video beveiligen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »
Jordy Php

Jordy Php

02/08/2020 14:29:59
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

volgens vele is het iets simpels, maar voor mij blijft het een groot raadsel, ondanks al mijn opzoekwerk.
Ik wil namelijk de videos die ik op mijn websie plaats beveiligen tegen diefstal.
Ik weet dat alles achterhaalbaar is en dat elke video kan opgeslagen worden, maar je kan het ze wel moeilijker maken door videos te beveiligen daartegen.

Ik zal het iets concreter uitleggen:

Als ik een video plaats op mijn websie, en ik kijk naar de source code dan zie ik dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<!-- Video player generator starts -->
    
        <link rel="stylesheet" href="https://site.be/assets/global/plyr/plyr.css">
        
        <div class="plyr__video-embed" id="player">
            <div class="hidebtn"></div>
            <iframe class="mobile_vedio_player" src="https://drive.google.com/file/d/allemaaltekens/preview" style="border: 0px;" allowfullscreen></iframe>
            <!-- <video class="mobile_vedio_player_html" controls>
                <source src="https://drive.google.com/uc?export=download&id=12e5u9MrcRYkF0ZcPJ7UL_M0jcjNrWgDj" type='video/mp4'>
            </video> -->
        </div>
        <script src="https://site.be/assets/global/plyr/plyr.js"></script>
        <script>const trailer_url = new Plyr('#player');</script>

        <!-- Video player generator ends -->


Zoals u kunt zien, kunnen mensen niet alleen de link zien waar de video staat, maar ook nog eens de video opslaan.
Ik geef jullie hieronder de naam van de player die ik gebruik en het stukje code die word gemaakt voor het vertonen van de video.

Ik maak gebruik van PLYR.IO

Ik upload mijn videos naar Google Drive, dus vertoon ik enkel het stukje hiervan, zodat elke video van Google Drive kan beveiligd worden.

Dit is het stukje code, hopelijk bestaat er een manier om de url ofwel te verbergen, ofwel een soort van encriptie systeem te kunnen gebruiken met id's i.p.v een url:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<script src="<?php echo base_url();?>assets/global/plyr/plyr.js"></script>
        <script>const player = new Plyr('#player');</script>
    <?php elseif (video_type($row['url']) == 'drive'): ?>

        <link rel="stylesheet" href="<?php echo base_url();?>assets/global/plyr/plyr.css">
        <?php
        //video id generate
        $url_array_1 = explode("/",$row['url'].'/');
        $url_array_2 = explode("=",$row['url']);
        $video_id = null;

        if($url_array_1[4] == 'd'):
            $video_id = $url_array_1[5];
        else:
            $video_id = $url_array_2[1];
        endif;
?>


        <div class="plyr__video-embed" id="player">
            <div class="hidebtn"></div>
            <iframe class="mobile_vedio_player" src="https://drive.google.com/file/d/<?php echo $video_id; ?>/preview" style="border: 0px;" allowfullscreen></iframe>
            <!-- <video class="mobile_vedio_player_html" controls>
                <source src="https://drive.google.com/uc?export=download&id=<?php echo $video_id; ?>" type='video/mp4'>
            </video> -->
        </div>


Ik hoor graag jullie tips, alvast bedankt voor jullie tijd en moeite!

Met vriendelijke groeten,
Jordy
Gewijzigd op 02/08/2020 17:30:01 door Jordy Php
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 04:20:13
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/08/2020 14:54:51
Quote Anchor link
Gelukkig hebben we hier ook code-tags.
Zou je die kunnen toepassen op je bericht?
Gewijzigd op 02/08/2020 14:55:21 door - Ariën -
 
Jordy Php

Jordy Php

02/08/2020 17:30:48
Quote Anchor link
- Ariën - op 02/08/2020 14:54:51:
Gelukkig hebben we hier ook code-tags.
Zou je die kunnen toepassen op je bericht?


Mijn excuses! Bij deze, aangepast.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/08/2020 17:37:50
Quote Anchor link
Je kan met readfile() het bestand uitlezen, en vooral controleren of iemand die rechten heeft.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

02/08/2020 17:44:08
Quote Anchor link
Mja, maar al die hocus pocus (dat gedoe met id's, niet de voorgaande reactie van @Ariën) vindt aan de serverkant plaats, dus een eindgebruiker ziet en merkt hier niets van.

Recent was over iets soortgelijks ook een draadje, maar daar betrof het afbeeldingen.

Ik denk dat hier hetzelfde principe geldt: als iemand iets kan bekijken, dan heeft die persoon alle data al binnen en dan is er in wezen niets wat hem er van weerhoudt hier een kopie van te trekken.

Zelfs als je dingen zou streamen geldt ook nog steeds hetzelfde, dit kan nog steeds opgenomen worden.

Ik zou andere manieren zoeken om het "stelen" te ontmoedingen. Het voorkomen van de diefstal zelf zal vrij onmogelijk zijn omdat je het per slot van rekening zelf deelt.

Dit alles onder de aanname dat je zelf geen illegale dingen aan het doen bent, uiteraard.

edit: als het meer gaat om het beveiligen van je Google drive dan zul je je in moeten lezen in hoe je dat verder dicht kunt timmeren (hier is ongetwijfeld documentatie van?) en anders, in het verlengde van wat @Ariën voorstelt, zou je deze bestanden op de webserver zelf, maar buiten de webdirectory, kunnen onderbrengen, zodat je hiertoe geen rechtstreekse toegang hebt.

edit2: en zoals @Ariën dus voorstelt, zou je dus ook je website als doorgeefluik kunnen laten fungeren, waarbij je dus de google-drive URL niet prijsgeeft. Maar het enige wat dat (wederom) tot resultaat heeft is dat je de rechtstreekse toegang verbiedt.
Gewijzigd op 02/08/2020 19:21:17 door Thomas van den Heuvel
 
Jordy Php

Jordy Php

02/08/2020 20:29:21
Quote Anchor link
** quoteknip **

Bedankt voor uw nuttig antwoord, ik zal alles eens uitproberen en zien of ik toch op een of andere manier een oplossing vind.

Toevoeging op 02/08/2020 20:30:18:

- Ariën - op 02/08/2020 17:37:50:
Je kan met readfile() het bestand uitlezen, en vooral controleren of iemand die rechten heeft.


Ik zal hier de nodige informatie over opzoeken, hartelijk dank!

Edit:
Het is niet nodig om het eerst voorgaande bericht integraal te quoten.
Gewijzigd op 02/08/2020 20:38:09 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.