volgende pagina geeft geen resultaten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »
Gert Mallegrom

Gert Mallegrom

26/08/2006 18:19:00
Quote Anchor link
Beste,

Ik heb het volgende vorige volgende script, maar wanneer ik het in mijn pagina gebruik krijg ik op pagina 2 geen resultaten. Wie weet waar dat aan kan liggen?

alvast bedankt

Gert

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
<?  
$limiet
=10; // Stel max. aantal resultaten per pagina in  
$deze_pagina="producten.php"; //defineer pagina-naam  

$query = "SELECT  
        a.id,
         a.omschrijving,
        b.merknaam,        
        a.merk_id,  
        a.schoennaam,    
        a.thumb,  
        a.prijs,  
         a.norm_id,  
        a.soort_id,  
        a.maat_kl,    
        a.maat_gr,  
        c.normcode,  
            d.soortnaam  
          
      FROM  
          schoenen AS a,
        merken    AS b,  
        normen    AS c,
        soorten    AS d    
      WHERE  
           b.id=a.merk_id    
      AND  
          c.id=a.norm_id    
      AND  
        d.id=a.soort_id"
;  

$result = mysql_query($query);  
$aantal = mysql_num_rows($result); //tel aantal resultaten vd zoekopdracht  

$paginas=ceil($aantal/$limiet); // bereken aantal pagina's met resultaten  
if ($aantal%$limiet) //als aantal veelvoud is van de limiet, 1 pagina erbij op tellen  
    {  
    $paginas++;  
    }
  

if ($aantal !="0")  
    {
  
    if (empty($_GET["offset"]))  
        {
  
        $offset=0;  
        }
  
    else  
        {  
        $offset = $_GET["offset"];  
        }
  

    $query =$query." LIMIT $offset,$limiet"; // doe zoekopdracht nogmaals met offset en limiet  
    $zoek_result = mysql_query($query);  

    while ($row = mysql_fetch_array($zoek_result))  
        {
  
        Uitvoer.....  
        }
  

// Hieronder wordt Vorige | nummering | Volgende gecreëerd  

if ($aantal > $limiet)  
        {
  
        if ($offset!=0) // indien niet eerste pagina, druk "Vorige" af  
            {  
            $vorige_offset=$offset-$limiet;  
            print "<a href=\"$deze_pagina?offset=$vorige_offset\">Vorige</a> |\n";  
            }
  
        for ($i=1;$i<=$paginas;$i++) // de nummering van de pagina's wordt hier afgedrukt  
            {  
            $nieuwe_offset=$limiet*($i-1);  
            if ($nieuwe_offset==$offset) // indien huidige pagina, dan vet afdrukken  
                {  
                print "<a href=\"$deze_pagina?offset=$nieuwe_offset\"><b>$i</b></a> |\n";  
                }
  
            else  
                {  
                print "<a href=\"$deze_pagina?offset=$nieuwe_offset\">$i</a> |\n";  
                }  
            }
  
        if (!(round($offset/$limiet)==$paginas-1) && $paginas!=1)  
            //volgende afdrukken (behalve indien laatste pagina of bij maar 1 pagina)  
            {  
            $nieuwe_offset=$offset+$limiet;  
            print "<a href=\"$deze_pagina?offset=$nieuwe_offset\">Volgende</a>\n";  
            }  
        }
  
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 22:03:19
 
Gerben G

Gerben G

26/08/2006 20:16:00
Quote Anchor link
zet achter elke mysql_query() een or die(mysql_error());
 
Gert Mallegrom

Gert Mallegrom

27/08/2006 13:35:00
Quote Anchor link
Het probleem is intussen opgelost. Mijn pagina is eigenlijk wat complexer. Zie hieronder. Het probleem wat ik nu heb is dat, wanneer je op pagina 1 klikt er geen resultaten meer worden weergegeven omdat offset op 0 komt te staan. Iemand een idee?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php include("pages/inc_connect.php");
include("pages/top.php");
?>


<tr>
<td colspan="2">

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
<?php
$limiet
=10; // Stel max. aantal resultaten per pagina in
$deze_pagina="producten2.php"; //defineer pagina-naam  

$check = $_POST["aanroep"];
$zoek = $_POST["zoek"];
$a = $_POST["merk_id"];
$b = $_POST["soort_id"];
$c = $_POST["norm_id"];

if (isset($check) || ($_GET['offset'])) {

    if (isset($_POST["zoek"]) ) {
    
    if (($zoek) !="trefwoord" && trim($_POST['zoek'])!= "") {
    
    $zoek_var = " AND
           a.omschrijving
        LIKE
        '%"
. $zoek . "%'";
        
    }

        
    if ($a != 0){
    $query_var1 = " AND  
    a.merk_id='"
. $a . "'";
    }


    if ($b != 0) {
    $query_var2 = " AND
       a.soort_id='"
. $b . "'
    "
;
    }


    if ($c != 0) {
    $query_var3 = " AND
       a.norm_id='"
. $c . "'
    "
;
    }


     $query_var = $query_var1 . $query_var2 . $query_var3 . $zoek_var;

    $query = "
        SELECT
            a.id,
            b.merknaam,      
            a.merk_id,
            a.schoennaam,  
            a.thumb,
            a.prijs,
            a.norm_id,
            a.soort_id,
            a.maat_kl,  
            a.maat_gr,
            c.normcode,
            d.soortnaam  
        FROM
            schoenen AS a,
            merken    AS b,
            normen    AS c,
            soorten    AS d  
        WHERE
            b.id=a.merk_id  
        AND
            c.id=a.norm_id  
        AND     
            d.id=a.soort_id"

  
        . $query_var;
                
      }
elseif ($a == 0 && $b == 0 && $c == 0) {
      $query = "
      SELECT
        a.id,
         a.omschrijving,
        b.merknaam,      
        a.merk_id,
        a.schoennaam,  
        a.thumb,
        a.prijs,
         a.norm_id,
        a.soort_id,
        a.maat_kl,  
        a.maat_gr,
        c.normcode,
            d.soortnaam
          
      FROM
          schoenen AS a,
        merken    AS b,
        normen    AS c,
        soorten    AS d  
      WHERE
           b.id=a.merk_id  
      AND
          c.id=a.norm_id  
      AND
        d.id=a.soort_id"
;
      
    }
    


$result = mysql_query($query) or die ("Fout: ". mysql_error());
$aantal = mysql_num_rows($result);

$paginas=ceil($aantal/$limiet); // bereken aantal pagina's met resultaten
if ($aantal%$limiet) //als aantal veelvoud is van de limiet, 1 pagina erbij op tellen
    {
    $paginas++;
    }


if ($aantal !="0")
    {

    if (empty($_GET['offset']))  
        {

        $offset=0;
        }

    else  
        {
        $offset = $_GET['offset'];
        }


    $query =$query." LIMIT $offset,$limiet"; // doe zoekopdracht nogmaals met offset en limiet
    $zoek_result = mysql_query($query) or die ("Fout: ". mysql_error());

  }


  

$teller = 0;
    if ($aantal == 0) {
    echo "<br><span class=tekst style=padding-left:15>Uw zoekopdracht levert geen resultaat. <a href = \"javascript:history.back()\">

Probeer het nogmaals</a>.<span>"
;
    }
else {
    echo "<br><span class=tekst style=padding-left:15>Uw zoekopdracht levert " . $aantal . " producten op<span><br>
    <table CELLSPACING=30><tr>"
;
        while ($row = mysql_fetch_assoc($zoek_result)) {

          $path = "uploads/" . $row['thumb'];
           ?>


<td>

<TABLE WIDTH=340 BORDER=0 CELLPADDING=0 CELLSPACING=0 class=tekst>
<TR>
<TD ROWSPAN=3>
<IMG SRC='images/kader_01.gif' WIDTH=7 HEIGHT=122></TD>
<TD COLSPAN=2>
<IMG SRC='images/kader_02.gif' WIDTH=146 HEIGHT=7 ></TD>
<TD COLSPAN=3 ROWSPAN=2>
<IMG SRC='images/kader_03.gif' WIDTH=187 HEIGHT=19 ></TD>
<TD>
<IMG SRC='images/spacer.gif' WIDTH=1 HEIGHT=7 ></TD>
</TR>
<TR>
<TD COLSPAN=2 ROWSPAN=2 background='images/kader_04.gif' WIDTH=146 HEIGHT=115>
<a href="producten_omschrijving.php?id=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['id']; ?>
"><img src='
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $path; ?>
' border="0"></a></TD>
<TD>
<IMG SRC='images/spacer.gif' WIDTH=1 HEIGHT=12 ></TD>
</TR>
<TR>
<TD ROWSPAN=2>
<IMG SRC='images/kader_05.gif' WIDTH=7 HEIGHT=110 ></TD>
<TD ROWSPAN=3 background='images/kader_06.gif' WIDTH=174 HEIGHT=213 valign="top" style="padding-left:15;padding-right:15;padding-top:15;">

<strong>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['merknaam'] . " / " . $row['schoennaam']; ?>

</strong>
<br>
<br>
Type:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['soortnaam']; ?>

<br>
<br>
Norm: <a href="javascript:MM_openBrWindow('norminfo.php?id=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['norm_id']; ?>
','','width=400,height=200')">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['normcode']; ?>
</a>
<br>
<br>
Maten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['maat_kl'] . "-" . $row['maat_gr']; ?>

<br><br><br>
<br />

<a href="producten_omschrijving.php?id=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['id']; ?>
"><img src='images/meerinfo_product.gif' border=0></a>
</TD>
<TD ROWSPAN=4>
<IMG SRC='images/kader_07.gif' WIDTH=6 HEIGHT=220 ></TD>
<TD>
<IMG SRC='images/spacer.gif' WIDTH=1 HEIGHT=103 ></TD>
</TR>
<TR>
<TD COLSPAN=2 ROWSPAN=3>
<IMG SRC='images/kader_08.gif' WIDTH=23 HEIGHT=117 ></TD>
<TD>
<IMG SRC='images/kader_09.gif' WIDTH=130 HEIGHT=7 ></TD>
<TD>
<IMG SRC='images/spacer.gif' WIDTH=1 HEIGHT=7 ></TD>
</TR>
<TR>
<TD COLSPAN=2 background='images/kader_10.gif' WIDTH=137 HEIGHT=103 align=center valign="center">
<span class="prijs">&#8364;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['prijs']; ?>

</span><br> incl. BTW & verzendkosten
<br><br>
</TD>
<TD>
<IMG SRC='images/spacer.gif' WIDTH=1 HEIGHT=103 ></TD>
</TR>
<TR>
<TD COLSPAN=3>
<IMG SRC='images/kader_11.gif' WIDTH=311 HEIGHT=7 ></TD>
<TD>
<IMG SRC='images/spacer.gif' WIDTH=1 HEIGHT=7 ></TD>
</TR>
<TR>
<TD>
<IMG SRC='images/spacer.gif' WIDTH=7 HEIGHT=1 ></TD>
<TD>
<IMG SRC='images/spacer.gif' WIDTH=16 HEIGHT=1 ></TD>
<TD>
<IMG SRC='images/spacer.gif' WIDTH=130 HEIGHT=1 ></TD>
<TD>
<IMG SRC='images/spacer.gif' WIDTH=7 HEIGHT=1 ></TD>
<TD>
<IMG SRC='images/spacer.gif' WIDTH=174 HEIGHT=1 ></TD>
<TD>
<IMG SRC='images/spacer.gif' WIDTH=6 HEIGHT=1 ></TD>
<TD></TD>
</TR>
</TABLE><br></td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php
        $teller
= $teller + 1;
            if ($teller==2) {
            echo "</tr><tr>";
            $teller=0;
            }
        }

    echo "</table>";
    }


// Hieronder wordt Vorige | nummering | Volgende gecreëerd

if ($aantal > $limiet)
        {

        if ($offset!=0) // indien niet eerste pagina, druk "Vorige" af
            {
            $vorige_offset=$offset-$limiet;
            echo "<a href=\"$deze_pagina?offset=$vorige_offset\">Vorige</a> |\n";
            }

        for ($i=1;$i<=$paginas;$i++) // de nummering van de pagina's wordt hier afgedrukt
            {
            $nieuwe_offset=$limiet*($i-1);
            if ($nieuwe_offset==$offset) // indien huidige pagina, dan vet afdrukken  
                {
                echo "<a href=\"$deze_pagina?offset=$nieuwe_offset\"><b>$i</b></a> |\n";
                }
  
            else  
                {
                echo "<a href=\"$deze_pagina?offset=$nieuwe_offset\">$i</a> |\n";
                }
            }

        if (!(round($offset/$limiet)==$paginas-1) && $paginas!=1)  
            //volgende afdrukken (behalve indien laatste pagina of bij maar 1 pagina)
            {  
            $nieuwe_offset=$offset+$limiet;
            print "<a href=\"$deze_pagina?offset=$nieuwe_offset\">Volgende</a>\n";
            }
        }
    
}
else { ?>


<table width=600 height=50 align="center" background="images/bg_zoek.gif" class="tekst">
<tr>
<form name="form1" method="post" action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo($_SERVER["PHP_SELF"]);?>
">
<td valign="middle"> &nbsp;Zoek op:</td>
<td valign="middle">
<input name="zoek" type="text" value="trefwoord" size="15" maxlength="20" onClick="this.value=''"/></td><td>
<select name="merk_id">
<option selected="selected" value=0>Alle merken</option>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
        $query
="SELECT id, merknaam FROM merken ORDER BY id";
        // ---- einde initialisatie
        $result = mysql_query($query) or die (mysql_error());
        while (list($id, $merknaam) = mysql_fetch_row($result)){
        echo "<option value='" . $id . "'>" . $merknaam . "</option>";
        }
  
        ?>

</select>
</td>
<td valign="middle">
<select name="soort_id">
<option selected="selected" value=0>Alle soorten</option>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
        $query
="SELECT * FROM soorten ORDER BY id";
        // ---- einde initialisatie
        $result = mysql_query($query) or die (mysql_error());
        while (list($id, $soortnaam) = mysql_fetch_row($result)){
        echo "<option value='" . $id . "'>" . $soortnaam . "</option>";
        }
  
        ?>

</select>
</td>
<td valign="middle">
<select name="norm_id">
<option selected="selected" value=0>Alle normen</option>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php $query="SELECT * FROM normen ORDER BY id";
        // ---- einde initialisatie
        $result = mysql_query($query) or die (mysql_error());
        while (list($id, $normcode) = mysql_fetch_row($result)){
        echo "<option value='" . $id . "'>" . $normcode . "</option>"; }  
        ?>

</select>
</td>
<td valign="middle">
<input name="aanroep" type="hidden" value="1" />
<input name="Submit" type="submit" id="Submit" value="Zoek" />
</td>
</form>
</tr>
</table>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php


}
?>


</td>
</tr>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
  include("pages/bottom.php");
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Gert Mallegrom
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.