[VERZAMEL] Handige Links

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

Wouter J

Wouter J

06/04/2012 12:44:43
Quote Anchor link
Unversed, dat is de slechste link die je kan geven: http://w3fools.com/

Beter is:

Mozilla Developer Network - De grootste en beste wiki documentatie over HTML, CSS en JS
https://developer.mozilla.org/nl/
Gewijzigd op 06/04/2012 12:45:39 door Wouter J
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 15:09:30
 
Frank WD

Frank WD

07/04/2012 00:40:41
Quote Anchor link
How to Simulate CSS3 box-shadow in IE6-8 Without JavaScript.

Klik hier
 
Maikel Doeze

Maikel Doeze

08/04/2012 22:41:03
Quote Anchor link
Misschien al wel bekend bij sommige maar als nog:
http://www.html5test.com
 

09/04/2012 00:20:35
 
Wouter J

Wouter J

09/04/2012 10:41:40
Quote Anchor link
Site met een font-face generator (voor custom fonts) en standaard font-face pakketten van diverse fonts
http://fontsquirrel.com

Site met heel heel heel veel fonts die je gratis mag downloaden in truetype format
Stop dit ttf bestand in de font-face generator hierboven en het werkt in elk browser overal.
http://dafont.com/

Nog een site met heel veel fonts
http://myfonts.com/

WhatTheFont? Upload een plaatje en kijk welk font er in de afbeelding gebruikt is
http://new.myfonts.com/WhatTheFont/
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

09/04/2012 11:05:05
Quote Anchor link
Even een klein berichtje tussendoor (niet op reageren aub!!) want ik wil jullie echt even mijn complimenten geven voor jullie bijdrages. Toen ik dit topic begon, hoopte ik dat er wat leuke links geplaatst zouden worden, maar tot nu toe overtreft het al mijn verwachtingen. Complimenten dus voor al diegenen die (een) link(s) geplaatst hebben. En hopelijk zullen er nog vele nuttige links volgen.
 
Wouter J

Wouter J

10/04/2012 12:29:25
Quote Anchor link
Een zeer uitgebreide lijst van frameworks, libary's en dingen die je kan gebruiken op het web
http://stackoverflow.com/questions/8670378/what-are-the-modern-web-technologies-to-learn-for-a-freelancer/8670497#8670497

Gezien de titel vermoedde ik het al, helaas bevestigd. De lijst is verwijderd omdat Stack Overflow niet de juiste plek is voor zoiets (hun eigen regels).[/modedit]
Gewijzigd op 13/04/2012 02:19:41 door Chris -
 
B a s
Beheerder

B a s

13/04/2012 07:46:54
Quote Anchor link
Indirect handig als je aan het werk bent op een Windows laptop:

Two Finger Scroll
http://code.google.com/p/two-finger-scroll/downloads/list
 
Reshad F

Reshad F

20/04/2012 14:52:29
Quote Anchor link
html5 boilerplate

voor degenen die een html5 website willen hebben maar ook IE6 willen supporten is dit de ideale oplossing!
 
Jeroen VD

Jeroen VD

30/04/2012 14:13:07
Quote Anchor link
misschien een mooie toevoeging aan dit topic (en omdat ik zelf ernaar aan het zoeken ben), een site met veel achtergrondafbeeldingen, zowel herhalende als fullscreens? als er links aanwezig zijn mag deze reactie verwijderd worden hoor.

Offtopic:

als er mensen op deze manier reageren (dus met requests) en daarna die requests verwijderen, kan dit topic dan niet veel meer opleveren?
 
Crispijn -

Crispijn -

30/04/2012 15:39:35
Quote Anchor link
Een handige familie met allerlei soorten icoontjes:
http://www.famfamfam.com/lab/icons/

Een handige website die veel over Zend duidelijk uitlegt:
http://www.zendcasts.com/

Een blog van David Walsh waar voor mij vroeger veel leuke nieuwe dingen werden geplaatst, nu gaat hij soms wat te ver mijns inziens:
http://davidwalsh.name/
 
Jelmer -

Jelmer -

30/04/2012 15:52:05
Quote Anchor link
The Noun Project: allemaal symbooltjes (vector-plaatjes) die je vrij mag gebruiken
http://thenounproject.com/

CSS3 tools van Lea Verou
http://lea.verou.me/css3-tools/
 
Wouter J

Wouter J

08/05/2012 20:39:05
Quote Anchor link
Een tool om makkelijk en snel je regexen te testen
(let op! Het gebruikt de JavaScript PREG engine, deze verschilt minimaal van die van PHP)
http://gskinner.com/RegExr/
Shortlink: http://bit.ly/regexTest
 
 - Diov  -

- Diov -

13/05/2012 14:17:35
Quote Anchor link
http://www.webresourcesdepot.com/how-to-use-strftime-to-format-date-time/

Strftime, zeer makelijk om mee te beginnen
Daar leer je de basis!
 
Jeroen VD

Jeroen VD

13/05/2012 14:52:29
Quote Anchor link
een aantal blogs, leuk en leerzaam om bij te houden:

Wouter J
de blog van Wouter J, zeer leerzaam, van backend tot frontend. echt een aanrader. wouter is zelf te bescheiden denk ik (btw wouter, ik zou een aantal artikelen ook als tutorial hier op phphulp plaatsen)

Jeffrey Way
je kunt je beter afvragen wat hij niet weet over webdesign. voor de gevorderde programmeur vind je er van alles.

Niels Kieviet
blog van Niels. vooral backend tutorials te vinden. zend framework & active directory hebben momenteel de nadruk

nog meer leuke blogs?
Gewijzigd op 13/05/2012 14:52:42 door Jeroen VD
 
Jelmer -

Jelmer -

13/05/2012 15:26:42
Quote Anchor link
Oja, blogs!
The Daily Nerd
Vooral meer front-end gericht, maar wel iedere dag een lading links. Ik heb geen idee hoe 'ie het volhoudt…

Fronteers topic over front-end sites & blogs. Daar staan ook nog wel een paar goeie links. Wel weer alleen front-end.

CreativeJS
Website met demo's en tutorials over creatieve dingen met Javascript... waarom typ ik deze beschrijvingen eigenlijk nog, de URL zegt het toch wel?
 
Wouter J

Wouter J

13/05/2012 18:27:44
Quote Anchor link
Blogs:

Paul irish
De man van dit moment op gebied van jQuery, Chrome, HTML5 en JS. Gewoon geweldig om te naar te luisteren
http://paulirish.com/
(video kanaal ook een aanrader om te volgen: www.youtube.com/user/paulirish )

James Padolsey
Een expert in JavaScript.
http://james.padolsey.com/

CSS-tricks
http://css-tricks.com/

Site optimo
De nederlandse SEO blog
http://siteoptimo.com/blog/

HTML5 doctor
http://html5doctor.com/

Fabien Potencier
De man achter Symfony en alle andere apps van Sensiolabs.
http://fabien.potencier.org/

Offtopic:
Jelmer, beschrijving hoeft ook helemaal niet. Kijk maar eens bij het eerste postje, alleen titel + link is nodig.

Jeroen, ik ga ze niet kopiëren, dat is namelijk duplicated content. Ik ga wel eens een tutorialtje hier voor schrijven.
Gewijzigd op 13/05/2012 18:28:32 door Wouter J
 
G P

G P

03/06/2012 02:51:20
Quote Anchor link
Zeer knappe menu's maken, enkel met CSS en HTML
http://css3menu.com/

- Geen javascriptjes nodig
- SEO !
- Compatible met alle webbrowsers (Internet Explorer, Google Chrome, Firefox, Safari, Opera, ...)
- Geen ingewikkelde scripts
 
Koen Hollander

Koen Hollander

03/06/2012 10:55:27
Quote Anchor link
Leejo.nl

Handige tools voor je website
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

03/06/2012 11:15:49
Quote Anchor link
Ik zie alleen maar reclame op leejo.nl.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.