[VERZAMEL] Handige Links

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/06/2012 11:54:01
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 20:43:56
 
Wouter J

Wouter J

03/06/2012 11:59:20
Quote Anchor link
Hij bedoelt denk ik leejoo.nl
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

03/06/2012 12:00:12
Quote Anchor link
Aha, Koen Hollander maakte weer eens een typo. leejo.nl ipv leejoo.nl
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

03/06/2012 16:21:29
Quote Anchor link
Binnen kort i http://www.leerhtml.nl weer online

Ik krijg binnen kort de gegevens van de site en dan staat hij ook weer online
moet alleen nog ff heel veel aan passen denk ik en er komen ook php script op zoals
correct quote laten we zeggen gewoon beginners handelingen :)
 
Wouter J

Wouter J

03/06/2012 16:31:40
Quote Anchor link
Responsify - Response grid system
http://responsify.it/

CSS3 pattern gallery
Hele mooie patterns gemaakt met alleen CSS3 (background gradients)
http://lea.verou.me/css3patterns/

The evolution of the web
Een mooi overzicht van alle browsers en de geschiedenis van JS, HTML en CSS.
http://evolutionofweb.appspot.com/

Handige tool om een arrow te maken met CSS3
http://cssarrowplease.com/

The last state of HTML5 forms
http://wufoo.com/html5/

ECMAScript 5 (JavaScript) Compatibility tabel
http://kangax.github.com/es5-compat-table/
 
G P

G P

09/06/2012 02:31:34
Quote Anchor link
MySQL: http://www.htmlite.com/mysql001.php

Handige Tips over MySQL!
Hier ga je zeker alle antwoorden op uw vraag vinden (denk ik)
 
Wouter J

Wouter J

09/06/2012 10:21:48
Quote Anchor link
Offtopic:
"Hier ga je zeker alle antwoorden op uw vraag vinden."
Misschien kun je voortaan eerst even nadenken in welke persoon je je zin schrijft?


Information Architects - Typography Blog
Een zeer goede en leerzame blog voor typography op het internet.
http://informationarchitects.net
 
Albert de Wit

Albert de Wit

04/07/2012 12:24:08
Quote Anchor link
ik weet niet of hij er al bij staat of bijhoort maar dit vind ik een leuk tooltje

http://www.favicon.cc/
 
Jan terhuijzen

jan terhuijzen

29/08/2012 15:21:47
Quote Anchor link
Dit is een online PHP tester.
Het is eigenlijk alleen handig om kleine stukjes PHP op te testen.
Het is ook voor Javascript

http://www.writecodeonline.com/php
 
N K

N K

29/08/2012 15:55:07
Quote Anchor link
Wouter J op 08/05/2012 20:39:05:
Een tool om makkelijk en snel je regexen te testen
(let op! Het gebruikt de JavaScript PREG engine, deze verschilt minimaal van die van PHP)
http://gskinner.com/RegExr/
Shortlink: http://bit.ly/regexTest


Die had ik nog niet ontdekt. Very nice..

Vind zelf dit een mooie/handige site:
http://colorschemedesigner.com/
Gewijzigd op 29/08/2012 15:55:42 door N K
 
Wouter J

Wouter J

29/08/2012 16:40:31
Quote Anchor link
Aangezien ik de laatste tijd erg druk bezig ben met typography een paar blogs daarover die je echt niet mag missen:

Jason Santa Maria
Oprichter van Typekit
http://jasonsantamaria.com/

Ralf Herrmann
Heeft heeeel veel onderzoek gedaan naar fonts op verkeersborden in europa en de leesbaarheid van fonts in het algemeen. (mijn favoriete blog)
http://opentype.info/

I love Typography
http://ilovetypography.com/

Typography Deconstructed
Een woordenboek van bijna alle begrippen in typography
http://www.typographydeconstructed.com/

En ook nog wat van andere categorieën:

Brand Colors
Heel veel bekende merken met hun kleur + hex value.
http://galengidman.com/brandcolors/

Idiomatic CSS
Een bestand met richtlijnen voor leesbare CSS
https://github.com/necolas/idiomatic-css

Subtle Patterns
Gratis patterns voor op je website (in de achtergrond bijv.)
http://subtlepatterns.com/

HTML5rocks
De site van de Google Advocates, zoals Paul Irish en Eric Bidelmann, met de nieuwste HTML technieken in Chrome.
http://subtlepatterns.com/

The shape of design
Een goed book gratis online te lezen!
http://shapeofdesignbook.com/
 
Joep de Jong

Joep de Jong

29/08/2012 17:24:46
Quote Anchor link
Quackit
Quackit is een handige site om dingen over html, css, javascript en databases te leren.
Alleen 1 nadeel, het is in het Engels.
http://www.quackit.com
 
Roy -

Roy -

02/10/2012 16:53:57
Quote Anchor link
Icoontje converteren
http://iconverticons.com/

Complete pakketje om een site te starten
http://www.initializr.com/

Colorpicker vanuit images/url
http://imagecolorpicker.com/

Tutorials
http://net.tutsplus.com/
Gewijzigd op 02/10/2012 16:55:16 door Roy -
 
Robert Fernan

Robert Fernan

04/12/2012 11:48:03
Quote Anchor link
Cross browser compatibility: https://spoon.net/browsers
Cross OS compat: http://browsershots.org/

Erg handig!
 
Robert Fernan

Robert Fernan

05/12/2012 14:23:11
 
Albert de Wit

Albert de Wit

16/12/2012 18:26:41
Quote Anchor link
Niet echt een link, meer een handig tooltje.

Als je een schema/ontwerp moet maken-> http://dia-installer.de/download/index.html.en
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

07/01/2013 18:57:43
Quote Anchor link
https://tutsplus.com/course/30-days-to-learn-jquery/

Link werd door Wouter in mijn topic geplaatst, en ik wil em graag met jullie delen. Een video tutorial over jQuery leren in 30 dagen, hij vraagt maar een kwartier van je tijd, per dag :)
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

07/01/2013 18:59:55
Quote Anchor link
Deze is ook erg makkelijk:

http://www.generateit.net/color-schemes/
 
Eddy E

Eddy E

16/01/2013 20:25:54
Quote Anchor link
CSS-tricks gaat soms verder dan alleen CSS.
Maar deze is vandaag toch wel mijn topper: http://css-tricks.com/html5-drag-and-drop-avatar-changer-with-resizing-and-cropping/

Toevallig was ik vanmiddag op Facebook bezig en wilde ik iemand een foto sturen.
Dus... euh... hoe doe je dat via de chat? Geen idee. Gewoon slepen?
Ik sleep de afbeelding naar 't chatvenster toe en Opera vraagt mij "Wilt u deze afbeelding uploaden naar facebook.com?"
Verward, want dat had ik niet verwacht.
Ik klik (uiteraard) op Ja.... maar niets gebeurt.

En vanavond lees ik dit waar het dus WEL perfect werkt.
Retehandig!
 
Wouter J

Wouter J

16/01/2013 22:59:21
Quote Anchor link
Tijd niks meer gepost hier:

Contrast ratio uitreken - Erg handig om te kijken of de tekst goed leesbaar is
http://leaverou.github.com/contrast-ratio/

CSS values - Kijk welke waardes en bepaalde CSS property kan krijgen
http://cssvalues.com/

Pseudo class tester
http://lea.verou.me/demos/nth.html

This is responsive - Erg veel resources over RWD
http://bradfrost.github.com/this-is-responsive/index.html

Ish - Een responsive tester
bradfrostweb.com/demo/ish

JsLint/JsHint error uitleg - Wat betekend je Js(l|h)int error eigenlijk?
http://jslinterrors.com/

Faker - Genereerd dummy namen, adres, telefoonnummer, ect., handig voor het testen (en dankszij TJVB, Evert en mij ook in het nederlands verkrijgbaar)
https://github.com/fzaninotto/Faker

PHPconsole - Een JS console voor PHP
http://phpconsole.com/

Zach Holman - Geweldige blog als je meer over Git en GitHub wilt weten
http://zachholman.com/
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.