Voorraad beheer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dimi orla

dimi orla

23/01/2012 16:41:01
Quote Anchor link
Hoi iedereen,

Dij de volgende code als ik GROEP BY products doe krijg niet alle gebruikte artikelen van de mand te zien maar alleen de eerst keer, bijv. 1x op de 15de
dat deze besteld is. En anders zonder GROEP BY products zie ik alles maar apart.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$start_date
= $_POST["DateString"];
$dateArray=explode('-', $start_date);
$year = $dateArray[0];
$month = $dateArray[1];
$first = date('Y-m-d', mktime(0, 0, 0, $month, 1, $year));
$last = date('Y-m-t', mktime(0, 0, 0, $month, 1, $year));
$query  = "SELECT plu, product, units FROM orders_closed WHERE date BETWEEN '$first' AND '$last' AND units <> ' ' GROUP BY product ORDER BY plu";
?>


Bij voorbaat dank,
Dimitris
Gewijzigd op 23/01/2012 22:23:53 door Dimi orla
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 22:28:01
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

23/01/2012 17:29:42
Quote Anchor link
En wat is nu de vraag / probleem?

Het enige wat ik kan schrijven:
- je loopt flink te kl..tstralen met de datum, totaal niet nodig
- je controleerd en valideerd niet
- de query zoals die hier gepost wordt dient een foutmelding te geven
- het resultaat van de group by is gelijk aan een broodje aap
- != hoort niet thuis in sql statements gebruik <> voor ongelijk aan
 
Dimi orla

dimi orla

23/01/2012 22:22:05
Quote Anchor link
Sorry ik had SUM(units) moeten doen
Gewijzigd op 24/01/2012 00:21:18 door dimi orla
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.