Voetbal opstelling

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »
Robert Deiman

Robert Deiman

22/03/2008 12:56:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig een opstelling systeem te maken voor een voetbalteam. Natuurlijk mogen hierbij geen spelers op meerdere posities komen te staan. Nu heb ik een paar kleine aanpassingen gedaan, maar nu werkt het script van Jan Koehoorn niet meer.
Iemand een idee waar het aan kan liggen?

Het script van Jan is hier te vinden: KLIK

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
<?php
    ini_set ('display_errors', 1);
    error_reporting (E_ALL);
    //require 'stats.php';
    $title = 'Robert Deiman | Voetbalmanager';
    $form_action = $_SERVER['REQUEST_URI'];
    
    $sOpstelling = '4-4-2';

    $aOpstelling = explode('-',$sOpstelling);
    
    $aSpelers = array(1 => 'Robert Deiman', 'Alex Venema', 'Albert Venema', 'Bernd Spengler', 'Bob Hudepohl', 'William de Roos', 'Pieter Nijland', 'Johan Haverslag', 'Jeroen Doorgeest', 'Freek Hogeboom', 'Tonnie Tuten', 'Bulent Köse', 'Nico in \'t Veld');
    
    function
set_selectbox ($id, $options) {
        echo PHP_EOL . '<select id="' . $id . '" name="' . $id . '">';
        echo PHP_EOL . '<option value="0"> - leeg - </option>';
        foreach ($options as $key => $value) {
            echo PHP_EOL . '<option value="' . $key . '">' . $value . '</option>';
        }

        echo PHP_EOL . '</select>';
    }

?>


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>Jan Koehoorn | <?php echo $title; ?></title>
    
    <link rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" href="reset.css" />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" href="oop.css" />
    <style type="text/css">
    p{
        text-align:center;
        }
    </style>
    
    <script type="text/javascript" src="mootools/mootools.js"></script>
    <script type="text/javascript">
        window.addEvent ('domready', function () {
            $$('form#opstelling select').each (function (item) {
                item.addEvent ('change', function () {
                    check_other_players (this);
                });
            });
        });
        function check_other_players (select_to_check) {
            $$('form#opstelling select').each (function (item) {
                if (item.id != select_to_check.id && item.value == select_to_check.value) {
                    item.value = 0;
                }
            });
        }
    </script>
</head>

<body>
    <div id="container">
        <h1><?php echo $title; ?></h1>
        <h2>In een voetbalopstelling zorgen dat 1 speler niet op 2 plaatsen kan staan</h2>
        <form id="opstelling" method="post" action="#">
        <?php
            echo '<p>';
            set_selectbox('keeper', $aSpelers);
            echo '</p>';
            echo '<p>';
            for($i = 1; $i <= $aOpstelling[0]; $i++){
                set_selectbox('verdediger'.$i,$aSpelers);
                }

            echo '</p>';
            echo '<p>';
            for($i = 1; $i <= $aOpstelling[1]; $i++){
                set_selectbox('middenvelder'.$i,$aSpelers);
                }

            echo '</p>';
            echo '<p>';
            for($i = 1; $i <= $aOpstelling[2]; $i++){
                set_selectbox('aanvaller'.$i,$aSpelers);
                }

            echo '</p>';
        ?>

        </form>
        <?php //require 'show_source.php'; ?>
    </div>
</body>
</html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 06:12:54
 
Joren de Wit

Joren de Wit

22/03/2008 13:03:00
Quote Anchor link
Wat werkt er niet dan? Wat gaat er niet zoals je verwacht had?

Ik heb het hier lokaal even geprobeerd en kan niets vreemds ontdekken...
 
Robert Deiman

Robert Deiman

22/03/2008 13:18:00
Quote Anchor link
Ik kan in Firefox in elk geval wel 2 keer dezelfde speler selecteren in een ander veld. En dat mag niet.. Ik kan niet als keeper en als aanvaller opgesteld worden. Bij mij werkt dat niet goed.. :S
 
Joren de Wit

Joren de Wit

22/03/2008 13:27:00
Quote Anchor link
Firefox -> Firebug? Geeft deze nog een foutmelding?

ps. Zou het zomaar kunnen zijn dat mootools.js niet geladen wordt? Dat was bij namelijk in eerste instantie ook het geval totdat ik het pad goed zette...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Robert Deiman

Robert Deiman

22/03/2008 13:49:00
Quote Anchor link
Goeie tip Blanche ;) Dat was het enige.
Het voordeel van deze ten opzichte van die van Jan is dat je een opstelling kan weergeven. (4-3-3, 4-4-2, 3-5-2) en dat die deze opstelling dan ook in je opmaak terug laat zien. Daarnaast is het ook een stukje minder code ;)
 
Joren de Wit

Joren de Wit

22/03/2008 13:53:00
Quote Anchor link
Ziet er netjes uit hoor, mooi dat het weer werkt ;-)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

22/03/2008 14:02:00
Quote Anchor link
@Blanche

Het is slechts een aanpassing van het script van Jan he.. 'k wou er een database aan koppelen maar zo kan ik even testen of het idee wel werkt.

De echte complimenten gaan naar Jan, die voor de gelegenheid ook nog even zijn script heeft bewerkt naar een Mootools versie.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.