Volgende maand

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

09/10/2019 15:06:21
Quote Anchor link
Hey leden,

Het is gelukt om de data van deze maand te tonen.

$dt = new DateTime();

// these dates can be... anything really
$intervalStart = $dt->format('Y-m-d'); // today
$intervalEnd = $dt->format('Y-m-t'); // end of month
$intervalEnd .= ' 23:59:59';
$sql = "SELECT *
FROM sportevenementen
WHERE datumtijd BETWEEN '".$intervalStart."' AND '".$intervalEnd."'
ORDER BY datumtijd ASC";
$result = mysqli_query($conn, $sql);

if (mysqli_num_rows($result) > 0) {
// output data of each row
while($row = mysqli_fetch_assoc($result)) {
echo "<td>";
echo date("d-F-Y H:i ",strtotime($row['datumtijd']));
echo "</td>";
echo "<td>" . $row["sport"]. " -> " . $row["geslacht"]. " -> " . $row["evenement"]. "</td><td>" . $row["detail"]. "</td></tr>";
}
} else {
echo "0 results";
}
?>

Maar nu wil ik graag wanneer je onder aan de pagina van oktober op november (volgende) zou klikken, de data van november wordt getoond.

$sql2 = "SELECT * FROM sportevenementen WHERE MONTH(datumtijd) = MONTH(NOW() + INTERVAL 1 MONTH) AND YEAR(datumtijd)= YEAR(NOW()) ORDER BY datumtijd ASC;";

Kan ik hiervoor het beste een sql2 query voor aanmaken?
Want volgens mij is het niet echt handig om een aparte pagina voor november aan te maken, neem ik aan?

Hoe kan ik 2 deze twee query's combineren?

Met vriendelijke groet,

Levy
Gewijzigd op 09/10/2019 15:20:21 door
 
PHP hulp

PHP hulp

19/03/2024 12:27:20
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

09/10/2019 15:32:53
Quote Anchor link
Je zou de maand (en het jaar) uit de URL op kunnen halen, en als default de huidige maand en jaar pakken indien er niets in de URL staat.

Deze vraag is in een ander draadje van jou (interne link) in zekere zin al beantwoord.
 

09/10/2019 17:34:09
Quote Anchor link
Oke, maar kan het niet zonder dat het in de URL wordt gecreëerd?
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

09/10/2019 17:44:06
Quote Anchor link
Je zou nette URL's kunnen creëren (calendar/2019/november) maar dan zul je dus code moeten maken die dit weer uitleest.

Je zult in ieder geval op een of andere manier de informatie over moeten brengen want de server weet niet automagisch welke informatie jij wilt zien.

Wat is er tegen op ?(y=2019&)m=11 ?
 

09/10/2019 17:51:01
Quote Anchor link
Bedankt voor je snelle reactie,

Oke, ik snap hem. Ja, het is mooier als de pagina sportevenementen.php blijf houden Xd.

Is het geen goede optie om dan alle data van alle maanden te tonen.
Dan met klapboxen bepaalde maanden te openen, maar dan zit ik met het probleem dat alle data geladen moet worden.

Dan kan ik ook in principe een aparte pagina maken van de volgende maand?
Gewijzigd op 09/10/2019 17:53:11 door
 
Michael -

Michael -

09/10/2019 17:57:49
Quote Anchor link
"Dan kan ik ook in principe een aparte pagina maken van de volgende maand?"

Ik zou het gewoon dynamisch houden zoals Thomas aangeeft. Elke website doet dit immers. Dus ik zou het "Moet zo blijven" gewoon loslaten. Je kunt inderdaad iets met htaccess rewrite mooier maken.
Hoe zie je dat voor je, van elke maand en jaar een aparte pagina?
 

09/10/2019 18:08:57
Quote Anchor link
Ja, daar hebben jullie gelijk in. Dat het beter is om de website dynamisch te houden.
In het script boven aan de pagina, is het alleen voor de maand november.

Ja, dat klopt. Met htaccess kan ik de pagina rewriten.

Maar hoe kan ik dit dan dynamisch maken?
 
Michael -

Michael -

09/10/2019 18:09:44
Quote Anchor link
Als je Thomas voorbeeld aanhoud zou je zoiets kunnen doen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$dt
= new DateTime();
if(isset($_GET['y']) && isset($_GET['m'])) {
    if(checkdate($_GET['m'], 1, $_GET['y'])) {
        $dt = new DateTime($_GET['y'].'-'.$_GET['m'].'-01');
    }
}

$intervalStart = $dt->format('Y-m-d'); // today
$intervalEnd = $dt->format('Y-m-t'); // end of month
$intervalEnd .= ' 23:59:59';
?>
Gewijzigd op 09/10/2019 18:23:33 door Michael -
 

09/10/2019 18:17:56
Quote Anchor link
Oke, maar ik heb geen idee hoe ik dit in de URL kan verwerken voor de aankomende maanden.

Met een GET of POST?
En hoe ik dit weer combineer met de sql query.
 
Michael -

Michael -

09/10/2019 18:20:37
Quote Anchor link
Dit heb je al in je query. Je gebruikt nu die intervalStart en intervalEnd al in je query. Die pas je alleen aan.
Zoals Thomas zei; de link wordt dan sportevenementen.php?y=2019&m=11

De navigatie zou je bijvoorbeeld zo kunnen doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
echo '<a href="' . $dt->sub(new \DateInterval('P1M'))->format("?\y=Y&\m=m") . '">Vorige</a>
<a href="'
. $dt->add(new \DateInterval('P2M'))->format("?\y=Y&\m=m") . '">Volgende</a>';
?>
 

09/10/2019 18:26:41
Quote Anchor link
Ja, bedankt!

$dt->sub daar was ik nooit opgekomen. Wat betekent sub?

Verder gaat het wel lukken met de htaccess.
Gewijzigd op 09/10/2019 18:28:23 door
 
Michael -

Michael -

09/10/2019 18:30:21
Quote Anchor link
Zoals eerder gezegd, alles vind je terug op php.net
Quote:
DateTime::add() - Adds an amount of days, months, years, hours, minutes and seconds to a DateTime object
DateTime::sub() - Subtracts an amount of days, months, years, hours, minutes and seconds from a DateTime object

DateTime::sub
 

09/10/2019 18:33:15
Quote Anchor link
Reuze bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.