voetbal comp.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »
EricW.

EricW.

23/07/2007 01:44:00
Quote Anchor link
Wie kan mij helpen met deze fout melding wanneer je inlog krijg ik deze fout melding

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/sis0049/domains/dj-harm.nl/public_html/ad69/site/comp/admin/index.php:1) in /home/sis0049/domains/dj-harm.nl/public_html/ad69/site/comp/admin/index.php on line 37

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sis0049/domains/dj-harm.nl/public_html/ad69/site/comp/admin/index.php:1) in /home/sis0049/domains/dj-harm.nl/public_html/ad69/site/comp/admin/index.php on line 51

Dit is het script

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
<?php

//
//Tarkistetaan, onko installer viel serverill?
//

if(file_exists('installer.php'))
{

    echo'Remove installer.php from your server.';
    exit();
}



//Connect to the database and select used database
include('user.php');
$connection = mysql_connect("$host","$user","$password")
or die(mysql_error());
mysql_select_db("$txt_db_name",$connection)
or die(mysql_error());

$submit = $_POST['submit'];
$PHP_SELF = $_SERVER['PHP_SELF'];

$kysely = mysql_query("SELECT * FROM tplss_passwords WHERE PasswordID = '1'",$connection)
or die(mysql_error());

$data = mysql_fetch_array($kysely);

$check = 0;

if($submit)
{

    $user = $_POST['user'];
    $password = $_POST['password'];
    $season = $_POST['season'];
    if($user == "$data[PasswordUser]" && md5($password) == "$data[PasswordPassword]")
    {

        session_start();
        //poistetaan sessio-keksi, jos jo olemassa
        unset($_SESSION['sessio']);

        //Tehdn unique sessioid
        srand((double)microtime()*1000000);
        $sessio = md5(rand(0,9999));

        $tmp = explode("___",$season);
        $_SESSION['season_id'] = $tmp[0];
        $_SESSION['season_name'] = $tmp[1];

        $_SESSION['sessio'] = $sessio;

        header("Location:players.php?sessioid=$sessio");
    }

    else
        $check=1;


}

?>

<html>
<head>
<title>
tplSoccerstats - admin area
</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="../css/tplss_admin.css">
</head>
<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
if($check == 1)
    echo '<font color="red">WRONG PASSWORD OR USERNAME</font><br><br>';
?>

<h1>Log in</h1>
<form action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $PHP_SELF ?>
" method="post">
Username:<br>
<input type="text" name="user" size="20"><br><br>
Password:<br>
<input type="password" name="password"><br><br>
Select season:<br>
<select name="season">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$get_seasons
= mysql_query("SELECT * FROM tplss_seasonnames ORDER BY SeasonName",$connection)
    or die(mysql_error());

    while($sdata = mysql_fetch_array($get_seasons))
    {

        echo "<option value=\"$sdata[SeasonID]___$sdata[SeasonName]\">$sdata[SeasonName]</option>\n";
    }

    mysql_free_result($get_seasons);
?>

</select><br><br>
<input type="submit" name="submit" value="Log in">
</form>
</body>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 20:02:08
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

23/07/2007 08:43:00
Quote Anchor link
Zet session_start(); bovenin je pagina..
 
- wes  -

- wes -

23/07/2007 08:59:00
Quote Anchor link
en dit:
echo $PHP_SELF

schrijf je normaal zo:
echo $_SERVER['PHP_SELF']
 
- SanThe -

- SanThe -

23/07/2007 09:01:00
Quote Anchor link
@Wes: Ik heb mijn post weer verwijderd. Ik zag opeens nog veel meer van dat soort fouten. Te veel, daar begin ik niet aan.
 
EricW.

EricW.

23/07/2007 09:14:00
Quote Anchor link
Dat is jammer SanThe ik ben een beginner wie wil mij helpen om dit script aan de praat te krijgen ik wil wel het hele script downloaden naar je e-mail Help Help
 
- SanThe -

- SanThe -

23/07/2007 09:20:00
Quote Anchor link
@EricW: De dingen die ik bedoel zullen met de werking niet veel te maken hebben. Het is de manier waarop het script is geschreven. Persoonlijk vind ik het een slordig script.

En jouw probleem is dat er reeds ergens vóór de headers al output is.
 
EricW.

EricW.

23/07/2007 09:28:00
Quote Anchor link
Ik heb hem ergens van gedownload en wil deze graag gebruikenvoor mijn site maar mot die wel werken dus ik heb iemand nogig die deze script aan de praat krijg mij lukt het niet wie gaat deze uitdaning aan
 
- SanThe -

- SanThe -

23/07/2007 09:35:00
Quote Anchor link
Ik zit hier en jij zit daar. Dat houdt in dat je zelf moet kijken waar je reeds output hebt. Kijk eens naar de regels in het bestand waar de error naar wijst. En kijk dan naar alle regels ervóór. Als er ook maar iets, zelfs een spatie of een lege regel, vóór je php-code staat is dat ook output.
 
EricW.

EricW.

23/07/2007 09:39:00
Quote Anchor link
is het niet mogelijk dat ik jou de gehele script download
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

23/07/2007 09:44:00
Quote Anchor link
Als je er nou eens zelf moeite voor doet? Anders leer je het nooit en sta je volgende week weer op de stoep met een ander gedownload script
 
EricW.

EricW.

23/07/2007 09:46:00
Quote Anchor link
Ik ben al maanden bezig om deze srcipt aan de praat krijgen toen zag ik deze site
 
- SanThe -

- SanThe -

23/07/2007 09:48:00
Quote Anchor link
EricW. schreef op 23.07.2007 09:39:
is het niet mogelijk dat ik jou de gehele script download

Je mag het mij wel sturen, alleen dan gaat het je €45,- per uur kosten. Dus laten we dat maar niet doen.
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

23/07/2007 11:17:00
Quote Anchor link
EricW. schreef op 23.07.2007 09:46:
Ik ben al maanden bezig om deze srcipt aan de praat krijgen toen zag ik deze site


Kan kloppen.. Deze site is voor hulp en niet om mensen voor je te laten werken.. :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.