Volgende maand

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

09/10/2019 15:06:21
Quote Anchor link
Hey leden,

Het is gelukt om de data van deze maand te tonen.

$dt = new DateTime();

// these dates can be... anything really
$intervalStart = $dt->format('Y-m-d'); // today
$intervalEnd = $dt->format('Y-m-t'); // end of month
$intervalEnd .= ' 23:59:59';
$sql = "SELECT *
FROM sportevenementen
WHERE datumtijd BETWEEN '".$intervalStart."' AND '".$intervalEnd."'
ORDER BY datumtijd ASC";
$result = mysqli_query($conn, $sql);

if (mysqli_num_rows($result) > 0) {
// output data of each row
while($row = mysqli_fetch_assoc($result)) {
echo "<td>";
echo date("d-F-Y H:i ",strtotime($row['datumtijd']));
echo "</td>";
echo "<td>" . $row["sport"]. " -> " . $row["geslacht"]. " -> " . $row["evenement"]. "</td><td>" . $row["detail"]. "</td></tr>";
}
} else {
echo "0 results";
}
?>

Maar nu wil ik graag wanneer je onder aan de pagina van oktober op november (volgende) zou klikken, de data van november wordt getoond.

$sql2 = "SELECT * FROM sportevenementen WHERE MONTH(datumtijd) = MONTH(NOW() + INTERVAL 1 MONTH) AND YEAR(datumtijd)= YEAR(NOW()) ORDER BY datumtijd ASC;";

Kan ik hiervoor het beste een sql2 query voor aanmaken?
Want volgens mij is het niet echt handig om een aparte pagina voor november aan te maken, neem ik aan?

Hoe kan ik 2 deze twee query's combineren?

Met vriendelijke groet,

Levy
Gewijzigd op 09/10/2019 15:20:21 door
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 23:42:32
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

09/10/2019 15:32:53
Quote Anchor link
Je zou de maand (en het jaar) uit de URL op kunnen halen, en als default de huidige maand en jaar pakken indien er niets in de URL staat.

Deze vraag is in een ander draadje van jou (interne link) in zekere zin al beantwoord.
 

09/10/2019 17:34:09
Quote Anchor link
Oke, maar kan het niet zonder dat het in de URL wordt gecreëerd?
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

09/10/2019 17:44:06
Quote Anchor link
Je zou nette URL's kunnen creëren (calendar/2019/november) maar dan zul je dus code moeten maken die dit weer uitleest.

Je zult in ieder geval op een of andere manier de informatie over moeten brengen want de server weet niet automagisch welke informatie jij wilt zien.

Wat is er tegen op ?(y=2019&)m=11 ?
 

09/10/2019 17:51:01
Quote Anchor link
Bedankt voor je snelle reactie,

Oke, ik snap hem. Ja, het is mooier als de pagina sportevenementen.php blijf houden Xd.

Is het geen goede optie om dan alle data van alle maanden te tonen.
Dan met klapboxen bepaalde maanden te openen, maar dan zit ik met het probleem dat alle data geladen moet worden.

Dan kan ik ook in principe een aparte pagina maken van de volgende maand?
Gewijzigd op 09/10/2019 17:53:11 door
 
Michael -

Michael -

09/10/2019 17:57:49
Quote Anchor link
"Dan kan ik ook in principe een aparte pagina maken van de volgende maand?"

Ik zou het gewoon dynamisch houden zoals Thomas aangeeft. Elke website doet dit immers. Dus ik zou het "Moet zo blijven" gewoon loslaten. Je kunt inderdaad iets met htaccess rewrite mooier maken.
Hoe zie je dat voor je, van elke maand en jaar een aparte pagina?
 

09/10/2019 18:08:57
Quote Anchor link
Ja, daar hebben jullie gelijk in. Dat het beter is om de website dynamisch te houden.
In het script boven aan de pagina, is het alleen voor de maand november.

Ja, dat klopt. Met htaccess kan ik de pagina rewriten.

Maar hoe kan ik dit dan dynamisch maken?
 
Michael -

Michael -

09/10/2019 18:09:44
Quote Anchor link
Als je Thomas voorbeeld aanhoud zou je zoiets kunnen doen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$dt
= new DateTime();
if(isset($_GET['y']) && isset($_GET['m'])) {
    if(checkdate($_GET['m'], 1, $_GET['y'])) {
        $dt = new DateTime($_GET['y'].'-'.$_GET['m'].'-01');
    }
}

$intervalStart = $dt->format('Y-m-d'); // today
$intervalEnd = $dt->format('Y-m-t'); // end of month
$intervalEnd .= ' 23:59:59';
?>
Gewijzigd op 09/10/2019 18:23:33 door Michael -
 

09/10/2019 18:17:56
Quote Anchor link
Oke, maar ik heb geen idee hoe ik dit in de URL kan verwerken voor de aankomende maanden.

Met een GET of POST?
En hoe ik dit weer combineer met de sql query.
 
Michael -

Michael -

09/10/2019 18:20:37
Quote Anchor link
Dit heb je al in je query. Je gebruikt nu die intervalStart en intervalEnd al in je query. Die pas je alleen aan.
Zoals Thomas zei; de link wordt dan sportevenementen.php?y=2019&m=11

De navigatie zou je bijvoorbeeld zo kunnen doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
echo '<a href="' . $dt->sub(new \DateInterval('P1M'))->format("?\y=Y&\m=m") . '">Vorige</a>
<a href="'
. $dt->add(new \DateInterval('P2M'))->format("?\y=Y&\m=m") . '">Volgende</a>';
?>
 

09/10/2019 18:26:41
Quote Anchor link
Ja, bedankt!

$dt->sub daar was ik nooit opgekomen. Wat betekent sub?

Verder gaat het wel lukken met de htaccess.
Gewijzigd op 09/10/2019 18:28:23 door
 
Michael -

Michael -

09/10/2019 18:30:21
Quote Anchor link
Zoals eerder gezegd, alles vind je terug op php.net
Quote:
DateTime::add() - Adds an amount of days, months, years, hours, minutes and seconds to a DateTime object
DateTime::sub() - Subtracts an amount of days, months, years, hours, minutes and seconds from a DateTime object

DateTime::sub
 

09/10/2019 18:33:15
Quote Anchor link
Reuze bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.