[VERZAMEL] Handige Links

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

Wouter J

Wouter J

06/04/2012 12:44:43
Quote Anchor link
Unversed, dat is de slechste link die je kan geven: http://w3fools.com/

Beter is:

Mozilla Developer Network - De grootste en beste wiki documentatie over HTML, CSS en JS
https://developer.mozilla.org/nl/
Gewijzigd op 06/04/2012 12:45:39 door Wouter J
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 04:08:28
 
Frank WD

Frank WD

07/04/2012 00:40:41
Quote Anchor link
How to Simulate CSS3 box-shadow in IE6-8 Without JavaScript.

Klik hier
 
Maikel Doeze

Maikel Doeze

08/04/2012 22:41:03
Quote Anchor link
Misschien al wel bekend bij sommige maar als nog:
http://www.html5test.com
 

09/04/2012 00:20:35
 
Wouter J

Wouter J

09/04/2012 10:41:40
Quote Anchor link
Site met een font-face generator (voor custom fonts) en standaard font-face pakketten van diverse fonts
http://fontsquirrel.com

Site met heel heel heel veel fonts die je gratis mag downloaden in truetype format
Stop dit ttf bestand in de font-face generator hierboven en het werkt in elk browser overal.
http://dafont.com/

Nog een site met heel veel fonts
http://myfonts.com/

WhatTheFont? Upload een plaatje en kijk welk font er in de afbeelding gebruikt is
http://new.myfonts.com/WhatTheFont/
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

09/04/2012 11:05:05
Quote Anchor link
Even een klein berichtje tussendoor (niet op reageren aub!!) want ik wil jullie echt even mijn complimenten geven voor jullie bijdrages. Toen ik dit topic begon, hoopte ik dat er wat leuke links geplaatst zouden worden, maar tot nu toe overtreft het al mijn verwachtingen. Complimenten dus voor al diegenen die (een) link(s) geplaatst hebben. En hopelijk zullen er nog vele nuttige links volgen.
 
Wouter J

Wouter J

10/04/2012 12:29:25
Quote Anchor link
Een zeer uitgebreide lijst van frameworks, libary's en dingen die je kan gebruiken op het web
http://stackoverflow.com/questions/8670378/what-are-the-modern-web-technologies-to-learn-for-a-freelancer/8670497#8670497

Gezien de titel vermoedde ik het al, helaas bevestigd. De lijst is verwijderd omdat Stack Overflow niet de juiste plek is voor zoiets (hun eigen regels).[/modedit]
Gewijzigd op 13/04/2012 02:19:41 door Chris -
 
B a s
Beheerder

B a s

13/04/2012 07:46:54
Quote Anchor link
Indirect handig als je aan het werk bent op een Windows laptop:

Two Finger Scroll
http://code.google.com/p/two-finger-scroll/downloads/list
 
Reshad F

Reshad F

20/04/2012 14:52:29
Quote Anchor link
html5 boilerplate

voor degenen die een html5 website willen hebben maar ook IE6 willen supporten is dit de ideale oplossing!
 
Jeroen VD

Jeroen VD

30/04/2012 14:13:07
Quote Anchor link
misschien een mooie toevoeging aan dit topic (en omdat ik zelf ernaar aan het zoeken ben), een site met veel achtergrondafbeeldingen, zowel herhalende als fullscreens? als er links aanwezig zijn mag deze reactie verwijderd worden hoor.

Offtopic:

als er mensen op deze manier reageren (dus met requests) en daarna die requests verwijderen, kan dit topic dan niet veel meer opleveren?
 
Crispijn -

Crispijn -

30/04/2012 15:39:35
Quote Anchor link
Een handige familie met allerlei soorten icoontjes:
http://www.famfamfam.com/lab/icons/

Een handige website die veel over Zend duidelijk uitlegt:
http://www.zendcasts.com/

Een blog van David Walsh waar voor mij vroeger veel leuke nieuwe dingen werden geplaatst, nu gaat hij soms wat te ver mijns inziens:
http://davidwalsh.name/
 
Jelmer -

Jelmer -

30/04/2012 15:52:05
Quote Anchor link
The Noun Project: allemaal symbooltjes (vector-plaatjes) die je vrij mag gebruiken
http://thenounproject.com/

CSS3 tools van Lea Verou
http://lea.verou.me/css3-tools/
 
Wouter J

Wouter J

08/05/2012 20:39:05
Quote Anchor link
Een tool om makkelijk en snel je regexen te testen
(let op! Het gebruikt de JavaScript PREG engine, deze verschilt minimaal van die van PHP)
http://gskinner.com/RegExr/
Shortlink: http://bit.ly/regexTest
 
 - Diov  -

- Diov -

13/05/2012 14:17:35
Quote Anchor link
http://www.webresourcesdepot.com/how-to-use-strftime-to-format-date-time/

Strftime, zeer makelijk om mee te beginnen
Daar leer je de basis!
 
Jeroen VD

Jeroen VD

13/05/2012 14:52:29
Quote Anchor link
een aantal blogs, leuk en leerzaam om bij te houden:

Wouter J
de blog van Wouter J, zeer leerzaam, van backend tot frontend. echt een aanrader. wouter is zelf te bescheiden denk ik (btw wouter, ik zou een aantal artikelen ook als tutorial hier op phphulp plaatsen)

Jeffrey Way
je kunt je beter afvragen wat hij niet weet over webdesign. voor de gevorderde programmeur vind je er van alles.

Niels Kieviet
blog van Niels. vooral backend tutorials te vinden. zend framework & active directory hebben momenteel de nadruk

nog meer leuke blogs?
Gewijzigd op 13/05/2012 14:52:42 door Jeroen VD
 
Jelmer -

Jelmer -

13/05/2012 15:26:42
Quote Anchor link
Oja, blogs!
The Daily Nerd
Vooral meer front-end gericht, maar wel iedere dag een lading links. Ik heb geen idee hoe 'ie het volhoudt…

Fronteers topic over front-end sites & blogs. Daar staan ook nog wel een paar goeie links. Wel weer alleen front-end.

CreativeJS
Website met demo's en tutorials over creatieve dingen met Javascript... waarom typ ik deze beschrijvingen eigenlijk nog, de URL zegt het toch wel?
 
Wouter J

Wouter J

13/05/2012 18:27:44
Quote Anchor link
Blogs:

Paul irish
De man van dit moment op gebied van jQuery, Chrome, HTML5 en JS. Gewoon geweldig om te naar te luisteren
http://paulirish.com/
(video kanaal ook een aanrader om te volgen: www.youtube.com/user/paulirish )

James Padolsey
Een expert in JavaScript.
http://james.padolsey.com/

CSS-tricks
http://css-tricks.com/

Site optimo
De nederlandse SEO blog
http://siteoptimo.com/blog/

HTML5 doctor
http://html5doctor.com/

Fabien Potencier
De man achter Symfony en alle andere apps van Sensiolabs.
http://fabien.potencier.org/

Offtopic:
Jelmer, beschrijving hoeft ook helemaal niet. Kijk maar eens bij het eerste postje, alleen titel + link is nodig.

Jeroen, ik ga ze niet kopiëren, dat is namelijk duplicated content. Ik ga wel eens een tutorialtje hier voor schrijven.
Gewijzigd op 13/05/2012 18:28:32 door Wouter J
 
G P

G P

03/06/2012 02:51:20
Quote Anchor link
Zeer knappe menu's maken, enkel met CSS en HTML
http://css3menu.com/

- Geen javascriptjes nodig
- SEO !
- Compatible met alle webbrowsers (Internet Explorer, Google Chrome, Firefox, Safari, Opera, ...)
- Geen ingewikkelde scripts
 
Koen Hollander

Koen Hollander

03/06/2012 10:55:27
Quote Anchor link
Leejo.nl

Handige tools voor je website
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

03/06/2012 11:15:49
Quote Anchor link
Ik zie alleen maar reclame op leejo.nl.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.