Vorige /Volgende Vraagje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »
Marien xD

Marien xD

22/03/2004 21:14:00
Quote Anchor link
Ik heb het vorige / volgende script ingebruik van deze website maar omdat ik nu zoveel record heb moet je veel keer op volgende klikken om bij de laatste te komen. Nu zag ik op andere website het volgende: << 1 2 3 4 5 >> o.i.d. Hoe is dat te realiseren ik neem aan dat alles kan met php (zoals ik al ervaren hebt)

alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 14:21:49
 
Marien xD

Marien xD

22/03/2004 21:18:00
Quote Anchor link
srry in het verkeerde forum maar dat geeft toch niet???
 
Rick

Rick

22/03/2004 21:22:00
Quote Anchor link
wat bedoel je met << en >> ?
een knopje voor volgende/vorige pagina?

of een knop naar het begin of einde
 
Marien xD

Marien xD

22/03/2004 21:27:00
Quote Anchor link
<< >> is het volgende dus als je op een zit naar twee een twee naar drie maar die heb ik al. nu alleen die een en twee enz. nog
 
Remco nvt

Remco nvt

22/03/2004 21:27:00
Quote Anchor link
Ik denk dat er word bedoeld van :
<< 1 2 3 4 5 >>
en later:
<< 55 56 57 58 59 60 >>

Zit ook met zo probleem
 
Marien xD

Marien xD

22/03/2004 21:28:00
Quote Anchor link
dat hoeft nog geen eens als ik die een en twee maar hebt
 
Rick

Rick

22/03/2004 21:31:00
Quote Anchor link
bekijk deze 2 functies is, die heb ik een tijdje geleden gemaakt hiervoor
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
<?
function limit(){
    global $limits;
    if(isset($_GET['limit'])){

        if($limits['max_limit']<=(int)$_GET['limit']){
            $limit=$limits['max_limit'];
        }
elseif($limits['min_limit']>=(int)$_GET['limit']){
            $limit=$limits['min_limit'];
        }
else{
            $limit=(int)$_GET['limit'];
        }
    }
else $limit=$limits['norml_limit'];
    return $limit;
}

function
pages($pages){
    global $limits;
    if(isset($_GET['page'])){
        $case=0;
        if($pages<=(int)$_GET['page']) $case+=1;
        if(0>=(int)$_GET['page']) $case+=2;

        switch($case){
            case
0:
                $page=(int)$_GET['page'];
                break;
            case
1:
                $page=$pages;
                break;
            case
2:
                $page=0;
                break;
        }

        
        if($_GET['page']=='last')
            $page=$pages;
        if($_GET['page']=='first')
            $page=0;
        
    }
else $page=0;

    $page['page']=$page;
    if($page['page']+$limits['page_diff']<=$pages){
        $page['max']=$page+$limits['page_diff'];
    }
else{
        $page['max']=$pages;
    }

    
    if($page['page']+$limits['page_diff']>=0){
        $page['min']=$page+$limits['page_diff'];
    }
else{
        $page['min']=0;
    }

    
    return $page;
}

?>


en hier is $limits
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
$limits
=array(
    'min_limit'        =>5,//the minimum amount of products per page
    'max_limit'        =>100,//the maximum of products per page
    'norml_limit'    =>10,//the default value
    'page_diff'        =>2,//de difference between page number, example if page 25: 23,24,25,26,27
);
?>
 
Marien xD

Marien xD

22/03/2004 21:35:00
Quote Anchor link
hoe gebruik je die in combinatie met mysql?
 
Rick

Rick

22/03/2004 21:45:00
Quote Anchor link
het script heeft maar 1 input nodig eigenlijk

het aantal pagina's
zo kan je hem gebruiken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
$limits
=limit();
$pages=pages(aantal_paginas);
?>

en dan de rest met een for loop laten printen
 
Marien xD

Marien xD

22/03/2004 22:10:00
Quote Anchor link
dus ik moet dat hele vorige volgende verhaal vergeten en dit gebruiken. Alleen ik snap het nog niet zo erg.

Ik moet die fucnties opnemen en dan bij een while lus printen maar hoe???

hoe met mysql??

snap niet echt veel van

Marien
 
Rick

Rick

22/03/2004 23:17:00
Quote Anchor link
ok hier is een werkend stukje code
het enige wat je nu nog moet doen is $items vervangen door het aantal records in de DB

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
<?
$limits
=array(
    'min_limit'        =>5,//the minimum amount of products per page
    'max_limit'        =>100,//the maximum of products per page
    'norml_limit'    =>10,//the default value
    'page_diff'        =>2,//de difference between page number, example if page 25: 23,24,25,26,27
);

function
limit(){
    global $limits;
    if(isset($_GET['limit'])){

        if($limits['max_limit']<=(int)$_GET['limit']){
            $limit=$limits['max_limit'];
        }
elseif($limits['min_limit']>=(int)$_GET['limit']){
            $limit=$limits['min_limit'];
        }
else{
            $limit=(int)$_GET['limit'];
        }
    }
else $limit=$limits['norml_limit'];
    return $limit;
}

function
pages($pages){
    global $limits;
    if(isset($_GET['page'])){

        if($pages<(int)$_GET['page']){
            $_GET['page']='max';
        }
elseif(0>(int)$_GET['page']){
            $_GET['page']='min';
        }

        
        switch ($_GET['page']) {
            case
'max':
                $page=$pages-1;
                break;
            case
'last':
                $page=$pages-1;
                break;
            case
'min':
                $page=0;
                break;
            case
'first':
                $page=0;
                break;
            default:

                $page=(int)$_GET['page'];
        }
    }
else $page=0;
    $p=$page;
    unset($page);
    $page['page']=$p;
    
    if($p+$limits['page_diff']>=$pages){
        $page['max']=$p+$limits['page_diff'];
    }
else{
        $page['max']=$pages;
    }

    
    if($p-$limits['page_diff']<=0){
        $page['min']=$p-$limits['page_diff'];
    }
else{
        $page['min']=0;
    }

    $page['max']=$page['max']-1;
    $page['last']=$pages-1;
    $page['first']=0;
    $page['pages']=$pages;

    return $page;
}


$limits=limit();
$items=50; // dit is een voorbeeld, hier moet het totaal aantal items komen
$pages=pages(ceil($items/$limits));

echo'Er zijn '.$items.' items gevonden verdeelt over '.$pages['last'].' pagina\'s met '.$limits.' items per pagina <br />';

echo'Pagina: <a href="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'?limit='.$limits.'&amp;page=first">begin</a> ';
for($i=$pages['min'];$i<=$pages['max'];$i++){
    if($pages['page']!=$i){
        echo '<a href="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'?limit='.$limits.'&amp;page='.$i.'">'.($i+1).'</a> ';
    }
else{
        echo $i+1 .' ';
    }
}

echo'<a href="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'?limit='.$limits.'&amp;page=last">eind</a> ';
?>
 

23/03/2004 11:59:00
Quote Anchor link
Oke bedankt voor de moeite, zal zeker uit gaan proberen.
 
Johan

Johan

23/03/2004 16:19:00
Quote Anchor link
overigens: je kan het ook veel makkelijker doen ZONDER mysql... als het bijvoorbeeld om een gastenboek gaat(zoals ik dat doe) is dat heel makkelijk... ik denk dat julie binnenkort een gastenboek ZONDER mysql, met vorige-volgende en admin en misschien bericht weizigen...:D:D:D:D:D
 
Marien xD

Marien xD

23/03/2004 16:20:00
Quote Anchor link
oke alles veranderd netjes (1 2 3 ) maar niet de pagina zelf hoe moet ik dat dan doen? want zoals het bestaande werkt het niet.

de code is als volgt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?
// Variabelen
if(is_numeric($_GET['max'])) $max = $_GET['max'];  
if(is_numeric($_GET['start'])) $start = $_GET['start'];

if (empty($max)) $max = 30;  // $max is het maximaal aantal resultaten per pagina
if (empty($start)) $start = 0; // Laten staan, hiermee begint de query op het goede punt

// Rekenen

$eind = $start + $max;   // Voor de query, tot welke record die moet gaan
$vorige = $start - $max;   // Voor de variabele start voor 'vorige'-link
$volgende = $eind;   // Voor de variabele start voor 'volgende'-link

// Selecteer alles uit de tabel

$query2 = mysql_query("SELECT * FROM clip ORDER BY naam LIMIT $start,$max") or die("Foutje". mysql_error());
// Aantal rijen opgehaald.
$num = mysql_num_rows($query2);
if (empty($num))
{

   echo "<p>Er zijn geen videoclips.</p>";
}

else
{


$i = "$start";
while(list($id, $naam, $url, $speler, $ringtone, $bekeken) = mysql_fetch_row($query2))
{

$i++;
echo "
  <tr>
    <td><font size=\"2\">"
. $i ." <a href=\"javascript:NewWindow('popup/popup.php?id=$id','clip','420','480','center','front');\">". $naam ."</a></font><br /></td>
    <td width=\"11%\"><font size=\"2\">"
. $bekeken ."x bekeken</td>
    <td width=\"30%\"><font size=\"2\">Download <a href=\"http://www.sitsat.nl/geluidje/zoeken.php?rtquery=$naam&rttypeov=poly\" target=\"_blank\"> hier</a> de polyfone ringtone.</font></td>
  </tr>
"
;



}

  
  echo "</table><p>\n";
  
  // Kijken of $vorige groter of gelijk is aan 0, dan de hyperlink 'Vorige'
  if ($vorige >= '0')
  {

     echo "<a href=\"archief.php?start=$vorige&max=$max\">Vorige</a>\n";
     // De variabele start geeft voor de volgende pagina aan waar de query moet starten
  }
  
  // Tellen hoeveel records er zijn
  $aantal = mysql_fetch_row(mysql_query("SELECT count(*) FROM clip"));
  
  // Als het aantal groter is dan $volgende de link laten zien
  if ($aantal[0] > $volgende)
  {

     echo "<a href=\"archief.php?start=$volgende&max=$max\">Volgende</a>\n";
     // De variabele start geeft voor de volgende pagina aan waar de query moet starten
  }
  echo "</p>\n";
}

?>
Gewijzigd op 23/03/2004 16:21:00 door Marien xD
 
Rick

Rick

23/03/2004 17:19:00
Quote Anchor link
gebruik anders gewoon wat ik heb geschreven, en dan van $items=50; dit maken
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
$items
= mysql_result(mysql_query("SELECT count(*) FROM clip"),0);

// en deze query gebruiken om de data op te halen

$query='SELECT * FROM tabelnaam LIMIT '.($pages['page']*$limits).','.$limits.';';
?>
 
Marien xD

Marien xD

23/03/2004 18:56:00
Quote Anchor link
He thanks je kan het resultaat zien op www.superclip.tk onder het menu kopje archief
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.