volgende pagina fotogallerij

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

15/02/2004 14:04:00
Quote Anchor link
Hello!

Ik heb het volgende probleempje. Ik heb een scriptje ergens vandaan gehaald die kijkt in een bepaalde directory en die de foto's daar vevolgens als thumpnail weergeeft. Werkt mooi. Alleen nu zit er een optie in dat als er meer dan 25 foto's in staan het opgesplitst wordt in meerdere pagina's. Die link verschijnt ook netjes, ik krijg hem alleen niet werkend. Ik wordt er helemaal gek van, want ik heb hem wel werkend gehad, alleen ik weet niet meer hoe.

Is er iemand die mij alsjeblieft kan helpen????

[/php]
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$page
="foto.php?show=Foto2";
$woord="foto.php"; // naam vd php file
$path = "uploads"; // dir waar foto's in staan  

$clm = "5"; // Aantal kolommen
$rows = "5"; // aantal rijen
$t_w = "105";  
$t_h = "100";  

?>

<div align="center"><font face='Arial, Helvetica, sans-serif' size='4' align='center'>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
<?php  

$min
= (1+($page * 25));
$max = (($page +1) * 25);
$number = $clm * $rows;  
$break = (($page * 25) + $clm);
echo "<table align=\"center\" border=1 bordercolor=000000 cellpadding=0 cellspacing=5><tr>";  
$d = dir("$path");  
$count = -1;
while($entry=$d->read()) {  
    if (($count >= $min) AND ($count <= $max)){      
                  
            if(eregi(".jpg|.jpeg|.gif|.bmp|.png", $entry)){
                ClearStatCache();  
                $size = GetImageSize("$path/$entry");
                  
                $size[0] = $size[0] + 20;
                $size[1] = $size[1] + 25;
                  
                $file_size=fileSize("$path/$entry");  
                $file_size = round($file_size / 1000) . "k";  
      
          
            echo ("<td align=\"center\"><a href=\"#\" onmouseover=\"window.status='Vergroten';return true;\"  
            onmouseout=\"window.status=''; return true\"  
            onclick=\"window.open('$path/$entry','pix$count','width=$size[0],height=$size[1],innerwidth=$size[0],innerheight=$size[1],directories=no,location=no,menubar=no,scrollbars=no,status=no,toolbar=no,resizable=no,top=0,left=0,leftmargin=0,topmargin=0,marginwidth=0,marginheight=0,screenX=0,screenY=0');return false\"><img src=$path/"
);  
            echo $entry." border=0 alt=$count width=$t_w height=$t_h></a>&nbsp;</td>\n"; //
          
            }
          
        if ($count == $break){  
        echo "</tr>\n<tr>\n";  
        $break = $count + $clm ;  
        }
    }
  

    $count++;  
}
  

$d->close();  
echo "</tr></table>";  
$pages = ($count / 25);
$pageplus = ($page + 1);
$pagemin = ($page - 1);
if (($page + 1) < $pages){
    echo "<a href=foto.php?pagina=$woord&page=$pageplus>Volgende 25 >></a>";
}

if (($page+1) > "1"){
    echo "<a href=foto.php?pagina=$woord&page=$pagemin><< Vorige 25</a>";
}


?>

 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 00:27:51
 
Arend a

Arend a

15/02/2004 14:17:00
Quote Anchor link
Wat is "hij doet het niet"?

Wat doet hij wel, en hoe is dit anders van wat je verwacht?
 

15/02/2004 14:31:00
Quote Anchor link
Nou de link verschijnt wel, maar als ik er op klik wordt de pagina gewoon een keer opnieuw geladen, terwijl die dus na pagina 2 zou moeten gaan om de volgende 25 foto's te laten zien.

Het script moet dus de foto's opdelen in blokken van in dit geval 25 stuks en verdelen over meerdere pagina's. Dat doet ie nu dus niet, maar krijg ook geen foutmelding.
 
Arend a

Arend a

15/02/2004 15:15:00
Quote Anchor link
Staat register_globals niet gewoon uit?

vervang

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$page
="foto.php?show=Foto2";
?>


eens door

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$page
= $_GET['page'];
?>


En zet error_reporing(E_ALL); bovenaan je pagina, je zal zien dat je een goed aantal foutmeldingen krijgt.

Grtz,

Adje
 

15/02/2004 15:24:00
Quote Anchor link
Adje, je bent weer eens geweldig!!

Hij doet het nu gewoon helemaal goed!!

Met error_reporting(E_ALL); en zonder foutmeldingen!!

Ik blijf leren. Cool!!

Thanx a lot!!
 

15/02/2004 16:17:00
Quote Anchor link
Toch nog ff een klein dingetje.

Het werkt nu op zich alleen ik krijg nu bij het openen van de pagina de volgende fout:

Notice: Undefined index: page in D:\Websites\www\familie\foto_pers\annika\foto.php on line 38

Als ik op de link klik, werkt ie gewoon en is de foutmelding verdwenen op alle pagina's.

Enig idee?
 
Arend a

Arend a

15/02/2004 17:05:00
Quote Anchor link
dit moet je eigenlijk verhelpen door
if (!isset($_GET['page'])) {
$page = 1;
} else {
$page = $_GET['page'];
}

je kan de foutmelding ook verhelpen door error_reporint('E_ALL'); uit te zetten.
 

15/02/2004 17:15:00
Quote Anchor link
Ok bedankt!!

Het werkt nu zonder foutmelding.
 

16/02/2004 08:33:00
Quote Anchor link
Shit, toch niet helemaal. Ik zie het niet meer. Denk je dat ie het goed doet is er altijd wel weer iets.

Hij doet het nu wel, maar precies verkeerd om. Hij begint dus bij de tweede pagina met de link om terug te gaan naar de eerste. Ik heb van alles geprobeerd, maar kom er toch niet uit. Ik dacht dat ik hem doorhad :-(

Enig idee?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
<?php

if (!isset($_GET['page'])) {
  $page = 1;
}
else {
  $page = $_GET['page'];
}


$woord= "foto.php"; // naam vd php file
$path = "uploads"; // dir waar foto's in staan  

$clm = "5"; // Aantal kolommen
$rows = "5"; // aantal rijen
$t_w = "85";  
$t_h = "85";    
  
$min = (1+($page * 25));
$max = (($page +1) * 25);
$number = $clm * $rows;  
$break = (($page * 25) + $clm);
echo "<table align=\"center\" border=\"5\" bordercolor=\"#D2D200\" cellpadding=\"5\" cellspacing=\"10\"><tr>";  
$d = dir("$path");  
$count = -1;
while($entry=$d->read()) {  
    if (($count >= $min) AND ($count <= $max)){      
                  
            if(eregi(".jpg|.jpeg|.JPG|.gif|.GIF", $entry)){
                ClearStatCache();  
                $size = GetImageSize("$path/$entry");
                  
                $size[0] = $size[0] + 20;
                $size[1] = $size[1] + 25;
                  
                $file_size=fileSize("$path/$entry");  
                $file_size = round($file_size / 1000) . "k";  
      
          
            echo ("<td align=\"center\"><a href=\"#\" onmouseover=\"window.status='Vergroten';return true;\"  
            onmouseout=\"window.status=''; return true\"  
            onclick=\"window.open('$path/$entry','pix$count','width=$size[0],height=$size[1],innerwidth=$size[0],innerheight=$size[1],directories=no,location=no,menubar=no,scrollbars=no,status=no,toolbar=no,resizable=no,top=25,left=100,leftmargin=0,topmargin=0,marginwidth=0,marginheight=0,screenX=0,screenY=0');return false\"><img src=$path/"
);  
            echo $entry." border=\"0\" alt=$count width=$t_w height=$t_h></a></td>\n";
          
            }

          
        if ($count == $break){  
        echo "</tr>\n<tr>\n";  
        $break = $count + $clm ;  
        }
    }
  

    $count++;  
}
  

$d->close();  
echo "</tr></table><br>";
$pages = ($count / 25);
$pageplus = ($page + 1);
$pagemin = ($page - 1);



if (($page+1) > "1"){
echo ("<b><<</b> <a href=foto.php?pagina=$woord&page=$pagemin>vorige</a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;");
}


if (($page + 1) < $pages){
    echo ("<a href=foto.php?pagina=$woord&page=$pageplus>volgende</a> <b>>></b>");
}


?>
 

16/02/2004 09:22:00
Quote Anchor link
Laat maar. Ik heb het al volgens mij.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php

if (!isset($_GET['page'])) {  
  $page = 1;  
}
else {  
  $page = $_GET['page'];  
}
  
?>


Ik heb de waarde van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $page = 1; ?>
op o gezet.
 
Arend a

Arend a

16/02/2004 10:28:00
Quote Anchor link
Ik hoop op 0 :)
 

16/02/2004 11:30:00
Quote Anchor link
Euhhh sorry...0 inderdaad ja. o gaat een beetje lastig.

Maandagmorgen. Het is altijd hetzelfe ;-))
 
Arend a

Arend a

16/02/2004 12:28:00
Quote Anchor link
hehe
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.