Volgende Regel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »
Maarten Ooms

Maarten Ooms

19/09/2010 06:36:42
Quote Anchor link
Ik probeer database items samen te voegen en samen met een html header en footer weer te geven. Ik wil de items allemaal op een nieuwe regel zetten , maar geen enkele van de methodes die ik heb geprobeerd werken. Hier is de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

$DB_HOST
= 'localhost'; $DB_USER = 'username'; $DB_PASS = 'password';
$DB_NAME = 'name'; $DB_TABLE = 'table';

$uuid = htmlentities($_GET["uuid"]);

$dbcnx = @mysql_pconnect($DB_HOST, $DB_USER, $DB_PASS);
if (!$dbcnx) exit(); if (! @mysql_select_db($DB_NAME)) exit();

$results = mysql_query("SELECT data FROM $DB_TABLE
        WHERE uuid LIKE '$uuid' ORDER BY seq"
); if (!$results) exit();

while ($result = mysql_fetch_array($results)) $script .= $result["data"];
include 'header.html'; echo $script; include 'footer.html';

?>



tips zijn welkom!
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 23:42:25
 
Bob van der Valk

Bob van der Valk

19/09/2010 08:31:07
Quote Anchor link
pff hoelaat ben jij wakker zeg..

maare wat is de vraag :D?
 
Maarten Ooms

Maarten Ooms

19/09/2010 11:24:49
Quote Anchor link
Ik wil dat er een line break tussen elke regel van $script komt, en ga dr vanuit dat ik dus "\n" of "<br>" aan elke regel moet toevoegen, maar ik krijg OF gewoon 1 lange regel of helemaal niks.
$script .= $result["data" . "\n"]; op regel 14 is fout, hoe doe ik dit op de juiste manier?
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

19/09/2010 11:26:46
Quote Anchor link
$script .= $result["data"]."\n";
 
Maarten Ooms

Maarten Ooms

19/09/2010 11:36:05
Quote Anchor link
juist, maar dit geeft me nog steeds 1 lange regel.
 

19/09/2010 11:39:15
Quote Anchor link
Waar zie je die lange regel? En zoek je niet nl2br?
 
Veur Heur

Veur Heur

19/09/2010 11:39:53
Quote Anchor link
Ben ik nou zo dom?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$script
.= $result["data"].'<br />';
?>
Gewijzigd op 19/09/2010 11:40:40 door Veur Heur
 
Maarten Ooms

Maarten Ooms

19/09/2010 11:47:51
Quote Anchor link
jaaa! Dat werkt, punt voor Opolo!
Is dat dan vanwegen de html includes?

Toevoeging op 19/09/2010 11:51:31:

oh die nl2br functie lijkt dus een oplossing voor als de data al "\n" bevat. (die eerst gewoon werden afgedrukt ipv regels te scheiden)
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

19/09/2010 13:29:37
Quote Anchor link
Note: _pconnect gebruik je niet bij webapplicaties!! Het is vragen om problemen, dus gebruik gewoon de _connect.

Daarnaast is het ook niet optimaal om een variabele aan te maken welke een tabelnaam vertegenwoordigd!

Als je _fetch_array gebruikt geef dan aub ook de method mee! Nog beter is uiteraad gewoon de_fetch_assoc te gebruiken.

En leer eens overzichtelijk te programeren!
- dat leest makkelijer
- voorkomt in principe ook fouten
 
Maarten Ooms

Maarten Ooms

19/09/2010 13:46:52
Quote Anchor link
Ik ben groener dan groen met php , en dit is mijn eerste php script...en het meeste is copy/paste van andere scripts.
Zou je je advies willen toelichten? Ik heb alleen ervaring met LSL (Linden Scripting) en ook al lijkt het best op elkaar is php duidelijk een veel efficientere taal...
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

19/09/2010 14:17:26
Quote Anchor link
Als je niet weet wat de functie doet dan wel terug geeft, dan dien je dat eerst uit te zoeken:

http://www.php.net/mysql_pconnect
http://www.php.net/mysql_connect

http://www.php.net/mysql_fetch_array
http://www.php.net/mysql_fetch_assoc

en niet zomaar kwakkeloos over te nemen met de gedachte 'Het zal wel goed zijn"

http://www.pfz.nl/wiki/overzichtelijk-programmeren/
 
Maarten Ooms

Maarten Ooms

19/09/2010 14:50:38
Quote Anchor link
Sorry meneer...

Ik was allang blij dat het werkt...
_connect is duidelijk, dat heb ik aangepast.

wat betreft de array fetch, als ik het goed begrijp kan ik de opgeslagen data , de index nummers of alletwee dus opvragen. dus inderdaad mysql_fetch_assoc lijkt me de kortste weg in dit geval.

waarom is het niet goed om een variabel voor de tablename te gebruiken?

ik heb inmiddels een programma (coda) dat alle functies gekleurd weergeeft en net als dit forum links naar de functie omschrijving geeft, dat maakt het een stuk makkelijker.

ik stel uwer harde kritiek zeer op prijs:P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.