[Volgende versie] Ideetje!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

B a s
Beheerder

B a s

03/06/2008 14:03:00
Quote Anchor link
@Danny; Ik heb geen zin om het steeds weer hierover te moeten hebben, maar ik wil niet dat iedereen in 2 minuten een hulp website uit de grond kan stampen en dat ze overal verschijnen. Voor projecten met mensen die er keihard aan werken zoals Joomla, PHPBB, Droopal e.d. is dat leuk, maar voor PHPhulp dus niet. Het moet exclusief blijven. Graag weer ontopic, heb hier niet steeds zin in..
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 06:55:20
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

03/06/2008 14:17:00
Quote Anchor link
En dan springen de nieuwe PHPhulp pagina's als paddestoelen uit de grond? Denkt elke kiddie die een script kan uploaden en configureren een eigen PHPhulp te beginnen. Het lijkt me wel (misschien ook wel logisch?) om de administrators van PHPhulp even de source laten lezen als ze dit willen. Ik neem aan dat administrators ook ervaren programmeurs zijn, zo kun je ook nog wat bugs er uit halen als deze zich voordoen.
 
Winston Smith

Winston Smith

03/06/2008 14:24:00
Quote Anchor link
Quote:
Offtopic:
@JKasper en Klaasjan; behalve die code idd ;-). Misschien ooit in de toekomst, maar ik wil dat exclusief houden. Met name omdat ik weet dat ik niet alles perfect code en daardoor wellicht security bugs ontstaan. Ik snap ook wel dat iedereen die code wil hebben ;-).
Wel eerlijk in ieder geval. Ik denk wel dat een gedeeltelijke open source alleen maar ten goede zou komen aan PHPhulp. De mensen die lekken vinden in de broncode zijn waarschijnlijk wat gevorderder en hebben er weinig aan om die lekken uit te gaan buiten. Met een ticketsysteem kunnen ze dan melding doen van de bug of het zelf oplossen. En je kan natuurlijk ook zelf beslissen wat je open source maakt en wat niet. Eventueel zou je natuurlijk ook gewoon proef kunnen draaien door een beperkt stuk code te publiceren, ;)
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

03/06/2008 14:24:00
Quote Anchor link
Bas Kreleger schreef op 03.06.2008 13:54:
Ik zie het voordeel dan niet voor de opdrachtgever die ervoor betaald. Ik vind dat het allemaal gratis en open moet zijn. Je hebt nu in principe ook al opdrachtgevers die hier hun opdrachten neer zetten. Leden / bezoekers handelen dit verder zelf af met de opdrachtgever en ik denk dat het eigenlijk ook wat overbodig is om hier tussen te gaan zitten.

Offtopic:
@Jasper en Klaasjan; behalve die code idd ;-). Misschien ooit in de toekomst, maar ik wil dat exclusief houden. Met name omdat ik weet dat ik niet alles perfect code en daardoor wellicht security bugs ontstaan. Ik snap ook wel dat iedereen die code wil hebben ;-).


Je hebt groot gelijk jongen.. ik zou het net zo doen
 
B a s
Beheerder

B a s

03/06/2008 15:06:00
Quote Anchor link
De administrators en sommige moderators krijgen de code ook te zien, en daar worden weer bugs uitgehaald. Ik heb niet uitgesloten dat het ooit open source wordt maar in het begin sowieso niet.
 
- -

- -

03/06/2008 15:07:00
Quote Anchor link
Wellicht dat (als we dan toch offtopic gaan praten over de nieuwe versie) een aantal leden mogen helpen met het vinden van bugs e.d.

Afbeelding
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
Jacco Engel

Jacco Engel

03/06/2008 15:08:00
Quote Anchor link
Bas Kreleger schreef op 03.06.2008 14:03:
@Danny; Ik heb geen zin om het steeds weer hierover te moeten hebben, maar ik wil niet dat iedereen in 2 minuten een hulp website uit de grond kan stampen en dat ze overal verschijnen. Voor projecten met mensen die er keihard aan werken zoals Joomla, PHPBB, Droopal e.d. is dat leuk, maar voor PHPhulp dus niet. Het moet exclusief blijven. Graag weer ontopic, heb hier niet steeds zin in..


Welk deel van dit verhaal snap je niet?

Even vertaald naar lekentaal:

Nee
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jacco Engel
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

03/06/2008 15:47:00
Quote Anchor link
Heb het topic niet helemaal gelezen, maar misschien is het idee van de karma wel goed. Maar dan met %. En dan ook op verschillende onderdelen zoals PHP, Datastructuren, CSS, (Javascript/AJAX). En misschien voor nieuwkomers een quiz waarin vragen over die delen beantwoord moeten worden en aan de hand daarvan wordt het % waarmee de nieuwkomer begint bepaald en later kunnen andere leden +-en of --en.
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

03/06/2008 15:49:00
Quote Anchor link
en wie zou dan wanneer mogen +-en en --en?

Ik begrijp de opzet, maar wanneer en waar mag je stemmen?
Als je een topic plaatst, vacature plaatst, vacature oplost,...?
 
Mr.Moe

Mr.Moe

03/06/2008 15:58:00
Quote Anchor link
even off-topic: Zijn jullie met nieuwe versie bezig? zo ja voor wanneer is deze gepland?
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

03/06/2008 16:13:00
Quote Anchor link
Een topic starter mag bij zijn reacties +-en en --en.
 
Wouter K

Wouter K

03/06/2008 18:03:00
Quote Anchor link
Remeysen Thomas :
Deze datum heeft geen belang meer omdat bas op zijn gemakje en alles zeer goed wil maken. Hij wil niet direct een mooi ogend iets online gooien met fouten erin! dat snap je wel hoop ik ?
 
Mr.Moe

Mr.Moe

03/06/2008 19:00:00
Quote Anchor link
Ja natuurlijk versta ik dit, ik zou dit zelf niet anders doen. Ik vroeg me gewoon af of jullie al aan een nieuwe website bezig waren of dat het mss enkel nog maar ideetjes verzamelen was.
 
Wouter K

Wouter K

03/06/2008 19:42:00
Quote Anchor link
Neene ;) , voor ideetjes word het stillaan wel te laat. Want bas is eigenlijk al lang bezig
 
Mr.Moe

Mr.Moe

03/06/2008 20:10:00
Quote Anchor link
Ik heb misschien nog wel een klein ideetje. Op pchelpforum.nl, kan je zien wanneer er op de topics waar jij op gereageerd hebt is gereageerd. Ik vindt dit een zeer handige functie, om iets op te volgen. IK hoop eigenlijk niet dat dit hier ook gaat, anders sta ik hier wel mooi voor paal. :)
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

05/06/2008 18:56:00
Quote Anchor link
Bas, maak eerst nouw maar de nodige dingen klaar. Dit goede idee kan der later altijd nog in verwerkt worden! Wij willen de nieuwe PHPhulp!
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.