Video verplicht bekijken.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »
Tim Klein

Tim Klein

17/11/2013 19:21:13
Quote Anchor link
Hallo lieve PHPHulp vrienden,

Ik heb een vraagje.

Ik wil mensen verplicht een video helemaal laten kijken, voordat ze door kunnen gaan naar de pagina. Ik werk met een "levelsysteem", waar bij ieder level een andere film moet worden gekenen.
Ik heb het volgende idee:
1. Met een ifje controleren of er een 1 in de database staat
2. Ik zet een filmpje van YouTube op mijn website.
*3. Na het volledig bekijken van een filmpje wordt er een button zichtbaar, die je doorleidt naar de volgende pagina.
4. Deze pagina insert in de colom van de gebruiker een 1 bij "video level ...".
5. De gebruiker kan verder naar de volgende pagina van het desbetreffende level.

Nu weet ik niet of puntje 3 mogelijk is, en zoja, hoe ik dit moet doen.
Weet iemand dit, of een veel "makkelijkere" oplossing.

Tim
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 13:00:16
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/11/2013 20:14:58
Quote Anchor link
En wat als ze het filmpje doorskippen met de seek-balk?
 
Tim Klein

Tim Klein

17/11/2013 21:24:34
Quote Anchor link
Dan wordt de button ook niet zichtbaar.
Is hier eigenlijk wel een oplossing voor, of niet.
 
Reshad F

Reshad F

17/11/2013 21:32:47
Quote Anchor link
Je hebt hier als het goed is alternative ways voor namelijk een custom videospeler weergeven waar geen tijdbalk in zit en/of deze disablen zodat men niet kan doorspoelen.
 
Tim Klein

Tim Klein

17/11/2013 21:46:39
Quote Anchor link
Dankje Reshad. Dit had ik van een vriend van me:
[17-11-13 21:29:16] Frank: Je moet de tijd van het filmpje in de database zetten
[17-11-13 21:29:23] Frank: dus bij. 361 seconden
[17-11-13 21:29:33] Frank: En dan na 361 seconden komt de knop.. :)

Weet alleen niet hoe ik de laatste regel moet doen, maar dat zoek ik wel uit.

Bedank alle
 
Michael -

Michael -

18/11/2013 08:09:29
Quote Anchor link
Tim kijk even naar de Youtube API. Deze kan de 'current time' weergeven
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Math.floor(Video.YTPlayer.getCurrentTime());

en heeft ook een 'hide/disable controls' optie.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
playerVars: { 'autoplay': 1, 'controls': 0 },

Je kunt ook de totale tijd ophalen van het filmpje, deze sla je dan op in de database, en zou je dan met ajax elke seconde kunnen controleren of de 'current time' het zelfde is als de tijd in de database.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

18/11/2013 16:13:36
Quote Anchor link
Een simpel voorbeeld in actie.

Als je de trailer van "Jurassic Park 1" niet uitkijkt, krijg je de meest memorabele animated gif van de 90's te zien.

Als je de video volledig ziet, verschijnt een link.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
<!DOCTYPE HTML>
<html>
<body>
<div id="player"></div>
<div id="message"></div>
<div id="controls">
  <a href="javascript: stopVideo()">Stop</a>
  <a href="javascript: startVideo()">Start</a>
</div>
<script>
  // globals
  var videoId;
  var player;
  var done;
  var timer = null;
  var video_completely_seen = false;
  var video_skipped = false;

  function youtube(id, controls) {
    videoId = id;
    //Load player api asynchronously.
    var tag = document.createElement('script');
    tag.src = "https://www.youtube.com/iframe_api";
    var firstScriptTag = document.getElementsByTagName('script')[0];
    firstScriptTag.parentNode.insertBefore(tag, firstScriptTag);
    done = false;
    
  }
  function onYouTubeIframeAPIReady() {
      player = new YT.Player('player', {
        height: '390',
        width: '640',
        videoId: videoId,
        playerVars: { 'autoplay': 1, 'controls': 1 },
        events: {
          'onReady': onPlayerReady,
          'onStateChange': onPlayerStateChange
        }
      });
      
  }
/**
* event callbacks. reageren op commando van Google.
*/
  function onPlayerReady(evt) {
      evt.target.playVideo();
  }
  function onPlayerStateChange(evt) {
      if (timer == null && evt.data == YT.PlayerState.PLAYING && !done) {
        // we gaan de timer aanzeten.  We verwachten dat var done nog op false staat na x aantal seconden, zijnde de duur van de video
        timer = setTimeout(function() {
              video_completely_seen = true;
              // knop tonen, tenzij men al heeft proberen vals spelen
              if (video_skipped == false) {
                document.getElementById('message').innerHTML = '<a href="#">KLIK om verder te gaan</a>';
              }
          },
          Math.floor(1000 * player.getDuration())
        );
        return;
      }
      if (timer != null && video_completely_seen == false) {
        video_skipped = true;
        // een error message mee sturen
        document.getElementById('message').innerHTML = '<img src="http://stream1.gifsoup.com/view2/1349477/ah-ah-ah-o.gif">';
      }
  }
/**
* simpele controls
*/
  function stopVideo() {
      player.stopVideo();
  }

  function startVideo() {
      player.playVideo();
  }

  window.onload = function() {
    youtube('lc0UehYemQA', null);
  }
</script>
</body>
</html>



Er mist ongetwijfeld nog logica.
Maar je ziet wel op welke plek je kan ingrijpen
Gewijzigd op 18/11/2013 17:02:06 door Kris Peeters
 
Tim Klein

Tim Klein

18/11/2013 17:14:47
Quote Anchor link
Kris,
Enorm bedankt.
Aleen misschien een klein, lullig vraagje hoor: Waar weizig ik de video?

Tim
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

18/11/2013 17:20:22
Quote Anchor link
Tim Klein op 18/11/2013 17:14:47:
Kris,
Enorm bedankt.
Aleen misschien een klein, lullig vraagje hoor: Waar weizig ik de video?

Tim


Hier als het goed is :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
  window.onload = function() {
    youtube('lc0UehYemQA', null); # lc0UehYemQA is youtube id
  }
 
Kris Peeters

Kris Peeters

18/11/2013 17:22:33
Quote Anchor link
You tell me.

Nee, ik bedoel ...
toon eens de HTML die jij op je pagina zou willen zien.
Als je ergens een search <input> zet, kan ik die doen reageren.

Ondertussen staat de id van de video op lijn 80. Als het een video is die jij als webmaster (vast) bepaalt, kan je simpelweg lijn 80 aanpassen.
 
Tim Klein

Tim Klein

18/11/2013 17:24:35
Quote Anchor link
Kris,
Helaas had ik nog geen code geschreven, omdat ik niet wist wat nu helemaal precies de beste oplossing was.

IK WEL JE ENORM BEDNAKEN!

Groetjes, Tim
Gewijzigd op 18/11/2013 17:36:15 door Tim Klein
 

18/11/2013 17:35:38
Quote Anchor link
Slotjes doen we niet aan, Tim.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.