Voetbal Toto

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

EricW.

EricW.

22/07/2007 21:47:00
Quote Anchor link
Wie heeft er voor mij een voetbal toto die werk ik heb alles al geprobeerd maar ik krijg niets aan de praat zo iest als een wkpool maar dan van de nederlands comp.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 05:56:02
 
Danny K

Danny K

22/07/2007 21:53:00
Quote Anchor link
Maak eerst eens gebruik van interpunctie.
Je kunt zelf toch ook zoeken? Dit is phpHULP.
We willen je graag helpen als je een probleem of iets dergelijks hebt..
 
EricW.

EricW.

22/07/2007 21:58:00
Quote Anchor link
Oke dat snap ik maar ik krijg geen toto aan de praat elkeer zit er wel een fout in dus ik vraag om hulp om een goed werkende toto (maar wat is Interpunctie)
 
Danny K

Danny K

22/07/2007 22:04:00
Quote Anchor link
Vandale = klik!


Als je een script gemaakt hebt kunnen wij je daar toch mee helpen?
Leer je zelf ook veel meer van.
Als je het niet wilt leren of het snel klaar wilt hebben, dan moet je misschien een aanvraag plaatsen..
 
Mark L

Mark L

22/07/2007 22:05:00
Quote Anchor link
in·ter·punc·tie (de ~ (v.))
1 plaatsing van leestekens => punctuatie
2 leestekens

Bron: Klikje
Edit:
O, Danny was me net voor ;-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mark L
 
Robert -

Robert -

22/07/2007 22:06:00
Quote Anchor link
Als je niet zegt wat voor fouten je krijgt kunnen we je ook niet helpen. Geef aan wat voor fouten je krijgt en geef het bijbehorende stukje code (dus niet je hele code).

En interpunctie is het gebruik maken van punten, comma's enz.

Edit: Al 2 mensen zijn me voor.

En BTW waarom wil je dat trouwens, want zijn al genoeg van zulke sites.
Hoe wil jij je onderscheiden van anderen zodat je genoeg bezoekers krijgt?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert -
 
Mark L

Mark L

22/07/2007 22:08:00
Quote Anchor link
Dit bewijst maar weer: PHPhulp

Er word geholpen (maar liefst drie keer!)
 
- SanThe -

- SanThe -

22/07/2007 22:19:00
Quote Anchor link
Mark schreef op 22.07.2007 22:08:
Dit bewijst maar weer: PHPhulp

Er word geholpen (maar liefst drie keer!)

En dan vergeet je de lezers nog die niet meer reageren omdat er al meerdere keren is gereageerd.
 
EricW.

EricW.

22/07/2007 22:22:00
Quote Anchor link
ja ik weet maar moet eerst weer opzoeken de fout
 
Aaa Trump

aaa Trump

22/07/2007 22:40:00
 
EricW.

EricW.

22/07/2007 22:51:00
Quote Anchor link
robin schreef op 22.07.2007 22:40:


Wat bedoel je hiermee?
 
M Ypma

M Ypma

22/07/2007 23:30:00
Quote Anchor link
EricW. schreef op 22.07.2007 22:51:
robin schreef op 22.07.2007 22:40:


Wat bedoel je hiermee?

op die site staat wat hij bedoelt...
 
EricW.

EricW.

22/07/2007 23:53:00
Quote Anchor link
michel schreef op 22.07.2007 23:30:
EricW. schreef op 22.07.2007 22:51:
robin schreef op 22.07.2007 22:40:


Wat bedoel je hiermee?

op die site staat wat hij bedoelt...


Tja daar heb ik ook gekeken maar staat niets
 
- SanThe -

- SanThe -

23/07/2007 00:06:00
Quote Anchor link
Zet dit eens bovenin je script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.