scripts, heeft NIETS met een script zelf te maken)

Nu vraag je weer hoe je een linkje maakt in een SWF bestand, als je had gegoogled naar Link in SWF Flash, of zelf als je de tutorials vanuit Adobe Flash had gevolgd, dan had je dit al lang geweten. Hieruit blijkt dat je eerst vraagt, zonder zelf (goed) te zoeken.

Wij willen je hier best wel met dingen helpen, maar zoals al eerder is aangegeven moet je wel zélf moeite doen om e.e.a. uit te zoeken. We maken hier niet zomaar iets voor een ander, en lopen ook niet op elke vraag voor te kauwen hoe het moet, zeker niet als het gewoon met een beetje googlen is te vinden.
 
GaMer B

GaMer B

02/04/2008 10:12:00
Quote Anchor link
Maak van je 'Enter' knopje een button door middel van: rechtermuisknop op het knopje/plaatje -> Convert to -> Button

Sleep de 'Enter' button (in de library) naar de stage en rechtermuisknop op deze button -> Actions. Vervolgens plak deze code in je action schermpje:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
on (release) {
getURL("http://www.jesite.nl", "_self");
}


En je kunt _self ook aanpassen met _blank, zodat er een nieuw scherm geopend wordt.

EDIT: Dit doe je dus in Macromedia Flash. Oh enne, als je meer info wilt, justfuckinggoogleit.com op: 'link flash'.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door GaMer B
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

02/04/2008 10:13:00
Quote Anchor link
Ooit gedacht aan flash?

http://en.wikipedia.org/wiki/SWF
tweede hit op google met 'swf'

ik hoefde nieteens door te klikken eigenlijk, op google stond al: SWF (acronym of "Shockwave Flash",[1] pronounced swif)

En hoe je het maakt? Nou, eerst misschien een beetje javascript of php leren voor de basis van scripten, ik probeer dat nu ook en ik heb php al geleerd, maar het is nogsteeds lastig en je zult 1000 n00b topics hiervoor moeten openen.

Ga eerst maar wat tutorials volgen. Tot over een jaar.

Flip: het is adobe flash
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Onbekend Onbekend
 
Arend a

Arend a

02/04/2008 10:45:00
Quote Anchor link
Beste Kadir,

de meeste mensen zitten hier als vrijwillig, en je zult zien dat mensen meer moeite voor jou doen op het moment dat jij meer moeite doet om zelf dingen op te zoeken of uit te zoeken. Als je een (ingewikkeld) probleem hebt waar je zelf ook wat moeite in gestoken hebt zullen mensen eerder reageren met nuttige reacties dan wanneer je zonder zelf iets uit te zoeken alle simpele vragen maar gewoon neerplempt.

Lees deze tutorial eens, daar is alles haarfijn uitgelegd.
http://www.phphulp.nl/php/tutorials/10/143/
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

02/04/2008 10:48:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
import flash.events.MouseEvent;

var bepaaldeInstanceName:MovieClip;
bepaaldeInstanceName.addEventListener(MouseEvent.CLICK, gotoSite);

function gotoSite(e:MouseEvent):void {
    var req:URLRequest = new URLRequest("http://www.google.nl/search?q=ja+voortaan+zal+ik+googlen");
    navigateToURL(req);
}

AS 3.0 :)
 
Kadir

kadir

02/04/2008 10:57:00
Quote Anchor link
VERWIJDER MIJN ALLE TOPICS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HIER ZIJN ALLEEN MAAR SUKKELS, HUN KUNNEN NIET EENS NORMAAL REAGEREN.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door kadir
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

02/04/2008 15:23:00
Quote Anchor link
Waarom zou een topic gesloten moeten worden?`
 
Jacco Engel

Jacco Engel

02/04/2008 15:32:00
Quote Anchor link
Quote:
de meeste mensen zitten hier als vrijwillig,


De meesten?

Waar kan ik me aanmelden ?

Bijna vergeten
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jacco Engel
 
Bas Matthee

Bas Matthee

02/04/2008 16:24:00
Quote Anchor link
kadir schreef op 02.04.2008 01:19:
:s waarom zegt iedereen google, Als je niet kan vinden, Ga je tog bij forum, Hulp vragen.


Ik zal voortaan Altavista.nl aanbevelen! :)

Jacco schreef op 02.04.2008 15:32:
Quote:
de meeste mensen zitten hier als vrijwillig,


De meesten?

Waar kan ik me aanmelden ?

Bijna vergeten


Zijn hier mensen die onder dwang posten?! :s ziek
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bas Matthee
 
Kadir

kadir

03/04/2008 12:40:00
Quote Anchor link
VERWIJDER MIJN ALLE TOPICS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HIER ZIJN ALLEEN MAAR SUKKELS, HUN KUNNEN NIET EENS NORMAAL REAGEREN.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door kadir
 
- wes  -

- wes -

03/04/2008 13:27:00
Quote Anchor link
kadir

het gros (dat betekend een hele boel, zo niet de meesten) van de mensen op het forum hebben geen respect voor mensen die denken voor een duppie (dat betekend voor heel erg weinig, komt van dubbeltje, de vroegere 10 cent) op de 1e rij te kunnen zitten en maar verwachten dat programmeurs (iedereen behalve jijzelf) wel alles voor je gaan voorkauwen (figuurlijk dan he) omdat je zelf te lui bent om eens een tutorial (dat is een soort stap-voor-stap handleiding om iets voor elkaar te maken) te volgen en zelf er tijd in te steken.


edit: fi·guur·lijk (bijvoeglijk naamwoord; figuurlijkheid)
1 beeldspraak bevattend
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - wes -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.