[VERZAMEL] Handige Links

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/06/2012 11:54:01
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 05:52:24
 
Wouter J

Wouter J

03/06/2012 11:59:20
Quote Anchor link
Hij bedoelt denk ik leejoo.nl
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

03/06/2012 12:00:12
Quote Anchor link
Aha, Koen Hollander maakte weer eens een typo. leejo.nl ipv leejoo.nl
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

03/06/2012 16:21:29
Quote Anchor link
Binnen kort i http://www.leerhtml.nl weer online

Ik krijg binnen kort de gegevens van de site en dan staat hij ook weer online
moet alleen nog ff heel veel aan passen denk ik en er komen ook php script op zoals
correct quote laten we zeggen gewoon beginners handelingen :)
 
Wouter J

Wouter J

03/06/2012 16:31:40
Quote Anchor link
Responsify - Response grid system
http://responsify.it/

CSS3 pattern gallery
Hele mooie patterns gemaakt met alleen CSS3 (background gradients)
http://lea.verou.me/css3patterns/

The evolution of the web
Een mooi overzicht van alle browsers en de geschiedenis van JS, HTML en CSS.
http://evolutionofweb.appspot.com/

Handige tool om een arrow te maken met CSS3
http://cssarrowplease.com/

The last state of HTML5 forms
http://wufoo.com/html5/

ECMAScript 5 (JavaScript) Compatibility tabel
http://kangax.github.com/es5-compat-table/
 
G P

G P

09/06/2012 02:31:34
Quote Anchor link
MySQL: http://www.htmlite.com/mysql001.php

Handige Tips over MySQL!
Hier ga je zeker alle antwoorden op uw vraag vinden (denk ik)
 
Wouter J

Wouter J

09/06/2012 10:21:48
Quote Anchor link
Offtopic:
"Hier ga je zeker alle antwoorden op uw vraag vinden."
Misschien kun je voortaan eerst even nadenken in welke persoon je je zin schrijft?


Information Architects - Typography Blog
Een zeer goede en leerzame blog voor typography op het internet.
http://informationarchitects.net
 
Albert de Wit

Albert de Wit

04/07/2012 12:24:08
Quote Anchor link
ik weet niet of hij er al bij staat of bijhoort maar dit vind ik een leuk tooltje

http://www.favicon.cc/
 
Jan terhuijzen

jan terhuijzen

29/08/2012 15:21:47
Quote Anchor link
Dit is een online PHP tester.
Het is eigenlijk alleen handig om kleine stukjes PHP op te testen.
Het is ook voor Javascript

http://www.writecodeonline.com/php
 
N K

N K

29/08/2012 15:55:07
Quote Anchor link
Wouter J op 08/05/2012 20:39:05:
Een tool om makkelijk en snel je regexen te testen
(let op! Het gebruikt de JavaScript PREG engine, deze verschilt minimaal van die van PHP)
http://gskinner.com/RegExr/
Shortlink: http://bit.ly/regexTest


Die had ik nog niet ontdekt. Very nice..

Vind zelf dit een mooie/handige site:
http://colorschemedesigner.com/
Gewijzigd op 29/08/2012 15:55:42 door N K
 
Wouter J

Wouter J

29/08/2012 16:40:31
Quote Anchor link
Aangezien ik de laatste tijd erg druk bezig ben met typography een paar blogs daarover die je echt niet mag missen:

Jason Santa Maria
Oprichter van Typekit
http://jasonsantamaria.com/

Ralf Herrmann
Heeft heeeel veel onderzoek gedaan naar fonts op verkeersborden in europa en de leesbaarheid van fonts in het algemeen. (mijn favoriete blog)
http://opentype.info/

I love Typography
http://ilovetypography.com/

Typography Deconstructed
Een woordenboek van bijna alle begrippen in typography
http://www.typographydeconstructed.com/

En ook nog wat van andere categorieën:

Brand Colors
Heel veel bekende merken met hun kleur + hex value.
http://galengidman.com/brandcolors/

Idiomatic CSS
Een bestand met richtlijnen voor leesbare CSS
https://github.com/necolas/idiomatic-css

Subtle Patterns
Gratis patterns voor op je website (in de achtergrond bijv.)
http://subtlepatterns.com/

HTML5rocks
De site van de Google Advocates, zoals Paul Irish en Eric Bidelmann, met de nieuwste HTML technieken in Chrome.
http://subtlepatterns.com/

The shape of design
Een goed book gratis online te lezen!
http://shapeofdesignbook.com/
 
Joep de Jong

Joep de Jong

29/08/2012 17:24:46
Quote Anchor link
Quackit
Quackit is een handige site om dingen over html, css, javascript en databases te leren.
Alleen 1 nadeel, het is in het Engels.
http://www.quackit.com
 
Roy -

Roy -

02/10/2012 16:53:57
Quote Anchor link
Icoontje converteren
http://iconverticons.com/

Complete pakketje om een site te starten
http://www.initializr.com/

Colorpicker vanuit images/url
http://imagecolorpicker.com/

Tutorials
http://net.tutsplus.com/
Gewijzigd op 02/10/2012 16:55:16 door Roy -
 
Robert Fernan

Robert Fernan

04/12/2012 11:48:03
Quote Anchor link
Cross browser compatibility: https://spoon.net/browsers
Cross OS compat: http://browsershots.org/

Erg handig!
 
Robert Fernan

Robert Fernan

05/12/2012 14:23:11
 
Albert de Wit

Albert de Wit

16/12/2012 18:26:41
Quote Anchor link
Niet echt een link, meer een handig tooltje.

Als je een schema/ontwerp moet maken-> http://dia-installer.de/download/index.html.en
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

07/01/2013 18:57:43
Quote Anchor link
https://tutsplus.com/course/30-days-to-learn-jquery/

Link werd door Wouter in mijn topic geplaatst, en ik wil em graag met jullie delen. Een video tutorial over jQuery leren in 30 dagen, hij vraagt maar een kwartier van je tijd, per dag :)
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

07/01/2013 18:59:55
Quote Anchor link
Deze is ook erg makkelijk:

http://www.generateit.net/color-schemes/
 
Eddy E

Eddy E

16/01/2013 20:25:54
Quote Anchor link
CSS-tricks gaat soms verder dan alleen CSS.
Maar deze is vandaag toch wel mijn topper: http://css-tricks.com/html5-drag-and-drop-avatar-changer-with-resizing-and-cropping/

Toevallig was ik vanmiddag op Facebook bezig en wilde ik iemand een foto sturen.
Dus... euh... hoe doe je dat via de chat? Geen idee. Gewoon slepen?
Ik sleep de afbeelding naar 't chatvenster toe en Opera vraagt mij "Wilt u deze afbeelding uploaden naar facebook.com?"
Verward, want dat had ik niet verwacht.
Ik klik (uiteraard) op Ja.... maar niets gebeurt.

En vanavond lees ik dit waar het dus WEL perfect werkt.
Retehandig!
 
Wouter J

Wouter J

16/01/2013 22:59:21
Quote Anchor link
Tijd niks meer gepost hier:

Contrast ratio uitreken - Erg handig om te kijken of de tekst goed leesbaar is
http://leaverou.github.com/contrast-ratio/

CSS values - Kijk welke waardes en bepaalde CSS property kan krijgen
http://cssvalues.com/

Pseudo class tester
http://lea.verou.me/demos/nth.html

This is responsive - Erg veel resources over RWD
http://bradfrost.github.com/this-is-responsive/index.html

Ish - Een responsive tester
bradfrostweb.com/demo/ish

JsLint/JsHint error uitleg - Wat betekend je Js(l|h)int error eigenlijk?
http://jslinterrors.com/

Faker - Genereerd dummy namen, adres, telefoonnummer, ect., handig voor het testen (en dankszij TJVB, Evert en mij ook in het nederlands verkrijgbaar)
https://github.com/fzaninotto/Faker

PHPconsole - Een JS console voor PHP
http://phpconsole.com/

Zach Holman - Geweldige blog als je meer over Git en GitHub wilt weten
http://zachholman.com/
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.