[VERZAMEL] Handige Links

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

Ozzie PHP

Ozzie PHP

19/03/2012 23:40:34
Quote Anchor link
LET OP! Dit topic is gemodereerd. Dat betekent dat alleen links die daadwerkelijk wat toevoegen worden geaccepteerd. Op die manier is dit een topic dat voor iedereen echt handig is! :)[/modedit]

Leuke en handige link tegengekomen? Plaats 'm hier, dan hebben we er allemaal wat aan! Alles mag, zolang het maar met programmeren en designen te maken heeft.

We houden het simpel. Bovenaan je bericht plaats je een korte dikgedrukte omschrijving (max. 1 zin) waar de link over gaat. Daar onder plaats je de link. Hier alvast de eerste handige link.

Basisopzet van een mvc framework.
http://www.phpro.org/tutorials/Model-View-Controller-MVC.html

Dat er maar veel handige links mogen volgen!
Gewijzigd op 22/03/2012 14:55:11 door Niels K
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 11:06:07
 
Wouter J

Wouter J

20/03/2012 08:59:07
 
Roel -

Roel -

22/03/2012 13:05:10
 
Frank WD

Frank WD

22/03/2012 13:35:48
Quote Anchor link
Formulier controle
http://www.pfz.nl/wiki/het-wiel-uitgevonden-formulieren/

Bron: PFZ.nl
Gewijzigd op 22/03/2012 13:36:29 door Frank WD
 
Pim -

Pim -

23/03/2012 13:24:21
 
Albert de Wit

Albert de Wit

23/03/2012 14:14:42
Quote Anchor link
http://netrenderer.com/

Tester voor verschillende versies van Internet Explorer.. vooral handig voor mensen die met Linux en Mac spelen
 
Jeroen VD

Jeroen VD

23/03/2012 14:23:30
Quote Anchor link
php documentatie
php.net
dat iedereen die toch vergeet
Gewijzigd op 23/03/2012 14:23:55 door Jeroen VD
 
Wouter J

Wouter J

23/03/2012 14:58:04
Quote Anchor link
Dit topic is ervoor om mensen te wijzen op links die je normaal niet zo snel zou weten maar toch handig zijn voor developers, dus die php.net pagina mis wat mij treft een beetje zijn doel. (dit was een reactie op de weggegumde reacties)

[CSS] De juiste methode om verticaal en horizontaal te centreren
http://d-graff.de/fricca/center.html

[CSS] Laat via een makkelijke bookmark zien hoe je site eruit ziet zonder CSS3
http://davatron5000.github.com/deCSS3/

[MOBILE] Maak je mobile website zo dat het bijna lijkt op een echte APP
http://mobile.tutsplus.com/tutorials/iphone/iphone-web-app-meta-tags/

[JS] Makkelijk en snel alle google CDN script tags kopiëren en plakken
http://scriptsrc.net/

[FONTS] Zoek uit welk font er is gebruikt in een afbeelding
http://new.myfonts.com/WhatTheFont/

[DESIGN] Handige kladblokken om websites op te tekenen + tools
http://www.uistencils.com/

[DESIGN] Een handige boekje met alle info + schetsbladen voor je eerste bezoek aan de klant
http://webdesign-sketchbook.com/whats-inside/
Gewijzigd op 23/03/2012 15:03:24 door Wouter J
 
Jeroen VD

Jeroen VD

23/03/2012 16:00:27
Quote Anchor link
voor de mensen die wouter wel eens over semantiek hebben horen praten:
semantiek en html
http://home.parse.nl/~michiel/semantiek.html
 

23/03/2012 21:08:39
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

24/03/2012 08:17:11
Quote Anchor link
Hier haal ik bijna al mijn icoontjes voor mijn sites vandaan. Diverse soorten en stijlen:

http://www.iconarchive.com/
 
Wouter J

Wouter J

24/03/2012 10:10:37
Quote Anchor link
Andere handige iconen site
http://iconfinder.com/

Een site met veel goede en mooie afbeeldingen
(dit zijn gewone afbeeldingen die je op het internet kan vinden, maar alle leden mogen de afbeeldingen die zijn veel gebruiken en mooi vinden pinnnen. Het is dus een verzameling van afbeeldingen die andere nuttig vinden)
http://pinterest.com/
 
Jan Erik Van woerden

Jan Erik Van woerden

27/03/2012 20:52:31
Quote Anchor link
FuelPHP
Zoals ze zelf zeggen: "FuelPHP is a simple, flexible community drive PHP 5.3 web framework based on the best ideas of other frameworks with a fresh start."
FuelPHP.com
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

27/03/2012 21:04:50
Quote Anchor link
Nog een handige icon site
http://findicons.com

(maar volgens mij is het bijna dezelfde als die Wouter had.)
Wouter J op 24/03/2012 10:10:37:
Andere handige iconen site
http://iconfinder.com/
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

27/03/2012 21:29:58
Quote Anchor link
Als we het over iconen hebben, dan mag famfamfam natuurlijk niet worden weg gelaten!

http://www.famfamfam.com/archive/silk-icons-thats-your-lot/
 
Reshad F

Reshad F

03/04/2012 14:51:59
Quote Anchor link
SEO website van google voor tips and tricks!

SEO
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

03/04/2012 15:10:46
Quote Anchor link
Mootools

Mootools
 
Wouter J

Wouter J

03/04/2012 22:17:31
Quote Anchor link
Mebus +1 (eindelijk iemand die ook voor MooTools is!!!!)

Als je het over SEO hebt mogen deze linkjes natuurlijk niet ontbreken:
SiteOptimo - Een geweldige blog met nuttige tips
http://siteoptimo.com/blog/

Matt Cutts - Dè SEO man van Google
http://www.mattcutts.com/blog/

En nog een andere nuttige link:
Unicode converter - Converteer characters naar elk type wat mogelijk is
http://rishida.net/tools/conversion/
Gewijzigd op 03/04/2012 22:17:54 door Wouter J
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

03/04/2012 22:50:12
Quote Anchor link
De juiste email headers
http://phpwiki.santhe.nl/index.php/De_juiste_mailheaders

En natuurlijk de validators:

CSS validator
http://jigsaw.w3.org/css-validator/

HTML validator
http://validator.w3.org/

Mobile OK checker
http://validator.w3.org/mobile/
 
Wouter J

Wouter J

06/04/2012 09:46:47
Quote Anchor link
Handige one-page-apps voor webdevelopers
http://mothereff.in/
 
Maarten PHP

Maarten PHP

06/04/2012 12:39:10
Quote Anchor link
http://www.w3schools.com
Gewijzigd op 06/04/2012 12:39:36 door Maarten PHP
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.