[Volgende versie] Ideetje!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

- -

- -

02/06/2008 22:19:00
Quote Anchor link
Wellicht is het een idee om in de volgende versie een categorie als "Betaalde aanvragen" aan te maken. Hier kan men een bericht plaatsen om een script door iemand op maat aan te laten maken.

Om er een leuke twist aan te geven, mag niet iedereen op zo'n topic reageren. Aangezien het toch om betaalde opdrachten gaan, moet er natuurlijk wel degelijk kwaliteit worden geleverd. Wellicht is het een idee om dan ook een karma systeem in te bouwen, waarop mensen elkaar kunnen "raten". Op deze manier kun je dan ook zien of iemand betrouwbaar is ja of nee. Elke maand mag je één iemand een karma punt geven, om misbruik te voorkomen. Verder moet diegene die een karma punt geeft, ook een goede reden geven.

Uiteraard snap ik ook wel, dit systeem is natuurlijk niet 100% maar geeft mensen wel een idee hoe iemand is.

Aangezien Bas nog steeds (en nee, dat bedoel ik zeker niet op een negatieve manier!!) bezig is met de nieuwe versie, is het wellicht nog in te bouwen...

Graag hoor ik ook van anderen de mening hierover, en natuurlijk ook die van Bas en anderen die te maken hebben met de nieuwe versie, wat zij hier van vinden.

Greetz,
Chris H.
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 02:11:10
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

02/06/2008 22:23:00
Quote Anchor link
En stel nu dat er een of andere php expert zich aanmeld op php-hulp, en die ziet een opdracht staan, die denk van,,
Oh leuk, laat ik daar eens op reageren!!

Blijkt dus dat hij dat niet kan, omdat hij nog nieuw is,,
Daar gaat een goed lid..

Ach jah, dit is mijn mening, PhpHulp is geen spel of iets dergelijks.
En wou je trouwens al die redenen gaan controleren?
Dan weet ik zeker dat jij die taak op je gaat krijgen.
 
Gerben G

Gerben G

02/06/2008 22:24:00
Quote Anchor link
Daar hebben we toch de vacatures voor?
 
B a s
Beheerder

B a s

02/06/2008 22:29:00
Quote Anchor link
Tis opzich wel een geinig idee, ben wat ziek atm, zal er ff over nadenken! Ik heb afgelopen vrijdag wat regels voor een user rating class geschreven, dus het is sowieso nog in te bakken :)
 
- -

- -

02/06/2008 22:33:00
Quote Anchor link
Geweldig, 3 reacties in 10 minuten!

@Nico: Ja tuurlijk, daar heb je gelijk in. Die zou natuurlijk nog wel de topic starter kunnen PM-en ;)

@Donhertog: Vacatures is (dacht ik tenminste) meer voor echte vacatures, een echt baantje. Een categorie als dit is er nog niet, zou natuurlijk wel erg handig zijn om een echte vacature en een eenmalig iets uit elkaar te kunnen houden.

@Bas: Geweldig, mijn idee komt precies op het juiste moment! Wel minder dat je ziek bent (beetje offtopic mag toch wel ;) haha)
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

02/06/2008 23:04:00
Quote Anchor link
Betaalde aanvragen lijkt me een goed idee. Maar om nou 1 iemand een punt per maand te geven lijkt me een iets minder goed idee.

Je zou ook iets kunnen maken dat de opdrachtgever, na voltooien (of mogelijke eerdere annulering) van het project, kan aangeven of hij tevreden was of niet. Dan kan je, naar mijn mening, veel beter vergelijk dan als mensen in het wilde weg punten gaan uitdelen.
De opdrachtgever hoeft alleen maar te kijken of er slechte opmerkingen door vorige opdrachtgevers zijn geplaatst en dan heeft hij/zij ook een goed beeld.
 

02/06/2008 23:32:00
Quote Anchor link
iChris(); schreef op 02.06.2008 22:33:
@Nico: Ja tuurlijk, daar heb je gelijk in. Die zou natuurlijk nog wel de topic starter kunnen PM-en ;)

Dan overrule je je eigen rulez :-).


Fréek schreef op 02.06.2008 23:04:
Betaalde aanvragen lijkt me een goed idee. Maar om nou 1 iemand een punt per maand te geven lijkt me een iets minder goed idee.

Idd...

Fréek schreef op 02.06.2008 23:04:
Je zou ook iets kunnen maken dat de opdrachtgever, na voltooien (of mogelijke eerdere annulering) van het project, kan aangeven of hij tevreden was of niet. Dan kan je, naar mijn mening, veel beter vergelijk dan als mensen in het wilde weg punten gaan uitdelen.
De opdrachtgever hoeft alleen maar te kijken of er slechte opmerkingen door vorige opdrachtgevers zijn geplaatst en dan heeft hij/zij ook een goed beeld.

Mjah, is weet niet of die opdrachtgever weet dat bijvoorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
$id
= $_GET['id'];
$naam = $_GET['naam'];

$query = "SELECT * FROM gebruikers WHERE id=$id AND naam=$naam";

$result = mysql_query($query);

while (list($naam, $adres, $email, $gbdatum) = mysql_fetch_row($result)) {
    echo $naam;
    echo $adres;
    echo $email;
    echo $gbdatum;
}


mysql_free_result($result);
?>

niet echt geweldig is om op je site te hebben. (Ik heb geen id of het werkt, of whatever, maar zoiets doen ze bij mij op school....)
Mjah, dit is zo'n punt van iedere idioot kan zich aanbieden als scripter, en dat maken. Ik weet niet goed wat een oplossing zou zijn.
Natuurlijk kan de opdrachtgever wel aangeven of hij tevreden was over hoe het hele process ging...

Offtopic: Komen er ook emoticons?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Crispijn -

Crispijn -

03/06/2008 07:16:00
Quote Anchor link
nee, geen emoticons hoop ik. Dat doet echt af aan de inhoud! Gewoon soms een lekker subtiele ;) of :) is hier voldoende hoor!
 
Martijn Wieringa

Martijn Wieringa

03/06/2008 09:12:00
Quote Anchor link
Het lijkt me beter dat op reacties een waardering gegeven mag worden. Iets als "Positieve reactie" en "Negatieve reactie".

Score = 100% + ((aantal positieve reacties / aantal reacties) * 100%) - ((aantal negatieve reacties / aantal reacties) * 100%)

Maximale score van 200%
Gemiddelde score van 100%
Minimale score van 0%
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

03/06/2008 09:44:00
Quote Anchor link
Zo'n rating systeem heeft Tweakers toch ook? als de waarde van de post weinig is wordt deze -1 geflagt en wordt deze uiteindelijk niet meer weergegeven(tenzij je dat zou willen door op een knopje te klikken oid).
 

03/06/2008 10:00:00
Quote Anchor link
Een stukje voor betaalde aanvragen is prima mogelijk. Echter vind ik het ratingsysteem niet echt waterdicht. Een nieuw lid die een opdracht ziet waar hij/zij voor geknipt is kan dus niet reageren, terwijl dit juist interessant kan zijn. Ook zal men snel iemand beoordelen op zijn persoonlijkheid (onbewust) en zullen de iets minder sympathieken onder ons een opdracht mis kunnen lopen. Om iedereen gelijke kansen te geven moet je dat niet doen. Er komt een user-rating systeem en dan kan de 'aanvrager' zelf beslissen of hij waarde hecht aan die waardering of niet. Als ik een sollicitatieprocedure zou starten vind ik het ook niet fijn als iemand anders voor mij bepaald welke brieven ik wel en niet te zien krijg ongeacht wat iemand kan.

Nadeel van betaalde aanvragen is het feit dat we over een forum praten. Wanneer iemand een stuk code 'aanschaft' kan dit dus niet vrij verspreid worden via het forum, omdat zo een ander kan profiteren van code waar een ander voor betaald heeft. Als je de code gaat afschermen of gaat opsturen is de kracht van een forum weg... Dan kan je inderdaad beter het vacaturestuk gebruiken en dan noem je een aanvraag gewoon een opdracht ;p

Denk dus niet dat het zoveel toegevoegde waarde heeft + zo raken de onbetaalde aanvragen mogelijk ondergesneeuwd, wat de toegankelijkheid van dit forum niet ten goede komt.
 
- -

- -

03/06/2008 11:16:00
Quote Anchor link
Onbetaalde aanvragingen blijven hier altijd komen. Meestal 12-14 jarigen die geen geld hebben maar wel een specifiek script willen.

Een betaald script is 99/100 keer niet voor het publiek bestemd, in ieder geval niet bij de opdrachten die ik heb gehad.

Het is toch echt zo, René D. dat je altijd contact met elkaar opzoekt buiten het forum. Het forum is er alleen als tussenpersoon.
 
B a s
Beheerder

B a s

03/06/2008 12:04:00
Quote Anchor link
Als je gaat kijken naar open source, vind ik wel dat alles dat op PHPhulp gepost wordt, ook toegankelijk moet zijn voor de community. Het idee is echter niet zo gek, kijk eens naar www.bouwsamen.nl waar opdrachtgevers en aannemers samen komen.

Een dergelijk idee zou wel kunnen uitpakken iChris(), maar denk dat dit dan op een andere website moet gebeuren die daar speciaal voor is opgezet. Wat René schrijft over de code die dan niet verspreid kan worden vind ik een groot nadeel.

Edit: bouwsamen is een idee zoals die van jou, alleen zie ik dat hij niet echt werkt met succesverhalen uit 2005 |:(
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door B a s
 
Winston Smith

Winston Smith

03/06/2008 12:10:00
Quote Anchor link
Quote:
Als je gaat kijken naar open source, vind ik wel dat alles dat op PHPhulp gepost wordt, ook toegankelijk moet zijn voor de community.
Behalve de code van PHPhulp zelf natuurlijk... ;)
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

03/06/2008 12:43:00
Quote Anchor link
Kasper schreef op 03.06.2008 12:10:
Quote:
Als je gaat kijken naar open source, vind ik wel dat alles dat op PHPhulp gepost wordt, ook toegankelijk moet zijn voor de community.
Behalve de code van PHPhulp zelf natuurlijk... ;)


:) net wat ik dacht
 
- -

- -

03/06/2008 12:44:00
Quote Anchor link
Offtopic @ Kasper: Als PHPhulp.nl Open Source zou zijn, zouden we nog meer bugs vinden ;-)

@Bas: Ik kan me niet voorstellen dat alles wat jij voor je klanten heb gemaakt, open source is uitgegeven ;-)
 

03/06/2008 13:40:00
Quote Anchor link
iChris(); schreef op 03.06.2008 12:44:
Offtopic @ Kasper: Als PHPhulp.nl Open Source zou zijn, zouden we nog meer bugs vinden ;-)

@Bas: Ik kan me niet voorstellen dat alles wat jij voor je klanten heb gemaakt, open source is uitgegeven ;-)


Het gaat ook niet zozeer om wat je voor klanten maakt. Een betaalde aanvraag is een simpel gezegd een vraag op een forum waar iedereen antwoord op kan geven. Alleen de persoon die er veel tijd in stopt om een juiste oplossing te bieden krijgt betaald.

We praten ook over een script REQUEST en niet over een opdracht voor een klant. Een aanvraag voor een script is een wezenlijk verschil met een OPDRACHT. Als je code beschermd wil hebben dan moet je iemand een opdracht bieden, als een coder een script zoekt dan wordt het een open-source oplossing die een andere coder hem/haar aanbied (tegen vergoeding). Hij bied dus feitelijk geld voor het openbaar maken van de code.
 
Mr.Moe

Mr.Moe

03/06/2008 13:48:00
Quote Anchor link
Bas Kreleger schreef op 03.06.2008 12:04:
Als je gaat kijken naar open source, vind ik wel dat alles dat op PHPhulp gepost wordt, ook toegankelijk moet zijn voor de community. Het idee is echter niet zo gek, kijk eens naar www.bouwsamen.nl waar opdrachtgevers en aannemers samen komen.

Een dergelijk idee zou wel kunnen uitpakken iChris(), maar denk dat dit dan op een andere website moet gebeuren die daar speciaal voor is opgezet. Wat René schrijft over de code die dan niet verspreid kan worden vind ik een groot nadeel.

Edit: bouwsamen is een idee zoals die van jou, alleen zie ik dat hij niet echt werkt met succesverhalen uit 2005 |:(


Volgens mij kan je makkelijk een script voor iemand schrijven en dit dan ook blood geven aan de community.
Als er iemand vraagt naar een bepaald script, zou je het zo kunnen doen dat je je kan aanbieden en dat de opdrachtgever kiest wie het voor hem gaat schrijven. Deze persoon schrijft het script, en wanneer dit script af is, wordt deze gepost. Vele mensen geven er niet veel om dat het script wordt vrijgegeven aan de community en voor diegene die het toch liever niet hebben, kan je het script ook gewoon plaatsen zonder erbij te vermelden voor wie of wat dit geschreven is.
 
B a s
Beheerder

B a s

03/06/2008 13:54:00
Quote Anchor link
Ik zie het voordeel dan niet voor de opdrachtgever die ervoor betaald. Ik vind dat het allemaal gratis en open moet zijn. Je hebt nu in principe ook al opdrachtgevers die hier hun opdrachten neer zetten. Leden / bezoekers handelen dit verder zelf af met de opdrachtgever en ik denk dat het eigenlijk ook wat overbodig is om hier tussen te gaan zitten.

Offtopic:
@Jasper en Klaasjan; behalve die code idd ;-). Misschien ooit in de toekomst, maar ik wil dat exclusief houden. Met name omdat ik weet dat ik niet alles perfect code en daardoor wellicht security bugs ontstaan. Ik snap ook wel dat iedereen die code wil hebben ;-).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door B a s
 
Mr.Moe

Mr.Moe

03/06/2008 13:58:00
Quote Anchor link
Het voordeel hierbij is wel dat je steeds (als het een beetje zou aanslagen bij het publiek) projectjes hebt. waar je aan kan werken. En door het maken van projectjes leer je PHP beter kennen. Dat is het grote voordeel.
Nu is het namelijk zo dat ik niet altijd inspiratie heb om weer eens iets nieuws te maken. (ben wel nog maar een beginner, maar ben al wel even gewoon in html bezig).

groeten Thomas
 
Danny K

Danny K

03/06/2008 13:59:00
Quote Anchor link
@Bas: Voordeel daarvan is natuurlijk dat die bugs snel(ler) opgelost kunnen worden! Ligt er dus maar net aan wat jij het zwaarste vindt wegen!
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.