Volgende maand

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

09/10/2019 15:06:21
Quote Anchor link
Hey leden,

Het is gelukt om de data van deze maand te tonen.

$dt = new DateTime();

// these dates can be... anything really
$intervalStart = $dt->format('Y-m-d'); // today
$intervalEnd = $dt->format('Y-m-t'); // end of month
$intervalEnd .= ' 23:59:59';
$sql = "SELECT *
FROM sportevenementen
WHERE datumtijd BETWEEN '".$intervalStart."' AND '".$intervalEnd."'
ORDER BY datumtijd ASC";
$result = mysqli_query($conn, $sql);

if (mysqli_num_rows($result) > 0) {
// output data of each row
while($row = mysqli_fetch_assoc($result)) {
echo "<td>";
echo date("d-F-Y H:i ",strtotime($row['datumtijd']));
echo "</td>";
echo "<td>" . $row["sport"]. " -> " . $row["geslacht"]. " -> " . $row["evenement"]. "</td><td>" . $row["detail"]. "</td></tr>";
}
} else {
echo "0 results";
}
?>

Maar nu wil ik graag wanneer je onder aan de pagina van oktober op november (volgende) zou klikken, de data van november wordt getoond.

$sql2 = "SELECT * FROM sportevenementen WHERE MONTH(datumtijd) = MONTH(NOW() + INTERVAL 1 MONTH) AND YEAR(datumtijd)= YEAR(NOW()) ORDER BY datumtijd ASC;";

Kan ik hiervoor het beste een sql2 query voor aanmaken?
Want volgens mij is het niet echt handig om een aparte pagina voor november aan te maken, neem ik aan?

Hoe kan ik 2 deze twee query's combineren?

Met vriendelijke groet,

Levy
Gewijzigd op 09/10/2019 15:20:21 door
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 06:54:50
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

09/10/2019 15:32:53
Quote Anchor link
Je zou de maand (en het jaar) uit de URL op kunnen halen, en als default de huidige maand en jaar pakken indien er niets in de URL staat.

Deze vraag is in een ander draadje van jou (interne link) in zekere zin al beantwoord.
 

09/10/2019 17:34:09
Quote Anchor link
Oke, maar kan het niet zonder dat het in de URL wordt gecreëerd?
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

09/10/2019 17:44:06
Quote Anchor link
Je zou nette URL's kunnen creëren (calendar/2019/november) maar dan zul je dus code moeten maken die dit weer uitleest.

Je zult in ieder geval op een of andere manier de informatie over moeten brengen want de server weet niet automagisch welke informatie jij wilt zien.

Wat is er tegen op ?(y=2019&)m=11 ?
 

09/10/2019 17:51:01
Quote Anchor link
Bedankt voor je snelle reactie,

Oke, ik snap hem. Ja, het is mooier als de pagina sportevenementen.php blijf houden Xd.

Is het geen goede optie om dan alle data van alle maanden te tonen.
Dan met klapboxen bepaalde maanden te openen, maar dan zit ik met het probleem dat alle data geladen moet worden.

Dan kan ik ook in principe een aparte pagina maken van de volgende maand?
Gewijzigd op 09/10/2019 17:53:11 door
 
Michael -

Michael -

09/10/2019 17:57:49
Quote Anchor link
"Dan kan ik ook in principe een aparte pagina maken van de volgende maand?"

Ik zou het gewoon dynamisch houden zoals Thomas aangeeft. Elke website doet dit immers. Dus ik zou het "Moet zo blijven" gewoon loslaten. Je kunt inderdaad iets met htaccess rewrite mooier maken.
Hoe zie je dat voor je, van elke maand en jaar een aparte pagina?
 

09/10/2019 18:08:57
Quote Anchor link
Ja, daar hebben jullie gelijk in. Dat het beter is om de website dynamisch te houden.
In het script boven aan de pagina, is het alleen voor de maand november.

Ja, dat klopt. Met htaccess kan ik de pagina rewriten.

Maar hoe kan ik dit dan dynamisch maken?
 
Michael -

Michael -

09/10/2019 18:09:44
Quote Anchor link
Als je Thomas voorbeeld aanhoud zou je zoiets kunnen doen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$dt
= new DateTime();
if(isset($_GET['y']) && isset($_GET['m'])) {
    if(checkdate($_GET['m'], 1, $_GET['y'])) {
        $dt = new DateTime($_GET['y'].'-'.$_GET['m'].'-01');
    }
}

$intervalStart = $dt->format('Y-m-d'); // today
$intervalEnd = $dt->format('Y-m-t'); // end of month
$intervalEnd .= ' 23:59:59';
?>
Gewijzigd op 09/10/2019 18:23:33 door Michael -
 

09/10/2019 18:17:56
Quote Anchor link
Oke, maar ik heb geen idee hoe ik dit in de URL kan verwerken voor de aankomende maanden.

Met een GET of POST?
En hoe ik dit weer combineer met de sql query.
 
Michael -

Michael -

09/10/2019 18:20:37
Quote Anchor link
Dit heb je al in je query. Je gebruikt nu die intervalStart en intervalEnd al in je query. Die pas je alleen aan.
Zoals Thomas zei; de link wordt dan sportevenementen.php?y=2019&m=11

De navigatie zou je bijvoorbeeld zo kunnen doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
echo '<a href="' . $dt->sub(new \DateInterval('P1M'))->format("?\y=Y&\m=m") . '">Vorige</a>
<a href="'
. $dt->add(new \DateInterval('P2M'))->format("?\y=Y&\m=m") . '">Volgende</a>';
?>
 

09/10/2019 18:26:41
Quote Anchor link
Ja, bedankt!

$dt->sub daar was ik nooit opgekomen. Wat betekent sub?

Verder gaat het wel lukken met de htaccess.
Gewijzigd op 09/10/2019 18:28:23 door
 
Michael -

Michael -

09/10/2019 18:30:21
Quote Anchor link
Zoals eerder gezegd, alles vind je terug op php.net
Quote:
DateTime::add() - Adds an amount of days, months, years, hours, minutes and seconds to a DateTime object
DateTime::sub() - Subtracts an amount of days, months, years, hours, minutes and seconds from a DateTime object

DateTime::sub
 

09/10/2019 18:33:15
Quote Anchor link
Reuze bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.